Piggtråd Fekting

Barbed ledninger brukes mye som de er de billigste og enkleste type av gjerde i nesten alle deler av verden. Piggtråd brukes også på toppen av vegger, og er ofte brukt for festningsverk i skyttergravskrig. I noen regioner, er piggtråd gjerde mye brukt til å begrense husdyr til et bestemt område eller for grenser avlinger, for å redde avlingen fra dyr og andre inntrengere. Den kan brukes sammen med andre typer gjerder også. Sammen med et vevd wire fekting, kan det hindre store dyr fra å komme inn på eiendommen, og også hindre at små dyr fra å grave hull under gjerdet. La oss ta en nærmere titt på de forskjellige aspektene av piggtråd gjerde.
Piggtråd Fekting
Piggtråd kommer i ulike typer og design. Velge en bestemt type av piggtråd er basert på ditt behov. En piggtråd gjerde kan gjøres i forskjellige stilarter, som per kravet, som for jordbruksformål, beskytte husdyr, avgrense eiendom, etc. Det kan også brukes sammen med andre typer gjerder, om nødvendig. Vanligvis er 12 ½ gauge, sink belagt, galvanisert stål wire brukes til jordbruksformål. Antall tråder som trengs for dette formål er besluttet i henhold til dyret, vil du begrense innenfor gjerdet, og som per dyrene, du vil forhindre at kommer inn i gjerdet. For eksempel, i tilfelle av sau, trenger du minst syv striper per gjerdet, mens større dyr, som, hest og kyr trenger minst fem strenger. Hvis du ønsker å sikre eiendommen fra intruding mennesker og andre uønskede gjester, så kan du gå for de avanserte versjonen av piggtråd, kalt barberhøvel wire eller barberhøvel tape. Kort sagt, kan du velge den ene, som er best egnet for kravet ditt. Følgende er noen tips og retningslinjer for piggtråd gjerde installasjon.
Les mer på:; Slik installerer Chicken Wire Fence, Equine Fekting, Dog Gjerder, Hvordan installere Barbed Wire Fekting
Som nevnt ovenfor, installere en piggtråd gjerde er veldig enkelt, i forhold til andre typer gjerder. For å sette opp en enkel piggtråd gjerde, trenger du noen gjerdestolper innlegg hull graveredskap, piggtråd av dine valg og festeanordninger, som stifter. Det krever ingen kompetanse, som enhver ufaglært person kan gjøre denne oppgaven. Følgende retningslinjer kan hjelpe med å forstå om det grunnleggende av piggtråd gjerde installasjon. ; Når du planlegger å sette opp piggtråd gjerde, er det første du må gjøre er å måle, området som skal inngjerdet og kjøpe de nødvendige piggtråd og andre forsyninger. ; Når du er klar med materialer, merk av punktene (vanligvis en avstand på 50 meter opprettholdes mellom to stillinger), der du trenger gjerdestolper. Du kan enten gå for metall T-innlegg eller bruke trestolper, som per dine behov. , Nå, grave hull i punktene merket for innlegg med et innlegg hull digger. Vanligvis hull laget for dette formålet er tre meter dypt. Nå, fikse innlegg og fylle hullene med jord og knust stein (for ekstra stabilitet). ; Det neste trinnet er å feste piggtråd til innleggene. Start fra den laveste siden av det første innlegget. Normalt er en avstand på én fot fra bakken opprettholdes, for å feste den laveste wire. ; Fest piggtråd til gjerdestolpe med gjerde klipp, som må strammes med tang. I tilfelle av trestolper, kan du hammer gjerdet klipp til innlegget. , Nå, som den første punktet er sikret, dra i ledningen tett til neste. Fest det til det innlegget også. Gjenta prosessen til det siste innlegget er sikret, og du er ferdig med lavest tråd av piggtråd gjerde. ; Fortsett prosessen, slik at du er ferdig med det ønskede antall tilnærmingene for gjerdet ditt. Minst fire tråder er nødvendig for en standard piggtråd gjerde. Les mer på dekorative wire fekting. , Nå, vet du mer om piggtråd gjerder og hvordan du installerer en. Imidlertid er det viktigste å bli husket personlige sikkerhet. Du må bruke verneutstyr, som hansker for å unngå skader fra skarpe endene av piggtråd. Kostnaden av piggtråd gjerde avhenger av piggtråd du kjøper, gjerde design og området som skal dekkes. Ovennevnte sa er en av de grunnleggende metoder for å installere piggtråd gjerde. Du kan gjøre de nødvendige endringer, som per kravet.