Hvordan bli kvitt Kakerlakker

Kakerlakker, eller bare kakerlakker, er hardføre gruppe av bugs som har utviklet seg over millioner av år å bli resistente mot så mange trussel som mulig. Det er svært vanskelig å fjerne kakerlakker fra huset på grunn av mange faktorer. Først av alt, har de utviklet resistens mot et stort antall av plantevernmidler. For det andre, reprodusere de veldig fort. For det tredje kan de overleve nesten en måned uten mat og vann. Men kan du ikke bare la dem fylle huset og gjøre livet surt. Du må drepe dem med alle mulige midler. Her er noen av de effektive metodene vist seg å være det beste svar på hvordan bli kvitt kakerlakker raskt.
Ulike måter for å bli kvitt Kakerlakker i huset
Gecko; Den beste måte på hvordan bli kvitt kakerlakker uten å bruke kjemikalier er bruken av en Gecko. Det er en ufarlig øgle som strømmer på insekter som kakerlakker. Ta en og slippe den løs i huset. Det vil spise kakerlakker og vil redusere sine befolkningen i et par dagers tid. Når gekko vil ikke finne nok kakerlakker i huset ditt, vil den starte sitt søk etter mat utenfor. Det hengende ut av gekko mer i det åpne indikerer at huset enten har kvittet seg med eller har et svært lite antall kakerlakker. Under en slik tilstand, kan du mate gekko på gresshoppene som er lett tilgjengelig til enhver dyrebutikk. Hold gekko for noen flere dager å få fullstendig kvitt kakerlakker fra huset.
Kiselgur, Diatomaceous jorden inneholder fint malt fossile skall av mikroskopiske organismer som kalles kiselalger. Det er luktfri og ikke giftig. The kiselalger har veldig fine, skarpe kanter. Ved kontakt eller inntak av kiselgur støv, kakerlakker "exoskeleton tørke ut. Etter en time eller så, den kakerlakker tørke og dø. Dette er hvordan, kiselgur gi deg lindring av kakerlakker. Denne metoden er en av de mest effektive og sikre metoder på hvordan bli kvitt kakerlakker i huset.
Roach-drapet Spray; Svaret på hvordan bli kvitt kakerlakker alltid er å holde huset alltid rene. Prøv ditt beste for å holde gulvene, tellere, skap, etc. rent og tørt. Store matvarer i glass eller forseglet plast beholdere. Forlat aldri et utslipp uten å tørke opp med en våt klut. Hold alle elektroniske dingser i huset, spesielt på kjøkkenet og badet rent. Fix leaky stussene, hvis noen. Spray huset med mort-drapet forbindelser på jevnlig basis. Alle slike ting vil definitivt hjelpe deg i ikke bare å fjerne kakerlakker fra huset ditt, så vel som å holde dem i sjakk for alltid.
Borsyre og Sugar, Sett en liten mengde av borsyre. Du kan få det fra en hardware eller et apotek butikk. Bland borsyre med like mengder sukker, cornmeal eller mel. Dryss denne blandingen rundt hjørnene av huset ditt, spesielt på kjøkkenet, kjeller og bad. Plasser det særlig under vasker, på sidene av baseboards, bak gassovnen, osv. Ikke la noen rom hvor du finner kakerlakker flytte og skjule uten agn av denne blandingen. Denne blandingen virker som en gift for kakerlakker. De dør innen en time eller så etter fôring på borsyre. Les mer på skadedyrbekjempelse.
Sukker og Baking Soda, Lag en blanding av sukker og natron i like forhold. En mengde av en kopp er nok. Sett små mengder av denne blandingen i hjørnene på huset, eller hvor du mistenker skjermer kakerlakker. Når kakerlakker lever av denne blandingen, produserer natron gassen, noe som forstyrrer deres fordøyelsessystem. Som et endelig resultat, den kakerlakker dø, og du blir kvitt dem. Hvis du føler behov for det, kan du gjenta bruk av denne blandingen hjemmelaget etter en uke eller så. Dette er virkelig en hemmelighet hvordan bli kvitt kakerlakker raskt.
Les mer på:; House Rengjøring, Cockroach Control Hjem Utbedring, Hvordan bli kvitt Kakerlakker, Nå vet du noen surefooted måter på hvordan bli kvitt kakerlakker. Bruk en eller en kombinasjon av disse metodene for å få suksess i å eliminere de aller fleste av mort befolkningen fra huset ditt. Når du er ferdig med eliminering delen, bør du prøve beste for å holde huset rent og godt sprayet for å hindre en annen infestasjon av kakerlakker. Alltid, husk at med litt omsorg og ledelse, kan du gjøre huset en bug-fri og himmelsk sted å leve i.