Leather Møbler Conditioner

Vi alle elsker skinn - på skoene våre, i våre strøk og av våre møbler. Mesteparten av tiden folk ignorerer lærpleie fordi de tror skinn krever ingen bryr seg bortsett fra å holde det unna vann og fuktighet. Men sannheten er, fargen på skinn fades bort med lang tids eksponering for sigarettrøyk, støv og regelmessig bruk. Faktisk trenger lær et strengt lærpleie regime, for å opprettholde den i best mulig stand.
Det finnes mange forskjellige typer skinn og hver og en av det har et annet sett med produkter for å ta vare på. Leather rengjøring involverer mange steg også. Skinn er først behandlet med en skinn cleanser etterfulgt av et skinn conditioner. Leather møbler conditioner hjelper å beskytte sprengning og for tidlig aldring av skinn materiale i møbler din. De essensielle oljer tilstede i et skinn møbler conditioner gjøre den myk og smidig. En skinn conditioner består av glycerins og fineste av oljer. Det trenger lett inn i tykke fibrene av lær som hindrer den fra tunge friksjon. Leather balsam gjør møblene glans og etterlater ingen oljerester.
Leather Møbler Conditioner Anmeldelser; Leather møbler bør tas vare på ved hjelp av alle produkter som er nødvendig for å opprettholde skinn i sin opprinnelige stand. Du bør først undersøke hvilken type skinn som brukes i møbler, og deretter en velger en passende skinn conditioner. Jobben til en skinn møbler conditioner er å gi essensielle oljer og andre smøremidler som er tapt fra skinnmøbler grunn av regelmessig bruk. Lær møbler conditioner erstatter disse oljene og hjelper med å bevare den opprinnelige jevnhet, føler glans og mykhet i skinn. Skinn kan tørke ut til tider på grunn av svært tørt vær. Leather møbler balsam vil hjelpe i å hindre skinn tørker ut. Den beste skinnmøbler balsam og deres vurderinger er som følger:
Leather Cleaner & Conditioner HLR; Dette skinnmøbler balsam er en ett-trinns snarvei til uberørte møbler. Den kommer i 8 oz. røret og renser og gjør også skinn condition i ett enkelt grep! Det er en nøytral renere som fungerer på alle typer skinn unntatt semsket skinn. Den kan brukes på lær møbler, sko, vesker og bil møbeltrekk. Det har vært vurdert med 4 og halve stjerner og er priset til US $ 14,99.
Pure av Leather Techs Professional Leather Conditioner; Priset til US $ 26,22 for en 16 oz. flaske, ble dette skinnmøbler conditioner fra Pure opprettet for å fylle utseendet og følelsen av anilin skinn. Den inneholder også UV inhibitor som hindrer at fargen blekner. Det er stand til å fjerne riper fra skinnmøbler, slik at det ser så god som ny. Det gir også en tykk forebyggende belegg som ikke tillater at flekkene å trenge. Det vil også fjerne overflate riper fra Aniline ørene, holder skinn følelsen og ser nytt igjen. Dette skinn conditioner ble opprettet for å gjenopprette det opprinnelige utseendet til anilin skinn og gi det en myk og smidig touch. Den kan brukes på alle typer skinn og brukes av profesjonelle over hele verden. Tross alt, scoret det fem stjerner!
Kasse og Barrel Leather Conditioner; Du kan nå holde skinn møbler og andre lærvarer skinner med Crate og Barrel skinn conditioner. En 8 oz. flaske av denne klimaanlegget er priset til US $ 19.95. Det er også et kit som inneholder en lær renere, en balsam og en polsk sammen med en blekk fjerne stick. En av America's favorite merkevarer for lær balsam, har Crate og Barrel blitt rangert med fem stjerner. Dette produktet inneholder destillert vann og emulgatorer.
Hjemmelaget Leather Møbler Conditioner; Hvis du ikke kan ordne en av de ovennevnte skinnmøbler balsam, kan du prøve noen av disse hjemmelagde møbler i skinn conditioner oppskrifter. ; Oppskrift 1 - Ta en kopp vann og en spiseskje med flytende Castilla såpe eller hjemmelaget flytende såpe. Legg til halv kopp hvit eddik, bland sammen og rist den. Påfør på møbler i skinn med en klut klut og tørk nedover. ; Oppskrift 2 - Bland en del av hvit eddik med to deler av linolje og rist den godt. Med hjelp av en myk klut, gjelder denne blandingen til din skinnmøbler. La conditioner på sofaene i 12 timer og buff den med en myk, tørr klut matrester kan brukes om igjen. Mer om hjemmelaget lær renere og balsam. ; Tips For Leather Aircondition, alltid huske at lær balsam inneholder animalsk fett er svært skadelig for skinn møbler. ; Før påføring av skinn conditioner, må du først rengjøre møbler i skinn med skinn rengjøringsmiddel. ; Behandle skinn med skinn polish etter conditioning det. ; Bruk alltid en fuktig tøystykke for å bruke en skinnmøbler conditioner. ; Test balsam på en skjult lapp av møbler som det kan mørkne en lys farget skinn. Mer om skinn rengjøring tips. ; Leather møbler gir ditt hjem et varmt og luksuriøst utseende. Det komplimenter alle typer design - moderne så vel som moderne. Luxury lær møbler er dyrt og godt fortjener sine tre-steg pleie regime inkludert rengjøring-conditioning-polering, minst en gang hver helg. Så håper jeg du legger denne informasjonen til sin rett bruk. Tross alt, vil det gjøre din egen stue skinne!