Garden Party Ideas

Når var sist gang du planlagt en hagefest? Kanskje du ikke engang husker! Det er tid for deg å ta ut din grill i massevis fra bod og gjør deg klar til å kaste en fest. Les følgende hageselskapet ideer og bestemme seg for å rocke eget parti. Garden partier er morsomme, og er verdt dekorasjon, mat forberedelse og alle problemer som vi må gå gjennom, som å klippe plenen, luke, sveiper hagen området, osv. Men når partiet viser seg å være den beste så langt, er det ikke noe mer som du vil.
Garden Party Ideas for Kids
Barn elsker hagefester. Så her er noen hagefest ideer for barn fra min side. Du kan ha en bursdag party, en Halloween fest, eller en venninne i hagen din. Hvordan? Vel for startere, starte rengjøring hagen din området dagen før festen. Dekorer hagen med lys, fargerike papir bånd, ballonger eller noe annet dekorasjon materiale. Ha en deilig meny som barna vil elske etterfulgt av kaker, bakverk, puddinger eller iskrem som desserter. Hvis mulig, sett et dukketeater eller et magisk show eller en historie å fortelle økt for dem. Legg noen party-spill, gave utveksle økter, eller andre aktiviteter som tegning, fargelegging, dikt opplesning, etc. som vil bli svært underholdende.
Garden Party Ideas for voksne
Garden party ideer for voksne er ufullstendig uten vin og spise! Lag små parti invitasjonskort og sende dem til alle dine venner. Ordne sammen fire-fem bord i noe mønster i hagen din. Sett hver tabell med en liten blomsterpotte ha blomster fra egen hage. Tenner lys på bordene og over hele hageområdet. Hvis du har litt mer plen området som kan være nok til å konvertere den til et dansegulv for partiet, holde en musikkspiller med kule sanger, og ta på deg danseskoene. Du kan ha grilling meny og masse øl å gå med. Dette kan være en perfekt menyen for en hagefest. Ordne et band eller utføre noe på egenhånd og imponere dine gjester.
Winter Garden Party Ideas
er Winters ingenting uten varmt fuzzy gensere og tepper, en knagg av whisky, dampende mat og samtaler! Sett hytter opp i hagen din eller en stor telt hvis du har en stor hage område. Inviter alle dine single venner over, eller alle par. Sett opp et koselig område, med masse grøtaktig puter, tepper, madrasser å kose og sove. Her også kan du sette opp en grill eller grill. Hold alternativer for drikkevarer, som varm kakao, varm te, varm kaffe, osv. Hvis du har en basketball ring, kan du også arrangere en basketball kamp eller annen idrett for å holde deg varm i kulden. Noen ganger blir kiddish er veldig entusiastiske, så har en konkurranse om "hvem som lager den beste snømannen" ut av nysnø eller i strid med den, et ansikt maleri konkurranse.
Evening Garden Party Ideas
Evening parter er kjempebra! Når det fortsatt er skumring og alle dine venner har kommet over for partiet, et parti som har den perfekte musikken, godt timet vitser og samtaler. For en kveld hagefest, hva du kan gjøre er, koke selskapsmat av deg selv! Matlaging kan være veldig flott med venner. Bestem menyen din og distribuere jobber med hverandre. Forbered desserter, salater og ordne dem på bord. For dekorasjoner, henge lykter med stearinlys, plassere et laken på plenen der du kan sitte og spise. Lag en mini bar-lignende bord med sprit etter eget valg. Du kan også sette opp noen party temaer eller kleskoder. Lys opp hagen med små lanterner eller flytende lys.
Dette var noen av de svært enkle hageselskapet ideer. Planlegg det for barna dine, vennene dine, eller din familie. Gjør det beste ut av hagen vår plass og imponere alle medlemmene med din perfekte tema, meny og din hage party ideer. Så sett i gang, feire!