Leo Zodiac Registrer

Ifølge astrologi, ender Leo, den femte tegn på dyrekretsen, starter fra 21 juli og den 20. august. Leo dyrekretsen skilt's element er ild, og dermed alle de som tilhører denne søn signere eie fellestrekk for alle brann tegn som de er energiske, entusiastiske og optimistiske. La oss lære litt om Leo dyrekretsen mening ved å lære om egenskapene og personligheten til de som tilhører denne søn signere.
Leo Zodiac Registrer Kjennetegn
Sterk Personlighet, Leos er besittelse av sterke personlighet. De er nesten magnetisk, som andre er naturlig trekkes mot karisma deres. De er generelt glade mennesker, som liker å være sentrum av attraksjonen om det er i en sosial sammenkomst eller en arbeidsplass. En eiendommelighet Leo dyrekretsen personlighet, er at disse menneskene ser etter de samme trekkene, dvs sterk personlighet, individualisme og ambisjon i folket de assosierer seg med. Så, for å være en Leo's venn, har en person å ha alle slike kvaliteter.
Sjenerøs, En av de beste Leo dyrekretsen trekk er at disse menneskene er veldig hjelpsomme og generøse av natur. Leos er veldig snill, sympatisk og tilgivende også. Den eneste haken er at de ønsker å bli beundret eller så opp til. En Leo vil gjøre alt for en nær en, det være seg hans venner eller hans ektefelle, men til gjengjeld ønsker han sin respekt og lojalitet.
Leder; Ettersom løven er kongen av jungelen, på samme måte, mennesker født under dette tegnet Søn er naturlige ledere. Leos er svært ambisiøse mennesker som er gode på å inspirere andre. På toppen av at de har en magnetisk personlighet som gir dem en stor fan følgende. Leos er ekstremt status og makt bevisst også. Det er disse Leo dyrekretsen Registrer egenskaper som gjør dem gode ledere.
Lazy; Det er ganske utrolig å vite at Leos kan være ganske lat til tider. Selv om, Leos er veldig ambisiøse og målrettet, men de kan være ganske lat også, spesielt hvis de blir bedt om å gjøre et verk som ikke ville gi dem noen form for berømmelse eller morsomme.
Kjærlighet, Ros og Smiger, Ja, det er sant, selv om de ikke kan bli enige om det, men alt Leos elsker det når de får ros eller beundret. Selv om de ikke vil be om slike ting fra folk, fordi Leos har veldig store egoer også, men det er iboende behov for alle Leos å bli sett opp til.
Vil de beste tingene i livet; Leos bare se etter de beste tingene i livet, de aldri betale for noe mindre. De nyter splurging på mat, klær, etc, ikke bare for seg selv, men også for folk nær dem. (Du ser andre vil beundre dem for deres storsinn). Leos liker å leve i det beste av hus, reise i det beste av biler, og elsker alt stor og grand.
Les mer på:; Leo Registrer Kjennetegn; Leo Registrer kvaliteter; Leo Zodiac Registrer Kompatibilitet
Leos er mest forenlig med de to andre brannen tegn på Zodiac, nemlig, Væren og Skytten. Akkurat som Leos, Væren også er svært selvstendig, ambisiøs og selvstendig motiverte folk. Men i motsetning Leos, som er veldig bevisste om deres offentlige image, Væren bryr to Hoots om hva andre synes om dem. Dette kan noen ganger føre til en konflikt i en Aries-Leos Relationship. Les mer om Leo og Aries kompatibilitet.
Skytten hjelp i utlån krydder til den ellers litt alvorlige livet av en Leo. Som Skytten er ofte mer bereist og godt erfarne enn andre sø tegn i dyrekretsen, vil Leos beundre denne kvaliteten i dem. Den eneste konflikten som kan oppstå i dette forholdet er at Skytten er svært sløv og taktløs. De kan ubevisst punktere et Leos ego, som kan ha noen alvorlige konsekvenser. Også Leos har et stort behov for at folk nær dem verdi og setter pris på dem, men Skytten kan være ganske likegyldige i sine personlige forhold, og kan ikke være i stand til å oppfylle dette behovet for Leo. Les mer om Skytten og leo kompatibilitet
Akkurat som egenskapene til alle andre dyrekretsen skilt, Leo dyrekretsen skilt egenskaper er en blanding av positivitet og negativitet også. Leos er trygg, hjelpsom, ambisiøse, inspirerende og naturlige ledere. Samtidig kan de være svært dominerende, lat, selv sentrert og egoistiske. Så, til den beste måten har et forhold, vennskap eller noen form for tilknytning til en Leo er å se på positivitet sine og ignorere resten.