Graviola Tree

Graviola treet er et eviggrønt tre innfødt til den nordlige regionen i Sør-Amerika. Det er også funnet i noen få land i Sub-Sahara Afrika og Sørøst-Asia. Også omtalt som Soursop i mange regioner der den finnes, er graviola treet spesifikt omtalt som Guanabana i Spania, Guyabano i Filippinene og Athippazham i India. På grunn av dets forskjellige helsemessige fordeler, har graviola treet blitt en av de store kommersielle avlinger i flere deler av verden.
Graviola Tree Dyrking; Graviola treet er et lite tre som kan vokse opp til en høyde på fem til seks meter. Bladene er relativt store og grønne, med en blank overflate. Treet vokser godt i områder med høy fuktighet og relativt varme vintre. Temperaturer under 49 grader Fahrenheit er skadelig for veksten av denne arten, og ytterligere fall i temperaturen kan også føre til at treet til å dø. Graviola treet dyrkes i overflod i Mexico, Karibia, Mellom-Amerika, Filippinene etc. Anlegget er også dyrket i sørlige Florida, men bruken er begrenset til lokalt forbruk.
Frukt og bruksmåter, Treet er oftest dyrkes for sine stikkende grønn frukt, som kan vokse opp til en lengde av 7 til 12 inches, og veie opptil 5,5 kg. Dette spiselige frukter inneholder hvitt fruktkjøtt og svarte frø. Massen er søt i smaken, noe som gjør det til et ideelt bestanddel av ulike godteri, iskrem aromaer samt juice. Noen steder er det også brukt som en dessert, mens noen steder, frukt barer eller iskrem laget av denne frukten er ganske populære.
Graviola Tree Fordeler; Graviola treet har en rekke helsemessige fordeler, som spenner fra å være en kilde til viktige næringsstoffer til behandling av ulike plager. Dens frukt, frø, er blader, røtter og til og med bark som brukes til å behandle en rekke plager. Så langt som ernæringsmessig verdi av graviola er opptatt, er det en rik på karbohydrater og visse vitaminer. Frukten hjelper også å opprettholde sunne blodsukkeret i kroppen vår. På grunn av deres medisinske verdi, har graviola tre frø, blader og røtter blir viktige bestanddeler av urte rettsmidler for ulike sykdommer. Beboerne på de stedene hvor disse trærne er vokst bruke dem til å lette symptomene på flere lidelser, blant annet feber og leddgikt. I Karibien, blader sove på graviola treet sies å være et effektivt tiltak for å kurere feber. På grunn av sin beroligende og nerve relaxant kvaliteter, graviola treet kan være nyttig i å få noen sårt tiltrengt søvn hos mennesker som lider av søvnløshet. The graviola frukt og frø også hjelpe i behandlingen av plager knyttet til mage, primært de som er forårsaket som følge av parasitt infeksjon. Graviola tree ekstrakt er brukt for å lindre smerten forbundet med plager som leddgikt og revmatisme. Praksisen med å bruke dette ekstraktet som insektmiddel blir praktisert av lokalbefolkningen siden aldre. Ifølge enkelte forskere, er nok en fordel for helsen graviola treet sin hjelp i behandling og avbøtende symptomer på kreft. En kjemisk kjent som Annonaceous acetogenins stede i ulike deler av dette treet har kapasitet til å angripe og ødelegge kreftceller i kroppen.
Selv om graviola Treet har stor betydning i tradisjonell medisin, dens fordeler er ennå ikke støttet av vitenskapelig bevis. Per nå, er ulike produkter av graviola treet utelukkende markedsføres som kosttilskudd. Imidlertid tror eksperter at disse produktene har noen bivirkninger, og dermed at man bør være forsiktig når du bruker dem.