Zinnia Seeds

Det fargerike ensomme lang stammet blomster, er Zinnia en slekt med 20 arter av årlige og flerårige planter av Asteraceae familien. Native til amerikansk jord, har zinnias blitt hybridisert til et stort antall sorter og varianter som har gjort dem til en favoritt senger blomst. Zinnia blomster vokser i planter som er litt buskete i naturen, og vokse mellom 6 og 40 inches i høyden. Blomstrer oppstå raskt, enkelt-og dobbeltrom i varierende størrelser og i en rekke vidtfavnende farger. Selve skjønnhet som en Zinnia kan produsere i masse sengetøy er nesten vanskelig å gjenskape med andre typer blomster. Disse blomstene er sommer ettårige, dermed kan kun spres gjennom Zinnia frø.
Om Zinnia Frø; Zinnia blomsterfrø utvikle mot slutten av bladet og er begrenses av blomsten hodet selv. De er brune i fargen og papiraktige laget i tekstur. De kan virke delikat, men disse frøene har potensiale til å frø fort og med lite feil. Selv Zinnia frø er lett tilgjengelig i nesten alle varianter, lagring Zinnia frø og starte en blomst plante fra din egen samling definitivt har sin egen sjarm.
Zinnia Seeds Innhøsting: For noen frø til å spire, visse miljømessige betingelser må være oppfylt, og Zinnia frø er ikke annerledes. Hvor godt frøene er høstet, lagret og til slutt sådde utstilling gjennom friske planter og en god blomst show. Høsting og såing gangen også spille en avgjørende rolle i å sikre en kraftig vekst. Å samle Zinnia frø fra blomster, øremerke noen gode kvalitet blomster på selve anlegget. La blomsten tørke naturlig på anlegget. Man kan samle forskjellige farger og nyanser sammen eller hver for seg, avhengig av fargevalget du vil følge neste sesong.
De-head tørkede blomsten fra stammen. Frøet hoder er i midten av blomsten (de holder bladene nede). På en ren stort ark, riste av tørket bladene fra de døde hodet. Tørkede kronblad, vil sammen med Zinnia frøene faller av. Med en lett pusten, blåse bort agnene fra frøene. Frøene vil bli brun og tørket. Oppbevar frøene enten i en ren sterilisert krukke eller i en papir mesh bag. Store frøet beholderen på et kjølig tørt sted. Holde en sjekk på dem fra tid til annen for å utelukke eventuelle soppvekst eller infeksjon. Noen individer foretrekker å støv en bakteriedreper pulver, men valgfritt. Mens lagring Zinnia blomsterfrø, pass på at ingen frø er grønn eller fuktig.
Zinnia Seeds Planting: Zinnia frø kan sås direkte i planlagte plasseringen og tynnet senere, eller startes inne og frøplanter plantet tilsvarende. Zinnia ser attraktive i blomster senger, eller så kanter så vel som på grenser. De høye sortene gjør lyse midlertidige hekker også. Dwarf hybrid Zinnia plantesorter kan lett dyrkes i potter og beholdere av ulike størrelser. Start Zinnia frø inne tidlig somre. Man sår medium skal være lett og godt drenering. Dryss frø jevnt og dekke lett. Spritz jord med vann eller står potten i et fat med vann, inntil matjord demper. Dekk med en avis eller en plast warp, og holde det på et skyggefullt sted. Sørg for fuktighet å sparke starte sine frø spiring prosessen. Lær den riktige måten å spire frø, se: voksende frø innendørs.
Frøene spirer i løpet av en ukes tid. Utsett frøplanter for sollys gradvis, og når de er seks bladet scenen transplantere dem i rike organisk kompost lagt jord. Space dem fire inches til én meter fra hverandre, avhengig av variasjon. Vann dem tilstrekkelig, selv om de ikke liker for mye fuktighet de vil ikke tolerere tørre perioder heller. Mulch rundt for å holde ugresset unna. Gjødsler lett når knopper som skal vises. Fjern regelmessig blomst deadheads å forlenge overfloden. Les mer på blomst hager.
Som blomstene begynner å visne bort, holder på dem for innsamling neste sesongene Zinnia frø. Nyt disse blomstrer år etter år uten å kjøpe nytt blomstens frø hvert år.