Hvordan få Paint ut av Carpet

Teppe gulv gir alle rom, om små eller store, et eget utseende. Tepper er brukt i stue, spisestue, soverom og andre dekket deler av huset. Vedlikehold og rengjøring av tepper fra tid til annen kan være litt av en oppgave, fordi de fleste tepper er ganske tunge og har en svært høy sannsynlighet for å bli skitten som de er spredt ut på gulvet. Foruten vanlig vedlikehold, kan det være flekker på teppet som kan være enda mer kjedelig å rydde. Viner, maling, matvarer, etc., hvis ikke rengjort i tide, når flekken er fortsatt friskt, kan være svært vanskelig å bli kvitt. Her er et skritt klok metode på hvordan du får male ut av teppet, og gjenopprette teppet tilbake til sitt opprinnelige utseende. Les mer på teppet flekkfjerning.
Hvordan få Paint ut av Carpet Når flekken er Fresh
Trinn 1, Helst arbeidet med sølt maling flekken, når den fremdeles er fersk. Prøv blotting den ekstra maling fra teppet ved å dyppe malingen med et stykke tøy.
Trinn 2: I en bolle, lage en løsning av vann og vaskemiddel. Ta litt bomull og suge vaskemiddel med det, etter at gni det på maling flekken. Hvis du gjør dette umiddelbart, i løpet av minutter av malingen søle på teppet, bør flekken få fjernet lett, bare ved soaking malingen.
Trinn 3: Skyll flekken området med rent vann og la det tørke. Du kan bruke en støvsuger for å tørke den raskt.
Les mer på:; Tepperensing Solutions, Tepperensing Metoder; Hvordan få Paint ut av Carpet Når Beis er Old
Hvis flekken er gammel eller hvis den ikke får fjernet av rengjøringsmiddel og vann, så de neste alternativ for flekkfjerning behandler malingen flekken med club soda og salt.
Trinn 1: Ta litt club soda og hell den på maling flekken. Forsiktighet bør tas for å helle den bare på flekken, og ikke å spre den rundt det, som det kan ødelegge teppet enda mer.
Trinn 2: Ta ca en spiseskje med salt og legg den på flekken. Nå, gni salt sammen med club soda på flekken.
Trinn 3: La blandingen av salt og club soda på flekken i ca femten minutter. Deretter tar et stykke tøy, blot maling beis og blandingen, av teppet.
Trinn 4; Påfør en blanding av vaskemiddel og vann på de fargede området på teppet. Senere rene teppet med rent, lunkent vann for å kvitte seg med maling beis samt leftover salt, club soda og vaskemiddel.
Andre metoder for å få Paint ut av Carpet
Noen andre måter å fjerne maling beis søker aceton eller neglelakkfjerner som inneholder aceton på flekken og bruke hydrogen peroxide på farget teppet. Aceton kan bare helles på flekken, og deretter til venstre i ca fem minutter. Senere har flekken være vasket og rengjort med vaskemiddel og vann. Hydrogen peroxide må gnidd på malingen flekken, etterfulgt av skrubbing av de fargede teppet området og slikke på flekken med en klut. Disse metodene kan være ganske effektive, spesielt for vanskelige maling flekker. Men siden begge innebærer bruk av sterke kjemikalier, er teppet i fare for å miste sin farge eller struktur når renset gjennom disse metodene.
Les mer på:; Hvordan Clean Carpet Flekker; Hvordan fjerne maling fra Carpet, jeg håper nå vet du hvordan du får male ut av teppet. I tillegg til disse metodene, er det profesjonelle Tepperensing tjenester som du kan leie for å bli kvitt malingen flekker, spesielt hvis teppet er veldig dyrt. En billig og enkelt alternativ er å behandle malingen flekken på teppet med alle formål renere og avfetting produkter tilgjengelig i markedet.