Kontrollere Foreldre

"Foreldre vet best". Eller gjør de? Dette har vært et dilemma for de fleste barn, og nå dette spørsmålet har blitt et mye diskutert tema i psykologi. Det er sant at som barn vi kanskje ikke klarer å skille mellom hva som er galt eller riktig for oss, og det er her at våre foreldre med all sin erfaring og bedre evne til dømmekraft komme oss til hjelp. Men det er en veldig tynn linje mellom bekymring og dempe ens barns frihet. Med større studie i menneskelig adferd, er flere og flere foreldre å bli anerkjent som mer kontrollerende enn omsorg for sine barn. Effekter av kontrollerende foreldre kan være usunn. Derfor er det viktig å erkjenne kontrollerende foreldre og vet hvordan man skal håndtere dem.
Har du Controlling Foreldre?; Det er veldig vanlig for barn spesielt ungdom til å vise sine foreldre for å være for kontrollerende. Det er fordi deres ønske om å hevde sin uavhengighet sammenstøt med foreldrenes meninger. Likevel er eksistensen av kontrollerende foreldre et faktum. Tegn på kontrollerende foreldre er:; Avverg argument eller nekter å lytte til barnets synspunkt. , Selv om barnet får lov til å snakke, ville en kontrollerende foreldre nesten aldri akseptere at barnet er riktig. ; Saumfarer hver handling for barnet. , Ikke lar barnet til å ta beslutninger på egen hånd, eller å blande og kritisere hans meninger. ; Forventer perfeksjon fra barn i alle jobber. ; Ikke ta nei for et svar. ; Spørrende om barnas aktiviteter og oppholdssted fra andre. ; Avverg deres barn fra å flytte ut eller selv om de gjorde, stadig å kontakte dem. ; Regelverk autoritær oppdragelse stil med svært strenge regler for sine barn, selv om noen mengde overvåke ens barns liv er OK, foreldre må innse at deres foreldre stiler bør endres som sine barn vokse opp. Dette er spesielt tilfelle for dem som er foreldre teenage gutter eller jenter. Les mer på foreldre tenåringsjenter og mer informasjon om foreldre tenåringer.
Effekter av Styre Foreldre om barn; Controlling foreldre psykologi er trolig drevet av ønsket om å skape godt disiplinerte og ansvarlige individer ut av sine barn. Imidlertid kan kontrollere foreldrene har hatt dysfunksjonelle barndommen selv. Uansett tilfelle, kan kontrollere foreldrenes effekter på barn være ødeleggende. Konstant granskning og hindre ham fra å argumentere sin sak frarøver et barn av sin tillit. Et barn hvis foreldre ta avgjørelser for ham hver gang, ikke klarer å utvikle evne til å ta beslutninger på egen hånd. Slike barn mister følelsen av hva som er galt og hva som er riktig for dem. Istedenfor å bli ansvarlige individer, ender de opp med å se etter noen andre som ville ta alle avgjørelser for dem. Mens noen barn kan overgi seg til foreldrenes autoritære stil av foreldre er det andre som kanskje bare opprør mot det og ender opp med å gå den gale veien. I alvorlige tilfeller kan noen vise psykiske problemer, mens andre kan ende opp med personlighetsforstyrrelser.
Hvordan håndtere Styre Foreldre, Behavior av å kontrollere foreldre kan være veldig forvirrende for et barn, spesielt når han vokser opp. Han unnlater å se hvorfor foreldrene bør ha et ord med i alle beslutninger av sitt liv! Det er imidlertid ikke utenom ens foreldre, enten de er kontrollerende eller ikke. Så det er best å vite hvordan man skal håndtere kontrollerende foreldre. Start med å oppdage deg selv. Innse at du er en person med visse mål og ønsker, og tenke på hvordan du skal oppnå dem. Forstå at selv om foreldrene dine kritisere deg, er det ikke din feil. Forstår også at foreldrene dine ikke gjør alt dette for å såre deg med vilje. Prøv å finne ut årsaken til deres kontrollerende atferd. Er det at de selv hadde kontrollerende foreldre eller er det rett og slett deres urealistisk ønske om å lage en perfekt person ut av deg? Når du har alle disse spørsmålene sortert ut, prøv å anerkjenne deres kontrollerende taktikk. Neste gang du føler at de er forutsatt samme metoder, sitte og snakke det ut med dem. For noen kan dette fungere, men for andre, kan foreldrene bare nekter å se årsaken. Ikke konfrontere eller komme til et argument neste gang de forstyrrer dine beslutninger. Gjør hva du tror er riktig, og når de spørsmål du om din handling. I stedet, berolige dem på en rolig måte at det du gjør er riktig. For noen voksne strengere håndtering av foreldrene kan være nødvendig. Nekte dem tillatelse til å styre livet ditt lenger. Men når du gjør dette, være høflig og fast på samme tid.
Mer om:; trinn til effektive foreldre, Foreldre Tips Galore; Key til å være en pasient Parent; Oftere enn ikke, kontrollerende foreldre vedta sin holdning av hensyn til sine barn. Men, uberettigede de kan synes, som barn må vi huske at når vi var unger de tok vare på oss. Når de er gamle vi ikke kan bruke noen unnskyldning for å ørkenen dem!