Mood Ring Farger

Har ikke du kommer over humøret ringer som hevder å endre farge i samsvar med humøret ditt! Vel, humør ringer ringer basert på konseptet at komponentene av thermotropic element i ringen, er for eksempel flytende krystall endres med en endring i temperatur. Dette thermotropic element i ringen målere kroppen temperaturen på bæreren, og skifter farge i respons til kroppen temperaturen i ringen bæreren. Mood ring farger er oppgitt å være indikatorer på personens humør og følelsesmessige sinnstilstand.
Oppfinnelsen av The Mood Ring
Mood ringene er ofte funnet i smykker butikker, men svært få mennesker er klar om genesis av humør ringer. Mood ringene har ganske interessant opprinnelse. Det var i 1975, da Marvin Wernick, en designer av smykker, skyndte sammen med en lege for å behandle en sak unntakstilstand. For å måle barnets temperatur, tok legen ut en stripe av thermotropic materiale og plasser den på barnets panne. Umiddelbart vår mann, visste Wernick han slo gull!
Han innkapslet små pellets av thermotropic materiale innenfor klart glass gjesteopptredener og glass kupler som ble satt i børstet sølv og gull ring band. Human varme svinger med følelsesmessige tilstanden til brukeren, som er konseptet bak denne ringen. Svingninger i temperaturen føre til at flytende krystaller til å reflektere ulike bølgelengder av lys, som igjen endrer fargen på ringen. Så dette var hvordan de flytende krystallene termometer som kan bæres på fingeren ble oppfunnet. Wow! Snakk om "ut av boksen" tenkning!
Mood Ring Farger Forklaring figur
Selv om svært populær på 1970-tallet, holde disse humøret ringer duver opp og ned en gang i stund, i popularitet. Men hvordan vet vi hva er de forskjellige humørring farger og hva de betyr? Just kjøpe ringen og klarer å tyde koden modus ringer farger ville være som å kjøpe en nydelig krabbe og ute av stand til å nyte den saftige kjøttet i, på grunn av manglende kunnskap om hvordan å knekke den. Så la hode raskt til humørring farger og stemninger knyttet til seg.
ColorMood Associated; BlackNegative følelser som stress, angst, mystiske, overarbeidet eller sint (Imidlertid kan sort farge også bety skadet eller inaktive ring), BrownRandom tenkning, urolige, frykt, bekymring, oppvarmet følelser, forventning eller urolig, RedExcited, begeistret, spent , trakassert, engstelig, eventyrlysten, lidenskap, allured, opphisset, skremt eller fazed, AmberMixed følelser, bekymret, elskelig, oppriktig, kjølig, reservert, trist, litt nervøs eller forvirret, YellowBored, usikker, distrahert, vage, moderat humør, forsiktige , engstelig eller fantasifulle, GreenCalm, følsom, gjennomsnittlig humør (ikke så ille, ikke for godt), lett underholdt, hensikt, ambivalent eller til og med misunnelig og sjalu, BlueContent, avslappet, lykkelig, fornøyd, fredelige, elskelige, i kjærlighet, romantiske eller rolige, VioletMischievous, sensuelle, romantisk, i kjærlighet, lidenskapelig, emosjonelt opphisset, mystiske, GrayAt letthet, kan kjølig, lite følelser, ubekymret eller også bety sliten, trist, deprimert, bekymret, redd og urolig, WhitePhilosophical, meditative, ubekymret, likegyldig , tempererte eller kan også stå for tankefull, frustrert, ekstremt redd, forvirret og anstrengt
Les mer på:, smykker, Mood Ring Color betydninger; Mood Ring Fargekart; Mood ring farger faktisk indikerer en persons kropp temperatur, men disse ringene er ikke enheter som kan måle eller forutsi en persons humør. Grunnen er rett og slett fordi kroppstemperaturen kan være lav eller høyere enn normalt også på grunn av miljømessige temperatur. På en varm sommerdag, vil den atmosfæriske varmen føre til at kroppstemperaturen å stige, og stemningen ringen vil indikere fargen tilsvarende og vice versa for kalde vinterdager. Foruten med fargene tilsvarende til 5 til 10 stemninger hver, er det definitivt ikke er mulig å forstå brukerens humør. Så, humør ringene ikke er "idiotsikre enheter" og ikke begynne å forutsi folks humør av fargen på ringen. Likevel er begrepet stemningen ringer ganske spennende og søt. Så la oss nyte den oppfinnelsen uten å stole på det for mye!