Ice Maker Feilsøking

Moderne is beslutningstakere kommer med en elektrisk oppvarming enhet, en elektrisk motor og en elektronisk drevet vannventil. Du må legge ved ismaskinen til kurs som kjøleskapet, slik at alle disse elementene får den nødvendige kraft til å utføre. Også må du koble ismaskinen med avløp linjen i huset ditt, slik at den har kontinuerlig vannforsyning må generere isbiter. Begge disse linjene går gjennom et hull stede bak kjøleskapet. Et problem med noen av delene kan føre til at ismaskinen feil. Noen vanlige ismaskinen problemer sammen med ismaskin feilsøking tips er omtalt nedenfor. Klikk for å vite hva som er en bærbar ismaskin.
Ice Maker Feilsøking
Ulike ismaskinen problemer har ulike årsaker og løsninger. Før du starter ismaskinen feilsøking prosessen, er det viktig å se på funksjon av ismaskin som det varierer fra produsent til produsent, og modell til modell. Imidlertid er noen vanlig ismaskinen problemer sammen med måter om hvordan du feilsøker en ismaskinen listet nedenfor:
Ice Maker Gjør Nei Ice; Hvis ismaskinen ikke produserer noe is i det hele tatt, kan det skyldes ulike årsaker. For det første, sjekk høyre side av ismaskin for en wire. Ledningen vil være i en posisjon reist, hvis maskinen er slått av. I et slikt tilfelle, lavere plastikk spaken til stede i det eller ledningen direkte hvis det ikke er plastikk spaken. Dette bør være nok til at isen maker å begynne å virke igjen.
Det kan også være et tilfelle av blokkering i ismaskinen fylle røret. Hvis dette er situasjonen, bruk en hårføner for å smelte eventuell is fast i det som forårsaker blokkeringen. Bytt ut rørene om nødvendig. Sjekk isen maker forsamlingen for eventuelle sprekker opp eller ødelagte deler. Kontroller spesielt tannhjul og plast armene langs isen rake, da disse er mer sannsynlig å bryte ned sammenlignet med andre deler. Bytt dem om nødvendig.
Ice Maker er Making Små og mindre Ice Cubes; En defekt ismaskin termostat, en kvalte opp vann linje eller en defekt vanntilkoblingen kan være årsaken til at ismaskinen er i stand til å produsere riktig isbiter. Det vil være vann linjen bak kjøleskapet, som du må sjekke for riktig vannføring. Ved vannet ikke renner skikkelig gjennom dette røret, rengjør eller skift den om nødvendig. Inspiser vanntilkoblingen og få det forandret hvis den har brutt ned. Set du fryser temperaturen ikke mer enn 8 grader Fahrenheit, for å sikre en korrekt isdannelse syklus.
Lekkasje eller Overfylling av Ice Maker; En liten lekkasje i ismaskinen kan skyldes en krøllet vannlinjen, mens en betydelig større mengde lekkasje kan skyldes en stor svikt i noen del. I begge tilfellene blir kontrollere om kjøleskap og ismaskin flatet ut eller ikke. Hvis du merker noen komponenten er feil, får den erstattet umiddelbart.
Ice Maker Har ikke Release Ice Cubes, noen ganger, selv om isen dannes helt greit i ismaskin, betyr det ikke løse ut skuffene. For å løse dette problemet, må du sjekke ejektor gir og motor for eventuelle feil, og bytt dem om nødvendig. Også teste termostaten og isen holder varmeren i kjøleskapet som problemet kan være på grunn av disse delene feil.
Ice Dannet har en dårlig smak eller lukt; Hovedårsaken til is i ismaskin å lukte eller smake dårlig, er mat lukt blandes i den under isen gjør prosessen. Du bør ideelt vaske og rense interiøret på kjøleskapet for å gjøre unna med vond lukt. Også ta ut noe mat liggende i kjøleskapet i lang tid. Bortsett fra dette, også kontroller vanntilkoblingen, endre vannfilter i kjøleskapet, og skylle ut tilbudet linje hvis problemet vedvarer.
Ismaskinen feilsøking blir enklere hvis du henviser håndboken mens du prøver å gjøre det selv. Hvis du ikke er komfortabel eller ikke i stand til å gjøre det selv, kan du alltid ringe etter en autorisert person, som spesialiserer seg på ismaskin reparasjon.