Eyeshadow tips

Mange ganger lurer vi på om hvor plasserer jeg det farger, og når? Så jeg skal fortelle deg noen grunnleggende, dagligdagse teknikker som du kan følge for arbeid eller skole. Disse øyenskygge tips er grunnleggende disposisjoner for perfekt øyesminke programmet. Bruk en krem ​​farge base øyenskygge på hele øyelokket, som er lett tilgjengelig i de fleste makeup linjer. Med din ring finger, DAB noen av basen på, vil dette hjelpe øyenskygge til å feste og vil ikke la noen rynker under øynene. Den holder også fargen på lengre og det er press motstandsdyktig. Det er mange forskjellige farger finnes i krem ​​base øyenskygge som gul-gyllen, rosa, hvit eller beige. Match med din hudtype og / eller makeup line føler du deg komfortabel med. Nå som vi har base krem ​​øyenskygge på, hvorfor ikke ta en titt på noen enkle øyenskygge tips og triks for fire forskjellige øyenfarger. Les mer om hvordan du bruker øyenskygge.
Eyeshadow Tips for Brown Eyes, Brown øyne er allsidige og kompliment nesten alle øyenskygge farger. Min topp farge plukker av øyenskygge for brune øyne ville vært kult blues, bronse, is-greener, ganske rosa, smokey-svart, og varm champagne. Velg tre forskjellige farger for øyenskygge makeup fra samme farge familie. Det betyr at du velger den lyseste fargen for øyelokket (skimrende bronse), en nyanse mørkere på press (mørk brun), og en merkepenn på underbrow (skimrende nøytral). En av de store øyenskygge tips for brune øyne er å bruke svart eller mørk brun eyeliner. Dette vil få frem den vakre brune øyne og gjøre folk merke til deg. Når du bruker 3 forskjellige farger av eyeshadows på, må du blande dem sammen for å fremheve øynene. Ta en titt på noen øyenskygge tips for naturlig makeup for brune øyne.
Eyeshadow Tips for Blue Eyes, Spesifikke øyenskygge tips og triks bør følges for hver øyefarge. Vanligvis ville en av de viktigste øyenskygge tips for blå øyne være å ikke matche øyenskygge farge med klærne og øynene. Jeg tror peachy, plomme, grå, gylden, og brune fargene gjør fantastiske øyenskygge for blå øyne. Ikke gå for det naturlige utseende, som det vil gjøre fantastiske blå øyne ser kjedelig. Velg mellom fargene foreslått ovenfor på øyelokket og press, og du er flink til å gå. Sjekk ut noen unike makeup teknikker for blå øyne.
Eyeshadow Tips for Green Eyes; Velg farger fra lilla og aprikos familie, brunt, kobber, og skimrende gull, som farger som rosa og blues er et stort nei-nei for grønne øyne. En subtil kombinasjon av øyenskygge for grønne øyne ville være å blande tre farger fra samme farge familie. En typisk, kan hver dag øye makeup for grønne øyne inkluderer en taupe farge for øyelokket, en base farge for press, og en dyp brun, grønn, eller skimrende kobber som tredje valg. Hvis du søker etter noen øyenskygge tips for grønne øyne for en kveld fest, legger du samme farge på øyelokket, og under de nederste vippene også. Dette vil gi mer vekt til din glamorøse sjø-grønne øyne.
Eyeshadow Tips for Hazel Eyes, samme som baby blå øyne, bør øyenskygge for Hazel øyne ikke bli matchet med fargen på klærne og øynene. Øynene dine vil mangle glans og gjør at du ser blek. Bruk dype purples, rosa, grønt, burgunder, skimrende bronse, og andre nøytrale farger. Selv om jeg har nevnt lilla i listen over eyeshadows, være forsiktig ved bruk av denne fargen, fordi hvis du går over med det, kan du ende opp som ser ut som du har en bakrus. Bare lett ta på litt løst pudder på hjørnet av øynene og bland det med litt lysere nyanser av lilla farge familien. For å fullføre hele utseendet, sjekk ut noen fantastiske hassel øye makeup tips.
For alle øyenskygge makeup, trenger du en blanding børste, en krøll (kuppelformet) pensel, og et øyenbryn pensel. Prøv nye eyeshadows og holde eksperimentere med utseende ditt. Når du lærer noen kule øyenskygge tips for deg selv, vil du kunne opprette en ekstraordinær lete for enhver anledning.