First Date samtaleemnene

Alright, jeg bare så 50 First Dates for million gang i dag, min teori om betydningen av en første date akkurat fått re-bekreftet. Ikke misforstå, har et forhold mange stolper for å holde den opp, men den første date er som en stiftelse. Det har å gå rett. Nei, det betyr ikke at det må være perfekt, betyr det at det må være helt rett. Tynn line, stor forskjell. Som jeg sa, er den første date viktig fordi det er under den første datoen som første inntrykk er laget. Vi alle vet betydningen av førsteinntrykket, ikke sant? Så, la oss komme ned til samtale startere og tema for første date. Les videre for mer hjelp på dating.
First Date Conversation Emner: First Date Conversation spørsmål; Ingen samtale kan være komplett uten utveksling av noen intelligente spørsmål og svar. Men ikke gå rundt å spørre ting som så, er du singel? seriøst, neste gang jeg hører sutre en av mine venner om oppdaterte deres ber dem om at jeg må pund veggen ned. Bare les på spørsmålene nedenfor og opphold i området av disse spørsmålene, please! ; Hvordan var din dag: Dette er en subtil spørsmål for å få ballen rullende?. Mer så, er det høflig å spørre denne første date spørsmålet. , Så, hva gjør du: Dette spørsmålet er å vite mer om datens yrke og felt?. Alle liker å snakke om sitt felt, så det er en trygg spørsmål. ; Hva gjør du i fritiden: Dette er et godt spørsmål å vite om din date interesser og hobbyer?. , Hvis du måtte velge, hvilken ville det være - berømmelse, makt eller penger: Dette spørsmålet kan hjelpe deg å få innsikt i datens mål i livet?. , Hva er ditt stjernetegn: Mange vil være uenig, og mange ville voldsomt uenig med meg når jeg sier at dyrekretsen skiltene gjør spiller en rolle i en persons personlighet?. Mer så, kan dette spørsmålet bli etterfulgt av en detaljert diskusjon om datens personlighetstrekk. ; Er du hot herdet? Kan du styre det:? Jeg tror at en person som ikke kan styre sitt temperament kan ikke styre deres liv, så, etter min mening er dette et viktig spørsmål. , Hva er den sprøeste tingen du har gjort:? Dette spørsmålet er flott å lette stemningen, samt vet gal side til dato. Hver enkelt har en gal side, det er det hjelper bringe glimt i våre øyne, så du trenger å vite at om dem, ikke sant? , Har du hatt et forhold før? Hvordan var det å:? Ja, ville folk si at en første date er litt for tidlig å spørre EX spørsmålet. Likevel er det viktig å kjenne deres oppfatning av det, før du kommer inn i ett med dem, ikke sant? ; Er du en terror sjef personlighet, eller en kul sjef fyr:? Jeg prøvde dette spørsmålet, og skjønte at svaret ikke saken så mye som den personen holdning til det. La oss innse det, selv om personen er en terror sjefen, hvis de er ærlige og ydmyke om, snakker det volumer av deres karakter. ; Har du lage mat:? Å være en kvinne, liker jeg å se menn som kan lage mat. Det gir dem mer kjærtegn poeng. På den annen side, de fleste gutter liker kvinner som kokk, Oidipus syndrom (ønsker for en kvinne som sin mor) kommer inn i bildet. Men være ærlig i møte med spørsmålet, og gir ikke fordømmende reaksjoner på svaret. ; Hvordan vil du beskrive deg selv: Dette spørsmålet letter de fleste problemer som det kan føre til at samtalene går på hele natten?. Fungerer bra, stol på meg! , Så, nå er jeg sikker på at du vet hva slags spørsmål du må spørre.
First Date Conversation Emner: First Date Conversation tips; Alright, nå som du vet hva slags ting å snakke om, må du også vite hvordan du skal si ting. Det er noen svært viktige tips som du må sørge for at du fortsette samtalen på beste måte. , Det første er det en dato, ikke et intervju. Ikke holde rendezvous foregår som en quiz show. La hvert spørsmål og svar utvikle seg til en hyggelig dialog. ; Ydmykhet er viktig. Selv om du kan være all høye og mektige, kan du ikke kaste vekten din rundt på din første date. Du bør ikke kaste vekten din rundt, punktum. Så, sørg for at du behandler den andre personen med respekt og betydning, hvis du ønsker en ekstra dato til følge. ; Flørting er viktig. Uansett hvor mye du prøver å fornekte det, er du selvsagt flørtende til gjenstand for interesse. Så, flørte med dem. Sjekk ut saken på flørting kroppsspråk og bruke et par flørting linjer innimellom. Imidlertid vil date få ubehagelig hvis du ender opp overdrive. Hvis du merker ubehag, tone det ned. ; Ikke kast racy kommentarer på første date. Mens legger ut på første date er ikke et fremmed begrep i disse dager, gir din datoen hint om at det er alt du ser etter, er irriterende. Så, kanskje du føler løper av begjær i datens retning, men du trenger ikke gjøre det åpenbart. ; La daten din snakker. Folk starter ofte blabbering på første date og ikke virkelig gi sin date en sjanse til å snakke. Men hvis det er stillhet, innlede samtale. Likevel, dersom daten din taler, la dem ferdig, kan du svare eller sonde inn i det når de er ferdig. ; Hold tilbake gal. Den første date er ikke tiden for å vise personen hvordan vill og gal du er. Vis dem den intelligente, søt og inntagende side av deg. Mens jeg er sikker på at de må være klar over at alle har en gal side, vent til minst 3. av 4. dato for å vise det til dem. ; Se inn datens øynene når de snakker til dem. Øyekontakt hjelper folk bånd og holder samtaler lengre. Mer så, hvis du ser inn i øynene når du snakker til dem, eller når de snakker til deg, vil de instinktivt være trygg på oppriktighet din, så vel som tilliten din. ; Oppbevar disse tipsene, og din date vil gå langt glattere enn den ville ha uten disse tipsene. Hvis du allerede gjør disse tingene, så du er omtrent så bra som det kan få (hvis du er en fyr, ring meg!). Sjekk ut mer dating tips.
First Date Conversation Emner: First Date Conversation Ideer, du kan ikke ha spørsmål som skjer over alt, kan du? Så, her er en liste over noen ting som du kan snakke om på første date. Disse er trygge samtaleemnene, og vil hjelpe å snakke skje fritt. Du kan snakke om følgende emner. ; Aktuelt: Å snakke om hva som skjer i din lokale verden er en fin måte å vite hva din date betaler mer oppmerksomhet til. ; Filmer: Denne måten kan du se om din smak i filmer kamp, ​​møter eller beat. ; Family: Det er godt å vite om en persons familie på første date. Det gir også dem inntrykk av at du ikke bare intelligente, men interesserte også. ; Yrke og næring: Dette lar deg diskutere din profesjonelle liv. Alltid husk, yrkesliv en svært stor del av livet vårt. , Passion og hobbyer: Dette er den andre siden av livet vårt. Det er svært viktig å diskutere dette også. , Fremtidig mål og ambisjon: Det er viktig å vite hvor personen er på vei. Hvis det samsvarer med ditt, eller vil det føre til en blindvei. ; Personlig naturen: Det er viktig å diskutere natur med dato og vice versa, i hvert fall, litt, å vite hva du får inn. Heller unngå en andre date, så får inn en forferdelig samsvarer forhold. ; Sport / Fashion: Disse samtalene er godt å fylle i stillhet eller bare varme opp. , Jeg håper alt dette rådet på første date ideer og spørsmål hjelper deg ut. Poenget er å være deg selv og være snill mot datoen. Håper det funker for deg. Det er her jeg logger av! Alle de beste!