Slik unngår du at Acne kviser

Kviser, hudormer, zits, whiteheads, pustler, papler og cyster, er alle former for akne. Akne vises på huden på grunn av en rekke faktorer, for eksempel når det er overskudd produksjon av talg fra talgkjertlene, når personen som opplever stress, dersom det er visse hormonelle ubalanser, eller noen ganger kan det være arvelig også. Når akne vises på huden, er det svært vanskelig å bli kvitt det. Dermed nipping akne i knopp. dvs. akne forebygging, er en mye bedre alternativ. Her er noen metoder, etterfulgt av noen nyttige tips, om hvordan du kan unngå acne breakouts.
Slik unngår du at Acne
Rens, skrubb og tilføre fuktighet; En viktig årsak til en akne avslapnings kan være ansamling av smuss og olje i huden porene, kombinert med den døde huden. For å unngå at det å rense huden skikkelig, på daglig basis, og skrubbing det en gang i uken, for å bli kvitt overflødig døde huden er veldig nødvendig. Hvis du har en fet eller sensitiv hud, bruk en mild, urte rensemiddel, fortrinnsvis en neem såpe, i stedet for de med sterke kjemikalier. Husk å holde akne utsatt hud alltid godt hydrert og fuktig som tørr hud kan noen ganger forverre akne. Les mer på fuktighetskrem for akne utsatt hud.
Salisylsyre; Bruke en to prosent Salisylsyre løsning på huden, hjelper på å bli kvitt døde hudceller, som ellers kunne tette porene, noe som resulterer i en akne avslapnings. Så en av de mest effektive akne forebygging hjem rettsmidler er å behandle huden med salisylsyre løsning, post rensing. Les mer på salisylsyre vs benzoyl peroxide.
Medisinering; Hvis du vil vite hvordan du kan forhindre acne breakouts medisinsk, så er svaret ligger i medisiner som Retin-A og Accutane, som kan tas med resept fra lege. Disse legemidlene er svært gunstig for huden, og deres regelmessig bruk bidrar til å hindre acne, bli kvitt fine linjer, og forsinke visningen av rynker. Anvendelse av visse aktuelle kremer tilgjengelig i markedet, bidrar i behandling av eksisterende kviser så vel som forhindrer akne i fremtiden. Les mer på best over disken akne behandling.
Salon behandlinger; Visse salong behandlinger, for eksempel alpha hydroxy Glycolic skreller, er særlig ment å redusere akne. I denne behandlingen, glykolsyre brukes til ansiktet. Senere er det skrellet av huden, sammen med den øvre døde hudlaget. Dette hjelper på å ha stelt deg og foryngelse av huden, forebygge alle slags hudproblemer, inkludert akne. Les mer på glykolsyre for akne.
Naturlig Rettsmidler; Hvis du vil vite hvordan vi skal forebygge akne naturlig, så her er tre svært effektiv naturlig akne botemidler. Påfør saften av en revet agurk i ansiktet ditt, en gang i uken for å unngå kviser. Aloe vera juice er like effektive i å forebygge og kurere akne. Bruk av eggehvite, en gang i uken vil gjøre huden akne gratis, så vel som hindrer tørrhet.
Acne forebygging tips; Ikke ta på huden områdene som er berørt av akne med fingrene, så den kan spre smitte til andre hud Ares også. ; Oppretthold hygiene dvs., bruk rene sengetøy, putevar og håndklær. Skitne håndklær kan være grobunn for bakterier og bakterier, og dermed forårsaker alvorlige tilfeller av akne breakouts. , Flass og olje i håret kan føre til kviser også, så for å forhindre det, unngå å gjøre slike frisyrer som gjør håret ditt berøre eller faller på ansiktet ditt. ; Trening hver dag som det hjelper i riktig blodsirkulasjonen, og tilstrekkelig overføring av oksygen til alle kroppens celler. Trene vil bidra både i å redusere stress og forebygge akne. ; Ta dusjen etter foreta noen form for trening eller fysisk aktivitet for å hindre at skitt og svette fra å komme akkumulert i huden porene. ; Drikk mye væske og vann som det vil hjelpe i eliminering av avfall og giftstoffer fra kroppen, som resulterer i en lyte frie, glødende hud. ; Les mer på:; Akne Control, Body Acne Solutions; Dette var noen tips om hvordan du kan forhindre akne breakouts. Foruten disse, søker en solkrem når du går ut i toppen soltimer, dvs. mellom elleve am til 15:00 er veldig viktig også. Spise et sunt, inkludert godt balansert kosthold med tilstrekkelig vitaminer, proteiner, karbohydrater og fett i det, er nøkkelen til en glødende, frisk, støvfrie, ren hud.