Deck Building tips

Et dekk kan defineres som en tre plattform festet til ditt hjem som er bygget over bakken med hjelp av støtte innlegg. Du får tilgang til den fra huset eller ved hjelp av utvendige trapper. Det har flere fordeler, det viktigste som blir i stand til å skjule feil av verftet og endre ubrukelig overflaten til en brukbar en. Dekket er en utvidet del av ditt hjem og kan brukes som et sted for rekreasjon, der du kan slappe av med familie og venner. Dekket bygningen tips som vi har diskutert i denne artikkelen vil bidra til å gjøre strukturen solide og trygge og legge til holdbarhet sin.
Tips for Deck Building planlegging
Første trinn av dekk konstruksjon er å få en tillatelse fra kommunen. Når dekk byggeprosjektet er på planleggingsstadiet, sjekk ut med koder og regler for dekk bygning i ditt område. Hvis en byggetillatelse er nødvendig, deretter søke om det samme med en tegning av den foreslåtte bygningsstrukturen eller andre nødvendige dokumenter. Dersom planen er i samsvar med lokale koder, vil du få tillatelsen. Pass på at du holder deg til de tillatte struktur og ikke føre til endringer i kortstokken planer og tegninger, som bygningen inspektør er sannsynlig å besøke byggeplassen. Hvis noen avvik finnes så de kan kansellere hele prosjektet, og du vil ende opp som lider et tap av både penger og tid.
Tips for bygge en Deck
Deck Bygningen er et slikt hjem forbedring prosjekt som kan gjennomføres selv om du ikke har gode snekring ferdigheter. Her er noen enkle å følge dekk bygning tips:
Tips # 1: Hold utformingen av dekket veldig enkelt når du gjør det på egen hånd. En komplisert design vil gjøre deg frustrert og du kan selv føler skrinla prosjektet når det er halvveis ferdig.
Tips # 2: Alltid kjøpe trykkimpregnert trelast for bygging av dekk selv om de er dyrere. Non trykkimpregnert trevirke er rimeligere, men som regel ikke varer mer enn 5 år. Så i det lange løp vil du finne den er mer holdbar, og ikke minst billigere.
Tips # 3: Mens kjøpe byggematerialer for dekket, få dem til du kjøpe litt ekstra og holde det til side. Hvis det er noen feil eller størrelsen på et par av bitene av trelast gå galt, så kan du bruke disse spare seg.
Tips # 4: Stigningstallet for stiftelsen bør være slik at vann på dekk renner bort fra huset. Når du setter opp trelast, holder den buede ringene i trestykket på toppen. Dette vil ikke la vann stå på dekk, og dermed hindre forråtnelse av treet.
Tips # 5: For innramming dekket, må du kontrollere platene som brukes er i god stand og ikke har defekter som mugg angrep, deler i endene, råte eller insekt hull.
Tips # 6: Sjekk ut om det er noen spesifikke retningslinjer i bygningen koder på den type skruer som skal brukes. I så fall, kan du følge regelen og bruke spesielle galvaniserte skruer eller skruer i rustfritt stål. I andre tilfeller, ikke bruk ubestrøket skruer som pleier å ruste veden og svekke leddene.
Tips # 7: Ikke prøv å eksperimentere for mye med dekk trapp design. Hold det enkelt. Gjør trinnene i trappen bred. Dette vil ikke bare gjøre dekket ser attraktive, men kan også brukes til sitteplasser formål. Få mer informasjon om hvordan å bygge dekk trapper.
Tips # 8 rekkverk fungere som tilbehør for dekk og også bidrar til å gi særpreg til dekket. Men, rekkverk er viktig fra et sikkerhetsmessig også. Hvis dekket nivået er å høyt at du installerer høyere rails på dekk din. For mer, se hvordan du installerer dekk rekkverk.
Tips # 9: Etter å ha bygget på dekk, må du sørge for at den er beskyttet fra solen, vind og snø. Ikke bruk noen farger som det vil løsne på kort tid. Snarere, velger vannavstøtende konserveringsmidler tilgjengelig i markedet. Disse vil tjene formålet på dekk beskyttelse.
Hvis du følger dekk bygging tips gitt her, er jeg sikker på at det vil gjøre oppgaven mye enklere for deg. Siden det innebærer mye festing og skru av dekket bord, få hjelp fra venner og familiemedlemmer for jobben. Legge til rette for en rekke øvelser for å sikre at hver og en har sin egen drill og du vil finne at arbeidet vil komme over på en mye raskere tempo.