Hvordan måle Hat Size

En hatt er et beskyttende dekke bæres på hodet, men mange bruker det som et motetilbehør. Det finnes en rekke hatter tilgjengelig i markedet, og mens noen mennesker bruker hatter som et motetilbehør, er det fortsatt andre som bruker caps for å beskytte hodet fra solen. Men hvor mange ganger har det hendt deg, at du har gått til å kjøpe en ny lue med perfekt passform, men endte opp med en lue som passer for hardt skaper mye ubehag. Alternativt stedet for en hatt som gjør at du ser og føler utmerket, har du endte opp med en lue som holder sklir ned, over øynene, og gjør du kranen nakken for å sjekke hvem som står foran deg. Dette er bare et par grunner som gjør det viktig å vite hva din høyre hatten størrelse er. Følg disse trinnene for å måle lue størrelse for å få en lue som gir rett passform.
Hvordan måle din Hat Size, Head former og størrelser varierer fra land til land. Den minste hoder har blitt observert blant folk som bor i langt østlige land, og den største hodene er av folk som er innfødte i Tyskland. Dette kan føre til ulik hatten størrelser i variasjonen tilgjengelig i markedet. Derfor, for å unngå eventuelle misforståelser mens kjøpe en hatt, bør man måle hodet størrelse på forhånd, for å finne den perfekte passform for en lue. Du bør aldri måle lue eller se på størrelsen koden til å finne en hatt som passer deg perfekt. I stedet kan du gjøre livet ditt enklere ved å bruke disse tre trinnene for måling lue størrelse.
Steg # 1: Ta et målebånd. Plasser start enden av målebåndet midt på pannen din.
Step # 2: Nå mens du holder start enden av målebåndet, vikle båndet sakte rundt hodet ditt. Sørg for å holde innpakning tape over ørene, i den posisjonen hvor lua skal hvile. Bli endene av målebånd og notere ned målingene på et papir.
Steg # 3: Det siste trinnet er å vise til nedenstående tabell for å konvertere dine hatten størrelse måling, slik at du kan velge riktig størrelse hatten for deg selv. Du kan også gjerne vite mer om hvordan du måler ringe størrelse.
Hat Size Scale Chart, Se i tabellen for å måle lue størrelse og konvertere målingen.
Head SizeHat Størrelse; InchesCms.; 21536-5/8Extra Små, 21 ½ 546 ¾ Små; 21?556?; 21?567Medium, 22 ½ 577?; 23587 ¼ Large; 23?597?; 23 ¾ 607 ½ Extra Large; 24617?, 24 ½ 627 ¾ Extra Extra Large; 25637?;
Nå å bruke den siste trinn i hvordan måle lue størrelse, konvertere hatten størrelse måling ved å henvise til tabellen ovenfor for å få hatten størrelse i tall eller størrelser som små, middels eller stor. Note ned hatten størrelsen på et stykke papir, og bærer den med deg når shopping for hatter, å kjøpe en riktig montering lue. Trinnene er involvert i å måle hetten størrelse og lue størrelse er like. Et nyttig tips når du måler din hatten størrelse, er å bruke en hyssing og pakk den rundt hodet og da passer det med tape for å få nøyaktige størrelsen.