Hvordan å spionere på noen

I dag, finne tillit er vanskeligere enn å finne Gud. Det er tider når "kjærlighet i luften" er erstattet av "usikkerhet i forurenset luft". Spionasje kan føles som det eneste aktuelle alternativet igjen for koner som ønsker å vite om deres ektemenn er den neste "Tigers" tapt i spreke skogen eller ektemenn som ønsker å finne ut om deres koner er utro eller forretningsreise hoder sysselsetter under dekke agenter for å finne ut hva deres rival har opp hans ermene eller wannabe spion barna som ønsker å avdekke ulovlige aktiviteter i sitt område. Listen fortsetter, men spørsmålet gjenstår, hvordan kan jeg spionere på noen? Mange ganger har vi øvd dialogen Bond, James Bond foran speilet? Vel tiden er inne til å slå barndommen drømmer om å bli en spion til virkelighet. La oss starte med hvordan å spionere på noen.
Tips om hvordan å spionere på noen
Den beste måten å spionere på noen er å slutte å opptre som en spion. Noen ganger forkle selv er uunngåelig, men det bedre ikke å kle deg i kostymer som ville få mer oppmerksomhet enn noe annet, eller unngå å forberede eventuelle spesielle spion-kostyme (tross alt, spy er ikke super hero). Nedenfor er noen måter å spionere på noen.
Følg Secretly, Dette er en alder gamle, tradisjonelle metode for å spionere på noen. Etter noen kan være tøff noen ganger, men å være våken og rask kan hjelpe. Du må ikke fremstille det som om du er på nippet til å fange storfisken. Vises avslappet, ha en bart eller lue hvis personen kjenner deg godt. Hvis du kjenner stedet hvor ulovlige aktiviteter skal på, kan du stasjonen selv på terrassen i en nærliggende bygning eller i en leilighet. Kjøp god kvalitet kikkert og ta en god titt på hva som skjer der ute. Observasjon ferdigheter er en stor ressurs for en stor spion.
GPS Tracker, Hvis du lurer på hvordan du kan spionere på andre som bruker eksterne enheter som er ganske lett å håndtere så kan du bruke GPS-sporing enheter. Det er en annen måte for å følge en person eller vite hans eller hennes oppholdssted. Kjøp en god kvalitet, pålitelig GPS tracker og klamre det videre til den personen du er spionere på. Dette kan være farlig skjønt, så vær forsiktig når du gjør dette.
Skjulte kameraer; bruke skjult kamera vil gå ett skritt foran. Det er mange tilfeller av bedre halvdeler ha bedre av sine ektefeller ved å la web-kameraet på rommet sitt slått på og i en opptaksmodus. Dette kan være den billigste og pålitelig metode for å spionere på noen. Du kan også vurdere å skjule spion kameraer i andre steder som bilen eller på kontoret. Men sørg for at kameraet er helt skjult. Montering et kamera i en veske eller i en bok er alltid en bedre ide, så sjansene for å bli tatt er litt mindre.
Spy Software; En person er laptop eller PC kan være et speil til sin daglige virksomhet. Så får de informasjonen fra datamaskinen hans vil bidra til å få verdifull informasjon. Spionen Programvaren kan installeres på en PC til å ta kontroll over datamaskinen aktiviteten. Kontroll av filer og cookies og Internett historikk sider kan lage noen oppsiktsvekkende avsløringer. Spy gadgets kan også gjenopprette noen slettede e-poster også, som også kan gi en helvetes mye informasjon. Spy telefoner kan også bidra til å avskjære brukeratferd og ta opp samtaler og meldinger gjort gjennom dem. Men alt dette vil kreve en anstendig budsjett.
Søk alt; Personlige eiendeler som lommebøker, kvitteringer, telefon og poser må kontrolleres grundig. Du kan finne informasjon på de mest uventede steder, så søk dem. Det viktigste i å lære hvordan å spionere på noen uten å bli tatt forlater ingen bevis, at du hadde søkte noe. Bare legg alt tilbake slik det var. Les mer på: Hvordan bli en spion, Spy og overvåkning utstyr; Så folkens, det er alt fra min side om hvordan å spionere på noen. Bare en siste påminnelse til deg, spionere kan være full av farer og kan føre til rettslige konsekvenser. Så hvorfor ikke revurdere din beslutning tross alt, "Den som kan spionere inn i sin egen sjel for å finne dypere meninger og skjulte svar på livet er verdens beste spion."