Star tatoveringer for Girls

Selv om det har vært århundrer siden tatoveringer var første gravert, har populariteten til tatoveringer ikke minsket enda litt! Faktisk er dag for dag craze om tatoveringer økende! Everyday nye tatovering design oppstår i markedet, som bidrar til det økende antall tatovering tilhengere! Ikke bare nye design, den gamle design også få nye fans. Lurer du på hvordan? Vel, grunnen er at det klassiske tatovering design er alltid blir endret som gir dem et helt nytt utseende.
Star tatoveringer for jenter er en slik tatovering design. Nesten alle av oss er alltid fascinert av himmelen og spesielt stjernene. Det er der ideen om å innlemme stjerner i en tatovering skal ha kommet fra. Det er flere andre årsaker til populariteten til start tatoveringer, de viktigste er størrelsen. Star tatoveringer er en av de beste små tatoveringer for kvinner, og i motsetning til andre store tatoveringer, kan star tattoo gjøres hvor som helst på kroppen. På grunn av sin lille størrelse, kan disse tatoveringer også være skjult veldig enkelt! Da har man også frihet i tilfelle av stjernen tatoveringer, i motsetning tribal tatoveringer eller Celtic tatovering design, kan man foreslå ulike endringer eller design i Star tatoveringer. Å være en enkel design, er det mindre fare for tatovering infeksjon i tilfelle stjerne tatovering. Ikke bare dette, kan du også gjøre star tatovering fargerik ved å legge ulike farger på bare én stjerne! Dette var noen av de vanligste årsakene til at star tatoveringer er populære, det er en annen grunn som er like viktig og det er stjernen tatoveringer mening. Det er flere betydninger til en stjerne tatovering, kan ta en titt på dem.
Star Tatoveringer for Girls - Meaning
Selv om vi inkluderer hver stjerne i samme kategori, i tatoveringen verden er det forskjellige typer stjerner og de har ulike star tatovering betydninger, som er som følger.
Pentagram: Pentagram er en av de eldste stjernen tatovering design. Det har flere betydninger. Som, for eksempel i Celtic kultur, ble pentagram ansett som tegn på magikerne. Hvert punkt i stjernen er et symbol på beskyttelse og balanse i naturen. Faktisk er pentagram regnes som den femte element!
Hexagram: Denne stjernen har en veldig unik betydning, står den for samspillet mellom mennesker, og Gud. The hexagram er også kjent som Star of David, som igjen betyr at denne seks pekte stjernen tilhører den Allmektige. Det er også forbundet med de syv planetene.
Nonogram: Nonogram er et symbol på stabilitet, men det symboliserer ikke stabilitet som vil alltid forbli. Stabiliteten symbolisert ved nonogram utsettes for endring. Nonogram er også et symbol på prestasjon.
Star Tattoo for Girls - Designs
Følgende er de mest populære stjernen tatovering design for jenter.
Nautisk Star Tatoveringer: Nautisk star tatoveringer for jenter, faktisk, alle nautiske stjerner er fem spisse stjerner, som er det meste i en tredimensjonal form. Et annet trekk ved nautiske star tatoveringer er at de har skarpe kanter, og er også multi-farget. Hvis du vil gjøre nautiske star se annerledes ut fra andre, du kan skygge eller som har en krans design omgir nautisk stjerne.
Shooting Star Tatoveringer: Akkurat som nautiske star tatoveringer, shooting star tatoveringer er enormt populært blant jenter, ikke bare på grunn av sin attraktive design, men også på grunn av deres betydning. Stjerneskudd symbolisere et øyeblikk som er borte og har blitt en stjerne! Du kan prøve forskjellige typer design med det. Den mest kjente er en stor én stjerne, omgitt av intrikate vinstokker, med små fargede stjerner hengende på den! Les mer på shooting star tatovering design.
Klynger av stjerner: Klynger av stjerner er en slik utforming som kan se bra ut på noen del av kroppen! Du kan også bruke din kreativitet her. En enkelt stjerne omgitt av mange mindre stjerner, eller klynger av stjerner på fire hjørner og en enkelt stor stjerne i mellom er noen populære og søte star tatoveringer for jenter. Les mer på små tatovering design.
Dette var alt om star tatoveringer for jenter. Nå som du vet betydningen og design av disse star tatoveringer, kan du få deg en stjerne tatovering som kan matche din personlighet! Alle de beste!