Olive Oil for Hair Vekst

I dagens verden, styling ens hår med hår curlers, rettetang, farger, osv, har blitt en fashion statement. Selv om skiftende frisyrer og hårfarger ser stilige og elegante, disse hår styling produktene inneholder kjemikalier som man kan ha til å gi opp kvaliteten på håret. Derfor, om du hengi deg til å eksperimentere med hår stiler, er det viktig å ta godt vare på håret for å stimulere sunn hårvekst og for denne, den beste metoden er den naturlige metoden. Selv om det er flere naturlige metoder som man kan bruke for å opprettholde sunt hår, er olivenolje for hårvekst sies å være en av de beste måten å fremme veksten av hår. La oss ta en titt på fordelene ved å bruke olivenolje for håret.
Er Olive Oil bra for håret vekst?
Olivenolje brukes til matlaging formål over hele verden på grunn av ulike helsemessige fordeler som det besitter. Men ikke mange vet at det er en sammenheng mellom olivenolje og hårvekst. Selv om det sies å være bra for å behandle flere hudlidelser, er oliven olje sies å være den beste kur mot hårtap. Det er flere fordeler med å bruke olivenolje for hårvekst som er som følger:: En av de beste fordelene med å bruke olivenolje som hår er at det hjelper å forebygge så vel som kurere hårtap. De fleste har hår tap på grunn av tilstedeværelsen av et hormon som kalles DTH som leder hårsekken akselen å redusere. Bruk av olivenolje til håret hindrer produksjonen av DTH hormoner i hodebunnen, og dermed bli kvitt problemet med håravfall. ; Tilstedeværelsen av antioksidanter i olivenolje gjør det til et passende håret olje som fremmer generelle hodebunnen helse. Den kjemiske skader som er forårsaket på grunn av overdreven bruk av kjemiske baserte hår produkter kan behandles ved hjelp av olivenolje, og dermed gi rom for vekst av sunt hår. : Bortsett fra det faktum at olivenolje er en effektiv behandling for hårtap, fungerer det også som en naturlig balsam for håret. Med andre ord, gjør bruk olivenolje på håret den blanke og myke. ; Den anti-sopp og antibakterielle egenskaper olivenolje er en fin måte å bli kvitt problemet med flass og hodelus. Videre masserer håret med en blanding av olivenolje og lavendel olje er veldig avslappende og fungerer som en stor belastning Buster. Les mer om helse fordelene av olivenolje. ; Olive Oil Hair Treatment
Den beste måten å bruke olivenolje for hår vekst er ved å massere håret med den. Ta en halv kopp olivenolje og bland noen annen type olje med det, helst kokos, sesam eller ricinusolje. Hell litt olje på håret og massasje forsiktig med fingertuppene i hodebunnen, forsiktig flytte nedover til tuppen av håret. Når dette er gjort, dekker håret med en dusjhette eller kanskje en varm håndkle. Etter 30 minutter, vask håret med en god sjampo og balsam. Bortsett fra de vanlige olivenolje behandling, er det flere andre måter som du kan bruke olivenolje på håret ditt. Det er flere olivenolje hår behandling oppskrifter som du kan gjøre enkelt hjemme. Her er noen av dem:, En måte er å lage en pasta ved å blande olivenolje med kanel og honning. Først må du varme opp olivenolje, og deretter legge litt honning og en teskje av kanel pulver til det. Rør godt å gjøre en lime og deretter bruke det på håret ditt. La den stå på håret i femten minutter og skyll den av med en sjampo. ; Du kan også lage en balsam med olivenolje. Ta ½ kopp olivenolje i en bolle og kombinere det med en eggeplomme og noen dråper sitronsaft. Bland godt og bruke det på håret ditt. La conditioner å forbli på håret i 15 minutter og deretter, skyll den av. ; Du kan gjerne lese mer på:; Light Olive Oil vs Extra Virgin Olive Oil; Olive Oil Ernæring Fakta; Som du nå vet fordelene ved å bruke olivenolje for hårvekst, håper jeg at du vil begynne å bruke olivenolje på en vanlig basis. En ting du må huske er at det er forskjellige typer olivenolje tilgjengelig på markedet, inkludert extra virgin, jomfru, ren og ekstra lys. Blant disse typer olivenolje, er det alltid best å velge ekstra virgin eller virgin olje for hår behandling som de to andre er gjort gjennom kjemisk prosess og inneholder kjemikalier i det. Derfor bruker extra virgin eller virgin olivenolje på håret ditt, og du vil sikkert bli belønnet med lange, myke og sunt hår.