Ignition Switch fjerning

Tenningslåsen på bilen din er svært viktig, og har mange bruksområder. Til å begynne med, hjelper det deg styre tilgangen på kraft til ulike bildeler, slik at de ikke holder kjøre i lang tid og bruke opp all bilen batteriet når den er parkert eller ikke kjører. Men den mest avgjørende funksjon av tenningen for å få kontakt bilbatteriet og starteren, slik at når du slår på tenningen "på", er strøm videre til starteren som starter motoren, og dermed starter bilen.
Tenningslåsen relé eller starteren relé, er en enhet som hjelper i å regulere den enorme mengden av strøm som kreves for å starte bilen, med hjelp av en liten mengde strøm. Dette er viktig fordi du ikke kan passere en stor mengde strøm gjennom tenningslåsen. I tilfelle ville at du skulle, ville du kreve en stor størrelse tenningslåsen sammen med ledninger av størrelsen på batteriet kabler, noe som er praktisk talt umulig.
Tenningsbryter som et begrep, refererer til to ulike deler - låsen sylinderen der du holder i deg bilnøkkelen, og den elektroniske bryteren like bak sylinderen. Avhengig av hvilken type bil du har, kan disse være enten sammen til en enhet eller forbli separate. Det er derfor viktig å sjekke dette i din instruksjonsbok før du kjøper en ny tenningsbryter montering, for fjerning og utskifting prosess.
Hvilken som helst av de to delene kan mislykkes, blir bedt om å ringe etter en tenningslåsen fjerning og utskifting drift. Symptomene, men for hver av disse er forskjellige. En tenningsbryter svikt kan være årsaken til - bilen ikke starter, den fjærbelastede "på" posisjon ikke fungerer eller problemer i det elektriske anlegget. Mens, skilt ut som - lås sylinderen ikke å snu, nøkkelen kommer ut selv når bilen er i bevegelse, en tast som starter bilen eller andre feil på tastene, indikerer et problem med låsen sylinderen.
Hvor å Fjerne Ignition Switch og erstatt den
Følg under er fremgangsmåten for å hjelpe deg i tenningen fjerning og utskifting prosess:
Trinn 1: Skru av og fjerne både den øvre, samt lavere rattstamme deksler. Den negative Batterikabelen bør også trekkes ut fra batteriet terminalen.
Trinn 2, Du må da ta ut rattet. Gjør dette ved å heve sentrum dekselet, ta ut horn wire og ta ut beholde skive og mutter. Når du har gjort dette, holder rattet fast og dra den hardt mot deg for å fjerne den ut fra akselen.
Trinn 3: Trekk ut alle ledninger av signalet brytere og dra dem ut. Også fjerne frontrutepusser og glir avstandshylsen ermet vekk fra rattstammen.
Trinn 4; Ditt tenningslåsen har monteringsskruer. Skru dem og trekke ut tenningslåsen. Også koble ledningene kontakten stede bak tenningslåsen, løsne faner og ta den ut.
Trinn 5; Du må da slå av tenningen bryteren til "låst" posisjon, ved å sette inn dine bilnøklene i tenningslåsen. Bruk en liten skrutrekker til å senke beholde pinnen og slå bilen nøkkelen til "off" stilling. Dette vil gratis tenningen sylinderen. Etter dette, kom igjen vri nøkkelen til "lock" posisjon og ta ut tastene samt tenningen sylinderen.
Trinn 6; Nøkkelen sylinderen du fjernet vil gå inn i den nye tenningslåsen montering. Bli med alle ledningene riktig i den nye forsamlingen ved å henvise til den manuelle. Denne nye tenningsbryter montering må skyves inn i angitte sporet. Nå bare skru tilbake skruene og satt tilbake rattet og brytere.
Les mer på; Car Problemer, bilreparasjoner, Car Safety, Før du starter bilen tenningslåsen fjerning bestrebelser, bør du forstå det faktum at denne prosessen er forskjellig fra bil til bil, avhengig av produsenten. Gå gjennom manualen grundig for å forstå bilen mekanismer, slik at du kan fjerne og erstatte tenningslåsen. I tilfelle du ikke er komfortabel i å gjøre det selv, kan du alltids ta hjelp av en motor mekaniker som spesialiserer seg på tenningslåsen reparasjon.