Ting å snakke om med en jente

Hvor ofte telefonen samtaler med kjæresten din blir til lange, uendelig perioder med stillhet? "Ikke mye" eller "ingenting" er de eneste søte nothings du sitter igjen med. Det er frustrerende og irriterende, da hun nekter å si opp eller ta en samtale med deg. Wonder, hva problemet er? Vel, det er alltid vanskelig å vite hva kvinner vil ha og hva de ønsker å snakke om. Siden kvinner har en dypere følelsesmessig kjøre enn menn, er det vanskelig for dem å åpne opp og betro noen. Så, hvis du ønsker å gjøre ting fungerer, med "jenta i spørsmålet" eller trenger plausible ideer om ting å snakke om med en kjæreste, må du lage en følelsesmessig bånd med henne. Her er noen ting å snakke om med en jente du liker, slik at du kan i det minste få ting i gang.
Før du begynner ...
En jente og en gutt gå gjennom stadier før den falt i kjærlighet. Det første møtet er det mest avgjørende en. Så, hvis du har likt denne jenta i det første møte, så må du lage et uforglemmelig inntrykk på henne. ; Hvis du har gjort et godt inntrykk i det første gå, vil hun møte deg igjen. Hvis hun møter deg for andre gang, ballene i retten din. Og resten skal være historie når du har lest dette stykke kunst. ; Ting å snakke om med en jente du bare Met
Du vil møte henne i kveld på en fest hos venner eller på kafé. Tørk av svette og bekymringer. Det er på tide å tegne litt inspirasjon. Teknikker for småprat vil komme godt med. Spede begynnelse slik "Great, er du på tid ',' det er så deilig sted", "liker du det her? ' og "hva slags steder som du gjør?" vil få en liten samtale i gang. Plukke dine signaler fra her og legge en liten overraskelsesmomentet i tillegg pådømt pauser og videreføre samtalen. Hvis hun synes deltakende (ikke defensiv), så ...Kudos! Din første trekk var godt utført! La henne vite at du vil møte henne igjen og ta igjen, der du forlot den siste tiden. På denne måten får du henne telefonnummeret eller e-post id.
Interessante ting å snakke om med en jente på telefon
Telefonsamtaler kan lett bli til falske samtaler, siden du ikke kan se personens egentlige reaksjoner. Men, hvis jenta du nettopp har møtt, svarer på dine telefonsamtaler, så hun har sikkert en interesse i den pågående ordningen ting. Hvis du ringer henne opp på slutten av dagen spør henne om dagen hennes (men ikke gjør det en dagligdags vane). Fortell litt om deg selv og fastsette en dato (for når du vil være møte henne neste). Fortell henne om en ny restaurant i byen din, at du ønsker å sjekke ut, eller snakke om en ny film. Dette er en god måte visste hun liker og misliker, også. Dessuten vil det gi deg en kant, mens du bestemmer hva du kan gjøre sammen. Dette er også ting å snakke om med en jente på nettet. Hvis du chatter på nettet eller på et nettsamfunn, kommentere bilder. En kommentar, vil føre til en samtale.
Gode ​​ting å snakke om med en jente på dato, nå som du har fast dato eller dag for å møte sin neste, planlegger de tingene du vil vite om henne og de tingene som du vil dele med henne. Et uformelt møte eller den første datoen er alltid en god sjanse til å kjenne personen bedre. Hvis hun jobber, snakke om arbeidsplassen sin. Men hvis hun er en av dem som misliker å snakke om hennes profesjonelle liv, ikke probe for mye. Snakk om hennes hobbyer, hennes favoritt sport (selv om det shopping), friluftsliv eller TV-show. Disse er store muligheter for ting å snakke om på en første date.
Jenter er litt mer følsom enn gutter. Således, mens tenker på ting å snakke om med en jente, sørg for at de ikke støte henne. Selv om du er ute etter ting å snakke om med en venninne (neste fase av dette forholdet), forstå hennes humør er veldig viktig. Hvis du fremdeles er ute etter emner og samtale startere, bare gjør meg en tjeneste og les best temaer å snakke om med en jente. Talking er mer enn springende, hvis du ærlig ønsker å gjøre ting fungerer, deretter gjøre en oppriktig forsøket med å lage en samtale. Lykke til!