Cornrow Styles

Cornrow er en type tradisjonell frisyre, hvor hår pyntebånd er gjort i nærheten av / svært nær hodebunnen. Cornrows er også kjent som spor flettene. Cornrows bo flatt på hodebunnen og håret kan være stilisert inn i ulike mønstre. The cornrow frisyrer har sin opprinnelse i Afrika. De ulike cornrow frisyrer var imidlertid popularisert i USA av hip hop-artister. The cornrow design kan variere fra enkle og rette gater for å de som har komplekse og intrikate mønstre. Noen fra menn, kvinner å barn kan idretten de ulike cornrow stiler. Les mer på braid frisyrer.
Cornrow Stil; De ulike cornrow stiler kan sees i former som rette linjer, sikksakk design, geometriske mønstre, osv. Disse cornrow stiler kan være dekorert med skjell, perler, osv. I Afrika sør for Sahara, ble cornrows en vanlig måte av styling håret. Variasjoner eller ulike stiler av cornrows ble brukt for å vise sosial status for en person. Disse stilene har også bidratt i å skille mellom mennesker av forskjellige etnisitet, religion, alder, slektskap, osv. Går av modifikasjonene og varianter som er forårsaket i geometriske cornrow stiler, ville man være fristet til å anse dem som moderne stiler. Gjenstander fra gamle dager som har vært gravd i Afrika derimot, presenterer et annet bilde før oss. The skildringer på disse gjenstandene viser tydelig at geometriske cornrows var utbredt også i antikken. Les mer på:; Cornrow Braid stiler; Hvordan gjøre cornrows, cornrows for Women, The cornrows i kvinner kan ha mange varianter. Få av disse stilene er omtalt nedenfor. I en av cornrow stiler, er fronten håret flettet mens resten blir stående uten noen form for modifisering. Dersom en person ønsker å stylize de gjenværende håret, de ulike alternativene som curling, lage bølger og krymping kan bli vurdert. Weave extensions kunne legges til denne stilen av cornrows. Pyntebånd foran håret bakover og ryggen håret oppover er en annen måte stilisering. De løse endene er bundet sammen i en bolle etter endt lage cornrows.
Cornrow Styles for menn, de fleste av cornrow stilene er oppkalt etter kjendiser som har popularisert dem. Cornrow stiler for kvinner ble populært lenge siden. Men, i dag menn også er interessert i cornrows. The cornrow stiler for menn som er populære blant annet Sean Paul frisyre, Beckham cornrows, belgisk vaffel cornrows, Justin Timberlake cornrows, Ludacris cornrows, Allen Iversion cornrows, osv. Det viser at cornrows er ikke bare begrenset til noen få hip hop artister og kjendiser, men også til idrett personligheter. The cornrow stiler for barn er også blitt populære i dagens tider. Mye variasjon kan sees i forskjellige frisyrer som omfatter mønstre av cornrows hos barn. Les mer på cornrow fletter i alle stilarter.
Omsorg for cornrows, å holde cornrows i god stand, jevnlig vask er nødvendig. Det bør ses at håret ikke er gnidd hardt samtidig som vasket. En felles problemer som plager folk med cornrow frisyrer er at formen på flettene endring på grunn trekke. Tildekking av hår med bandanas eller skjerf mens du sover er et alternativ for å hindre at dette skjer.
Les mer på:, vendinger og Braids; Tree Braids frisyrer; Hvordan Braid ditt eget hår, The cornrow stiler er en av de gamle form av frisyrer. Utbruddet av Black Pride i USA sammen med hip hop kultur, førte til økningen i populariteten deres. Deretter ble det akseptert av vanlige folk og i dag er en av de vanlige frisyrer.