Hvordan bli kvitt Porer

Porene er en viktig del av kroppen vår som hjelper holde huden fuktig og myk, men de kan bli problematisk når de blir større. Soling, feilaktig hudpleie, kosmetiske produkter, akne, dehydrering, er noen av årsakene til forstørrede porer. Store porer er lett synlige og kan videre føre til ulike hudproblemer. Ansamling av smuss og olje er det primære problemet med store porer. Dette fører til ytterligere pore clogging og akne avslapnings. Blackheads er et av de vanligste problemene forårsaket på grunn av tette porer. Fet eller ekstremt tørr hud fører vanligvis til store porer. Vanligvis synlige porene i ansiktshuden, gjør at du ser veldig skjemmende. Så, uten å bruke mye tid, gjør deg klar for å lære hvordan å bli kvitt porene ved hjelp av enkle virkemidler.
Hvordan bli kvitt store porer
Kvitte seg med Porer: Remedy # 1, Før du velge hvilken som helst middel, er første skritt mot sunn hud rensing. Du må rense ansiktet ordentlig for å sikre at problemer som forstørrede porer, kviser, gjør hudormer ikke oppstår. Bruk rensing lotion av et godt merke eller en hjemmelaget rengjøringsmiddel. Først gni rensing lotion på ansiktet med en bomullsdott. Nå damp ansiktet for å åpne opp porene og rense opp huden skikkelig. Neste, eksfoliere huden ved hjelp av en eksfolierende skrubbe og vaske av med varmt vann. Avslutt med anvendelse av en toner og litt skvett en fuktighetskrem på tørre flekker.
Kvitte seg Porer: Remedy # 2, her er et ansikt pack til hjelpe deg å bli kvitt porer på nesen og andre ansiktshuden. Suge noen mandler over natten. Neste dag, male dem og legge vann for å lage en lime. Bruk denne over huden som har forstørrede porer. Vask av med lunkent vann etter 30 minutter. Avslutt med å bruke eple cider eddik fortynnet i vann. Du kan bruke en god kvalitet toner i stedet. Gjenta dette hver dag. Les mer på store nesen porer.
Kvitte seg med Porer: Remedy # 3; Hvis du lurer på hvordan bli kvitt porer på beina, så her er svaret. Ta 7-8 ts av rhassoul leire og legge like mengder sitron saft (½ sitron), aloe vera juice og grønn te. Bland godt å lage en lime og bruke den over områder med forstørrede porer. La den på huden i ca 30 minutter. Vask av med lunkent vann.
Kvitte seg med Porer: Remedy # 4; Damping regelmessig er godt for ansiktshuden. Bare ta damp på ansiktet ditt i 5 minutter, hold øynene lukket. Ta en liten serviett og dyppe den i en blanding av sitron og ananasjuice. Plasser den på ansiktet i ca 1-2 minutter. Sørg for at den berører hele ansiktet ordentlig. Avslutt med å vaske ansiktet med kaldt vann. Les mer om hvordan du bruker en ansikts dampskip.
Kvitte seg med Porer: Remedy # 5; Isbiter er effektive i stramme huden porene. Du kan bruke dem over huden din regelmessig etter rens huden din. Plassere en serviett dyppet i isvann på store porer er også nyttig. Du kan også helle melk i isen skuffen for å lage melk kuber og bruke disse på huden for å forbedre hudens struktur.
Les mer på:; Hvordan redusere Porer, hvordan du minimerer porer, Vel, det er mange svar på spørsmålet ditt, hvordan bli kvitt porene. Mens du følger nevnte rettsmidler for å bli kvitt porer, må du unngå bruk av kosmetikk. Disse kan vise seg å være veldig skadelig for huden din. Om nødvendig, velger mineral sminke eller produkter fra det beste merket. I tilfelle, gjør hjemme rettsmidler ikke hjelper, kan du konsultere en kjent hudlege. Alternativer som Microdermabrasion og laser kirurgi kan hjelpe deg å bli kvitt porene på huden.