Svømmebasseng Vedlikehold

Hvis du eier et svømmebasseng, er du sikkert en heldig person. Ingenting annet kan være mer avslappende, beroligende og trøstende enn å tilbringe lange timer svømming i eller sitte rundt et basseng. Det avslapning og easiness blir multiplisert sommeren. Hvis du vil fortsette å nyte en slik luksus, må du ta vare på ditt basseng. Du må prøve alt som kan hjelpe deg å opprettholde den gode tilstanden bassenget i det lange løp. Med andre ord, du trenger å vite disse svømmebasseng vedlikehold tips til å bli en ansvarlig svømmebasseng eier. Den nåværende nettside er en rask svømmebasseng vedlikehold guide. Gå gjennom sitt innhold og få litt svømmebasseng vedlikehold opplæring.
Svømmebasseng Problemer
Det er mange faktorer som endrer skjønnheten i svømmebassenget og gjøre bassenget vannet uegnet og uhygienisk å bli brukt. Egentlig er det disse faktorene som har en tendens til å øke svømmebassenget vedlikeholdskostnader. La oss finne ut raskt hva disse svømmebassenget problemene er:; Forekomst av alger på veggen og gulvet i svømmebassenget. ; Alkalitet ikke innenfor den optimale grensen. ; Upassende nivå av stabilisator. ; Konsentrasjon av kalsium over det optimale nivået. ; Feil bruk av bassenget filter. ; Økt vekst av vegetasjon eller trær rundt svømmebassenget. ; Heavy regner som endrer kjemien i bassenget. ; Tips om svømmebasseng Vedlikehold
Beskytt Color Pool Vann, Svømmebasseng vedlikehold begynner med å beskytte fargen på vannet. Du bør prøve å fjerne rusk fra bassenget på daglig basis. Du kan bruke et blad nett og en hånd skimmer å fjerne rusk avgjort på bunnen av svømmebassenget. Bladet net er spesielt nyttig i å fjerne rusk, som det rører opp vannet som gjør det å komme til overflaten på svømmebassenget.
Kill Mikrober; Besøk et svømmebasseng butikken og få egnede kjemikalier for å drepe bakterier og basseng alger. Du bør ta hjelp av et basseng tekniker for å teste tilstanden til svømmebasseng og foreslår at du hvor ofte du bør bruke mikrober drepe kjemikalier. Ytterligere pakket mikrobe drapet materialer kan kreves etter en regnstorm, ekstremt varmt vann eller tung mange som bader. Bruk en algaecide å ødelegge algevekst på gulvet av svømmebassenget.
Sjekk pH Levels, pH verdien i svømmebassenget vannet bør være mellom 07.02 til 07.06. Det bør verken syre eller grunnleggende. Dette er fordi, enhver endring i pH-verdien i vannet vil støtte reproduksjon og vekst av en slags mikro-organisme. Du kan holde en sjekk på pH-nivå av svømmebassenget vannet ved hjelp av et pH testing stripe. Hvis du ønsker, kan du besøke et svømmebasseng butikken og få profesjonell hjelp for pH-nivå testing. I tilfelle, er pH-verdien i vannet oppdaget å være for lavt eller for høyt, bør du bruke pH-pluss eller minus for å gjenopprette normal eller ønsket pH-verdier.
Bruk Pool Filter Daily; Kjør bassenget filter daglig. Dette er nødvendig for svømmebasseng vedlikehold. Men, hvis selv etter bruk av bassenget filter regelmessig fargen på bassenget blir skyet eller grønt, bør du rådføre deg et basseng tekniker for nødvendig hjelp. De underliggende årsakene kan være en feil arbeide eller utslitte pool filter. Les om hvordan du rengjør et svømmebasseng filter.
Rengjør gulvet; Fjern tomme kurver, levende eller døde insekter, skummet blader, og annet rusk fra overflaten av bassenget. Nederst, rense svømmebassenget vegg fliser eller vinyl på vannlinjen. Dette bestemte tipset om svømmebasseng vedlikehold er svært viktig å gi et rent og vakkert utseende til bassenget vann og gulv. Les videre:; Saltvann Pool Chlorinators for svømmebasseng vedlikehold; svømmebasseng Rengjøring tips; Ved å gå gjennom gitt konto, må du ha lært å kjenne at svømmebasseng vedlikehold er ikke så vanskelig en oppgave, som hva det synes å være. Gjør mest mulig ut av de foreslåtte tipsene for å holde svømmebassenget på en god og funksjonell tilstand. For noen spesiell eller uvanlig problem, ta kontakt med et svømmebasseng profesjonell eller lokale bassenget forhandler.