Hvordan Iron en skjorte

Hvis du ikke vet hvordan du skal stryke en skjorte riktig, vil du ende opp med brennmerker på din favoritt skjorten. Derfor, la oss starte artikkelen med preparatet arbeidet trenger for å stryke en skjorte. Først av alt, sjekk ut etiketten av skjorten, som vil gi deg informasjon om hva slags klær som brukes i skjorta. Det vanligvis bærer også instruksjoner om hva temperaturen på strykejernet skal settes til for riktig stryking av skjorten. Da satt opp strykebrett i et rent område. Legg skjorten på strykebrettet med brystet side på toppen. Hvis skjorten er i en knappet tilstand, unbutton det, inkludert knappen i ermene og kragen. I tilfelle skjorten har skrukkete opp etter vask, demper den med litt vann før du stryker det. Strykejernet skal fylles med vann (destillert vann er foretrukket) opp til sitt maksimale nivå og sett temperaturen nivået av jern som anbefaler på skjorten etiketten. Vent et minutt eller to før du begynner å gjøre strykingen.
Hvordan Iron en skjorte Fast?
For enkelhets skyld, er det tilrådelig å dele skjorten inn i ulike seksjoner og jern hver av dem steg for steg. Dette vil også bidra i stryke skjorta ganske fort. De viktigste trinnene for å stryke en skjorte er som følger:
Stryke de Collar, Det er mange mennesker som ellers kan håndtere resten av skjorten, men vet ikke hvordan du skal stryke en skjorte krage. Dette er fordi stryking krage er litt vanskelig. Men når du kjenner teknikken, vil det ikke være mye av et problem. Legg kragen på skjorten rett på strykebrett og strykejern innsiden delen først. Start fra tuppen av kragen og flytt strykejernet innover. Deretter slår den over og jern den andre siden på samme måte. Etter det, brett krage som du gjør når iført skjorte og flytte spissen av strykejernet over fold. Du kan også se hvordan å kaste en skjorte.
Stryke de Yoke, The åk er den delen av skjorten som slutter seg til kragen, og kroppen av skjorten. Du bør ta en skulder av gangen. Skyv skjorten til den smale enden av strykebrettet og plasser den med innsiden på åket opp og stryk. Du må kanskje flytte strykejernet på dette området to ganger hvis rynkene blir for mye. Noen mennesker synes det er lett å stryke åket ved å kneppe opp i kragen. Gjenta den samme prosessen for den andre skulderen.
Stryke de Sleeves, Nå er det på tide å stryke opp ermene. Mens du stryker ermene, har lyst til å bli tatt at den eksisterende press holdes intakt. Plasser en ermet langs bordet med forsiden opp og jern innsiden og utsiden av mansjetten først. Deretter jern hylsen fra mansjetten mot skulderen og igjen flytt strykejernet ned til mansjetten. Tilsvarende, jern baksiden av ermet også. Den samme metode for stryking må gjentas for de andre ermet.
Stryking kroppen av Shirt; Den enkleste delen av stryke en skjorte er å stryke kroppen av skjorten. Legg ut frontpanelene av skjorte og begynne å stryke ett panel fra området nær kragen og gå opp til sømmene. Hvis skjorten har fått lomme, så det bør strykes først. Når du er ferdig med hoveddelen av både front paneler, bruk tuppen av jern for å jobbe på de områdene som ligger i mellom knappene. Neste er den bakre del av skjorten. Snu skjorten over og spre den helt og deretter stryke på baksiden av skjorten. Det vil være lettere hvis du deler den bakre del i to halvdeler og jern hver halvdel av gangen.
Les litt mer interessante artikler om menns klær.
Håper du nå har fått en klar idé om hvordan å stryke en skjorte perfekt. Til slutt vil jeg gjerne gi deg noen verdifulle tips. Sørg for at jernet er oppvarmet skikkelig. Det er viktig fordi hvis temperaturen er for lav da rynker vil holde seg på skjorten mens for mye av varmen vil ødelegge skjorte med svi merker. Ikke gå for en te-pause i mellom stryke en skjorte eller annet stygge brenne er merker bundet til å vises på skjorten. Etter stryking, henger skjorten skikkelig for å hindre rynke formasjon igjen. Button opp kragen knappen på skjorta på hengeren som vil bidra til å opprettholde skjorta i form.