Måter å Stay Awake

Det er tider når man må holde seg våken grunner, som kan være mange. Det være seg i siste liten forberedelse til eksamen, møte tidsfrister på jobben, deltar en som er syk eller vente til 12 midnatt for å ønske "GODT NYTT ÅR" til nære venner og familiemedlemmer, holde seg våken til sent på kveld blir behov for time 'på alle slike og mange andre anledninger og situasjoner. Men ikke alle mennesker har "Owlish gener" for å holde seg våken med øynene vidåpne. Det er en form for en prøvelse for slike folk å holde sin tunge, døsige øyne fra nedleggelse. Så, her er noen av de beste måtene å holde seg våken, kan du sette til å bruke og dra nytte av.
Tips til Stay Awake
En av de beste måtene å holde seg våken hele natten, er å få nok søvn når du kan. Hvis kroppen er uthvilt, den wont krever for søvn og dermed kan du holde deg våken lenger. For eksempel, hvis du har planer om å holde seg våken hele natten, da har en godt uthvilt søvn i løpet av dagen eller kan være i ettermiddag.
Kroppen Klokken vet når det er dag og når det er natt og derfor den slår ned sin prosess som holder deg våken i løpet av dagen. Så, er en god måte å holde seg våken for å lure denne klokken av deg. Slå på alle lysene i rommet og dekke vinduene med gardiner. Jo mer lyse rommet ditt er, jo mindre søvnige du vil!
Mens du går på en kjedelig forelesning av sjefen din eller mens være i en ikke-så-interessant sesjon i et møte, det er alle sjansene for at øynene skulle ønske å få litt hvile og stenge for annen gang. Men hvis sjefen fanger din søvnige hodet, kanskje han ikke føler seg så bra om din holdning til jobben din. Så, noen gode måter holde seg våken, i slike situasjoner, er å klype deg selv, trekk ned øreflipper, kile toppen din munnhulen med tungen din eller få et glass iskaldt vann for deg selv (å drikke eller å sprute på ansiktet. Begge hjelper!). Disse tipsene kan høres rart for deg, men de er gode nok til å redde jobben din!
Ikke bare på møter, er folk lokkes av ønsket om å sovne selv mens ved pulten sin. Følelsen blir verste om miljøet er varm og tett. Sitteplasser under en AC vent eller får en rask pust i bakken utendørs er også en god måte å våkne opp dine sanser. Å ha riktig type mat er også en av de smarteste måtene å holde seg våken på jobb, studier og lignende. Gå for frukter som er lave i karbohydrater som bringebær, epler, appelsiner, og grapefrukt. Disse matvarer holde kroppen fra å bli sløv og dermed hjelpe deg å holde våken. Unngå kjøtt, brød og melkeprodukter for tiden.
Etter måter å holde seg våken mens du kjører, er ingenting bedre enn å spille dine favoritt tall. Syng høyt med melodien i musikken. Dette vil holde alle sansene åpne og aktive. Men gå for fort tall, og ikke de langsomme. Hvis den varme, så ikke nøl med å slå på air conditioners og direkte ventilen rett på deg. Hvis det er kaldt ute, så innvarsle den nedslående luften å strømme inne i bilen. Kulden vil få deg en litt ubehagelig, men vil hjelpe deg stor tid i å holde de øynene fra nedleggelse. Dra over for annen gang og ta en liten tur. Gå et sted hvor det er lyse og har en prat med noen, kan være om været. Å drikke vann mens du kjører bidrar også i kampen mot trangen til å sove. Hvorfor det? Vel, jo mer du drikker, jo mer du føler behov for å gå for bad og dette vil avbryte sansene fra å falle i søvn. Øvelse til energi ditt sinn og kropp og drive søvnighet unna. Bortsett fra å snakke en tur, hoppe, strekke, etc., flavored tygge tyggegummi peppermynte hjelper også.
Her er mer på:; Tips og triks for å holde seg våken, Hvordan Stay Awake All Night, Måter å holde seg våken er alle om å holde tankene opptatt og ikke kjedelig og inaktive. Skrive notater mens i en klasse (selv om du ikke liker det), ha en god og hjertelig latter, ser noen motiverende videoer, spille videospill (pepped-up seg spesielt) og faste for et måltid eller to (hvis du drikker nok vann) er noen smarte og raske måter å holde seg våken. Og hvis det fortsatt ikke du får hjelp fra noen av disse, henge ut med dine beste kompis og vekke din sove vekk!