Hvordan få folk til å like deg

Hvis du er en sjenert, nervøs person og alltid holde for deg selv, er det på tide å bryte en vane. Å ha noen gode kvaliteter, og ikke å kunne dele dem er ikke til nytte som folk vil kjenne dem bare hvis du er åpen nok til å la dem vite. Å få venner og dele dine talenter er ikke så skummelt som det ser ut som. Så hvis du har begrenset venner og vil vite hvordan du skal få folk til å like deg, blar du ned.
Hvordan få folk til å like deg på skolen; Den enkleste måten å få venner og få folk til å like deg er å være seg selv helt foran dem. I skolen er det ofte observeres det er grupper av likesinnede studenter. Dette er fordi de deler felles interesser og finner det lett å gel med hverandre. Ta en titt på noen enkle tips, kan du bruke dem hvis du lurer på hvordan å få folk til å like deg. Les mer om hvordan du kan snakke med folk og steder for å møte folk. ; Hvis du deltar på en ny skole, ikke vær sjenert til å introdusere deg selv til en gruppe mennesker under lunsjen eller gym klassen, slik at folk vet hvem du er. , Ikke vær redd for å gå opp og ta ledelsen i løpet av en skole aktivitet eller en funksjon organisert i skolen. : Vær vennlig med klassekameratene dine og medstudenter slik at de ikke finner deg kjedelig, og får en sjanse til å ignorere deg. , Når du har kontroll over deg selv og ikke er en attraksjon søkere, vil folk komme til deg på egen hånd og ønsker å være venner med deg. Så, ikke gjør et forsøk på å være synlig, bare være deg selv, fordi hvis du er kunstige, kan du vises desperat. : Noen ganger, må du synes godt kledd for å få folk som deg. Dette er ikke obligatorisk slik du ser den beste, slik du er. Men du kan bruke dette tipset hvis du tror du trenger en make over, slik som også vil øke selvtilliten din. ; Vær en veloppdragne, godt talt person og ikke presse folk ut når de nærmer deg for en tjeneste. Hvis du er en god student, hjelpe medstudenter med sine problemer og ikke begrense kunnskap til deg selv. Hjelp dine venner i sine prosjekter hvis de trenger hjelp. ; Lag et lag når du gjør en klasse aktivitet og ta ledelsen ved å be alle til å delta. Involvere andre rolige studenter og fungerer som venner med hver og en av dem. De vil innse at du er snill og bekymret for andre mennesker. ; Still spørsmål om deres familier og personlige liv for å vite mer om skolen din venner og føle seg komfortabel. La dem vet, kan de dele sine problemer og betro seg til deg som en sann venn. ; Les mer på hva som gjør to personer kompatible og hvordan å møte nye mennesker.
Hvordan få folk til å like deg på jobb, få folk til å like deg er ikke en tøff jobb. Hvis du har nettopp sluttet seg til et nytt kontor og finner det vanskelig å sosialisere med kollegene dine, her er noen tips du kan bruke for å få folk til å like deg på jobb. , Når du får en ny jobb og et nytt skrivebord, ta deg tid til å få justert til stedet. ; Når du har slått seg ned, introdusere deg selv til kolleger sitter ved siden av deg. Spør dem om deres jobb profiler, kontormiljøet, din 'sjefen', osv., under lunsjen, spør dem om du kan bli med dem på deres bord og streik samtaler om kjente temaer som sport, politikk, aktuelle saker, osv. mer du snakke ut, jo mer vil de sosialisere med deg. ; Hvis du er treg i å få venner, ikke være, da dette ikke vil hjelpe deg å få en god jobb opplevelse. Kollegene er de eneste menneskene du skal tilbringe hele dagen på jobben og komme sammen med dem kan være sunt for deg. ; Inviter dem over til en fest hos deg eller å se en kamp i helgen. For kvinner, kan du gå på shopping med kjæresten din kolleger og ha det litt gøy på en solrik helg. ; Hvis du ikke kan finne ut hvordan du får folk til å like deg, bare bli kjent med arbeidet ditt ved å besøke vennene sine hjem og tilbringe tid med dem og deres familier. ; Vis litt tillit til dem og ikke vær sjenert for å feire deres lykke hvis de vil at du skal. ; Gi dem grunner til å like deg, ved å virkelig være hyggelig mot dem og omtanke når de er i trøbbel. ; Les mer om hvordan du skal håndtere vanskelige personer på jobben og vanskelige folk i arbeid.
Etter hvert er det ikke hvordan du får folk til å like deg som virkelig betyr noe, det er hvordan du lar dem få vite at du er pålitelig, når de trenger deg. Den beste måten å gjøre dette på er ved å være deg selv, fordi uansett hva, de kommer til å like deg hvis du er 100% original.