Hvordan Minimer Porer

Skjemme gratis, vakker hud er en drøm for mange kvinner, spesielt de som har å kjempe med en rekke hudproblemer hver dag. Skyldes genetiske faktorer, aldringsprosessen, eller en over eksponering for sol, porene store huden er en vanlig ansikts hudpleie problem at en rekke mennesker må forholde seg til. For ikke å glemme at forstørret porene er vanligvis en forløper til den stygge hudormer, acne og kviser. Selv om det ikke er permanent tiltak for å redusere porestørrelse, å vite hvordan å minimere porer naturlig kan hjelpe deg å redusere størrelsen på porene og hindre acne problemer, utslett og kviser som følger den.
Hvordan Minimer Porer hjemme
Før bruke en formue på salong behandlinger eller på kosmetikk, kan du prøve ut noen trinn som kan hjelpe deg å forstå for hvordan å minimere porene i ansiktet naturlig.
Baking Soda Behandling, En av de beste måtene å redusere synligheten av porer i ansiktet er å bruke natron. Ikke bare reduserer det pore størrelse, men er også ganske effektiv i å fjerne oppbyggingen av død hud og skitt av ansiktet ditt. For bruk av natron behandlingen, må du først rengjøre ansiktet. Bruk et mildt rengjøringsmiddel eller en hjemmelaget såpe som er fri for kunstig parfyme, fargestoffer og kjemikalier. Vask ansiktet og tørk. Nå blande to spiseskjeer natron med litt vann i hånden. Forsiktig massasje det i ansiktet i sirkulære bevegelser. Gjør dette for rundt et halvt minutt og skyll av med kaldt vann. Bruk en myk rent håndkle å klappe ansiktet tørt. En uke med vanlig behandling, og du vil se en synlig reduksjon i pore størrelse.
Tomato Facial Mask, Tomato masker er en god måte å ikke bare redusere porene i ansiktet, men også har en blekende effekt også. For å lage denne tomat masken, må du først kutte og de-frø tomatene. Mos tomatene og bruke den til ansiktet. La ansiktsmaske sitte i ti minutter, skyll så av med varmt vann. Hvis du har tørr hud, og deretter legge litt yoghurt til masken for en fuktighetsgivende effekt.
Egg og Orange Juice Face Mask, En av de populære, hjem rettsmidler for pore reduksjon er masken laget av egg og appelsinjuice. Eggehvite har hud toning og hudfarge styrke ingredienser mens appelsinjuice er en bra blekemiddel. Bland to egg med en halv kopp appelsinjuice og bland blandingen. Påfør den på huden og la det forbli for rundt tjue minutter. Senere, vask av med lunkent vann. Les mer om hvordan du kan redusere porene.
I tillegg til disse hjemmelagde ansiktsmasker for å redusere porene, kan du også prøve å inkludere noen forebyggende tiltak i hudpleie regime som kan bidra til å redusere porene og fjerne utslett og kviser også. ; Den beste måten å bli kvitt stygge store porer, er å holde seg til en skikkelig rensing rutine. Vask ansiktet hver dag, eller til og med to ganger daglig med en mild såpe eller et ansikt vask, spesielt hvis du bruker sminke. Dette rensing hudpleie vil hjelpe renser porene ved å fjerne smuss og lar huden puste. Aldri la spor av sminke når du går i søvn. ; Exfoliating og toning huden til å fjerne smuss og fett av ansiktet ditt mens du lukker porene og stramme huden. Bruke mild exfoliaters inneholder salisylsyre er en av de beste måten å sloughing av døde hudceller fanget i porene, mens toning hjelper i sammentrekkende porestørrelse. Mer om exfoliate ansiktet hjemme. ; Bruk en solkrem med minimum SPF 30 for å unngå at porene vises større enn de er. ; Fuktighet til huden daglig, selv om du har fet hud. I tilfelle du har en fet hud lete etter olje gratis, gel basert kremer. ; Vite hvordan å minimere porene i ansiktet hjelper selvsagt at du får strålende, lyte frie hud at du alltid lengtet etter. Husk at de fleste av hjemmet rettsmidler ikke vil ha umiddelbar resultat i motsetning til Microdermabrasion og kosmetiske prosedyrer. Men med regelmessig bruk og litt tålmodighet kan du oppnå jevn feilfri hud uten å avtale med den stygge bivirkninger av ulike hudbehandlinger.