Hvordan håndtere Mobberne

Jeg har vært en bølle hele mitt liv. Men ikke en bølle som mobber folk for moro skyld, en som mobbere mobberne. Ja, jeg vet jeg må være klingende full av meg selv akkurat nå, men faktum er et faktum. Anyways, på grunn av min større mobbe historie, er jeg veldig flink til å håndtere bøller. Mer så, blir en jente, føler jeg en bølge av kraft når en fyr overga seg. At ved siden av poenget, la oss komme ned til å forstå hvordan man skal håndtere bøller, på beste måte.
Hvordan håndtere bøller i skolen, mobbing i skolen er en normalitet nå. Faktisk er det få akseptert som en del av livet. Selv om jeg er enig med folk som tror at å få mobbet gjør du en sterkere person i slutten, på skolen du trenger å vite hvordan man skal håndtere bøller å lykkes. Mobbere stjele lunsj penger og gjøre andre gjør leksene sine. De slo folk opp og spille fryktelig praktiske vitser på folk også. Så, når du er på skolen, bort fra komfort-sonen i huset, hvordan håndtere mobberne? Bare følg disse trinnene. ; Uvitenhet er lykke. Ved bøller, holde deg borte fra dem er din første forsvarslinje. Holde av veien, men ikke gjør det åpenbart at du ignorerer dem. ; Ikke reagere på det de sier. Din reaksjon er grunnen til at de mobber deg. Hvis du ikke reagerer på den måten de ønsker å, er hensikten borte. Mer så, vil de bli overrasket, noe som betyr at bordene begynner å slå. ; Hvis de prøver å engasjere deg i en ydmykende samtale, smile og fortelle dem at du har andre ting å gjøre og stikke av med verdighet din. De kan prøve å følge deg, men holder på det. ; Selvtillit er veldig viktig når du arbeider med bøller. Hvis du ikke er trygg på deg selv, bøllene vil komme til deg. Som betyr, vil de vinne. Ikke la dem komme til deg, beholde troen på deg selv. ; Hvis en bølle setter opp et pinlig spørsmål til deg, snu det rundt og spørre dem det samme. Som, spurte en gang en fyr en jente om hun var irritert på grunn av hennes perioder. Hun bare smilte som sagt Nei, hvorfor? Vil du ha en tampong?. Det fungerte som en sjarm fordi mobber sine venner også lo på bekostning hans. ; Lær selvforsvar. Mobber har en tendens til å ta ting for langt. I denne typen av en sak, er det viktig å vite hvordan de skal forsvare din ære og beskytte seg selv. Mer så, hvis du vinner en kamp med en bølle, sjansene er han vil aldri mobbe deg igjen (som er hvordan jeg ble større bølle!) Gjev mobberen sier noe som spesielt gjør vondt deg eller irriterer deg, bare le og si takk, jeg trengte det og gange unna. Det vil forvirre dem, og de skal tro deg og slutte å bruke det standpunkt! ; Alle disse tingene, fungerer. Det kan ta tid, men vær tålmodig og være sterke. Hold fortet og stå høyt!
Les mer om hvordan du skal håndtere en bølle.
Hvordan håndtere Mobberne på arbeidsplassen; arbeidsplassen mobber er en helt annen historie. La oss ikke glemme, de er eldre og sterkere. Mer så, de har mestret kunsten å handle bedre enn deres high school kolleger, noe som gjør dem bedre i mobbing på jobben. Så, så på arbeidsplassen, hvordan man skal håndtere bøller! Det er litt annerledes i forhold til skolen mobbere, men jeg er sikker på at du vil få det. Følg punktene. ; Gjenkjenn mobberen. Dette er veldig viktig. Hold orden på kontoret sladder og prøver ikke å være godtroende. Være på vakt om den som alltid er rundt åstedet. De kan gjøre narr av deg foran andre, eller stjele dine torden hver så ofte. ; Når du har anerkjent mobberen, ikke bare sitte rundt. Gå opp og konfrontere ham. Fortell ham at du vet hva de gjør, og du vil ikke ta det ligge. Gjør deg klar til å sette ekstra innsats i arbeidet ditt, også, å kjempe et kontor kamp. Men, ikke bøye seg til sitt nivå ved å gi inn i spillet og spille det. ; La oss håpe at mobberen stopper oppførselen etter konfrontasjonen. Men vi vet alle at sjansene for at det er ganske slank. Så, er neste skritt å la ham vite at du ikke godtar oppførselen. Se ham i øynene og fortelle ham å stoppe. Bring til hans merke at han setter sin karriere på spill. Hvis han ville gidder å svare, spørre ham hvorfor han gjør det så et poeng å mobbe deg. Ikke vis noen form for sårbarhet, være rett fram og fast når du ber ham spørsmålet. Gjev selv begrunnelsen mislykkes, må du gå i videre. Du må håndheve mobbing å stoppe. Hvis han ignorerer dine grunner, så er det på tide å rapportere det til riktig myndighetene. Tross alt, dette er ikke skolen. En profesjonell miljøet krever mobbe-mindre atferd. ; Når du har meldt det til myndighetene, er din del av jobben gjort. Flytt bort fra åstedet og begynne å fokusere på arbeidet ditt. Prøv å holde avstand fra mobberen, være høflig, men ikke altfor vennlig. Hvis han velger å be om unnskyldning, godta det. Ingen bruker holde en grudge, ikke sant? ; Disse trinnene er lettere sagt enn gjort. Men, hvis du tar yrket på alvor, så ikke la noen gå over det bare fordi de tror de kan. Bekjempe den, maturely, Vær trygg og holde rykte på kontoret så ren som mulig.
Mobbere er ganske enkelt veldig vanskelige mennesker. Sjekk ut hvordan man skal håndtere vanskelige mennesker, om hjelp.
Håper denne artikkelen og mine måter å håndtere mobbing hjulpet deg med å gjøre med bøller. Finn ut mer om hvorfor folk mobber. Mobbere er ikke annet enn litt forvirret, urolige mennesker. De er ikke internt sterk, så slå dem med din indre styrke. Faktisk, hvis de synes å bli stadig bedre, bli venner med dem og hjelpe dem ut. Du kan bare spare noen fremtid på den måten. Det er her jeg logger av! Alle de beste med mobberne!