Beste måten å rengjøre tregulv

Tregulv ser ekstremt posh og uanstrengt, formidler den agelessness og soliditet til etablering. Det finnes ulike typer tregulv og alle av dem kan lett rengjøres og vedlikeholdes. Denne type gulv har lite vedlikehold og elegant utseende, og dermed er elsket av mange. Likevel, rense dem og omsorg for dem er viktig å opprettholde dem i god stand. Søl eller flekker må rengjøres umiddelbart for å unngå at permanent merking. Så, her er noen måter å rengjøre tregulv. Du kan prøve disse forslagene for å finne ut hvilken er den beste måten å rengjøre harde gulv i huset eller kontoret.
Lær den beste måten å rengjøre tregulv
Beste måten å rengjøre tregulv # 1; Regelmessig feiing er et svar på spørsmålet, Hvordan rengjøre tregulv og vedlikeholde den på daglig basis?. Vanligvis, smuss partikler eller småstein kan lett ripe overflaten på parkett. Så, ved hjelp av en vanlig plastikk kost eller en bust kost er en god idé å rengjøre harde gulv. Dette er også kjent for å være den beste måten å rense laminat tregulv. Les mer om hvordan du rengjør laminatgulv.
Beste måten å rengjøre tregulv # 2; Mens du lurer på om den beste måten å rengjøre harde gulv, husk at du må følge daglig renhold prosedyren. Støvsuging gulvet ditt, etterfulgt av tørker det, er et must. Før du bruker en våt mopp, må du først sjekke produsentens guide. Du kan velge kommersielt tilgjengelig nøytral pH rensemidler, spesielt designet for tregulv.
Beste måten å rengjøre tregulv # 3; Eddik er kjent for å være den beste måten å rengjøre harde gulv. Rengjøring tregulv med eddik er kjent for å være en trygg måte å opprettholde sin elegante utseende. Gjør et rengjøringsmiddel med en kopp vanlig hvit eddik og 1 liter varmt vann. Dypp en mopp i blandingen, klem og tørk av gulvet. Gjør rent gulvet, del for del. Ikke gjør gulvet for våt mens sturer. Umiddelbart tørk tørker områder med en ren myk klut, når du er ferdig sturer det. Dette er kjent som den beste måten å rengjøre gamle tregulv.
Beste måten å rengjøre tregulv # 4; Hvis du vil vite den naturlige måten å rengjøre tregulv, så her er svaret. Den beste måte å gå om rengjøring tregulv naturlig er, å koke en liter vann og dip to teposer i den. Sats på svart te, er det best for dette formålet. Vent til vannet for å kjøle ned, da, hell den i en bøtte rengjøring, ta en mopp, vri den og tørk av gulv. Dette er en av de effektive måter å rense tregulv.
Les mer på:; Hardwood Floor Cleaners; Tips for rengjøring tregulv, Hardwood Floor flekkfjerning tips; Mens du velge den beste måten å rengjøre tregulv eller for den saks skyld, er alle typer tregulv, tar noen andre forholdsregler like viktige . Pass på ikke å klø det mens du prøver å fjerne eventuelle flekker. Det er best å unngå å bruke noen kommersiell rengjøring sprayer uten å sjekke produsentens guide forhånd. Også, ikke dra eller skyve noen møbler mens du er på oppgaven, da dette kan føre til irremovable riper på gulvet. Du kan kjøpe og montere følte kontaktene for møbler ben som bidra til å unngå riper på gulvet. Du kan også plassere gliding møbler pads under den for å hjelpe skyve det enkelt og trygt over gulvet, før man trykker eller dytting det. Også, bruk løpere for ofte brukte flekker av gulvet der du ikke kan plassere gulv tepper. Disse løpere ser virkelig kjempebra, som de gjør når de blir lagt på trappen eller i passasjer. Så, rengjøring gulvet regelmessig, er alt du trenger å gjøre for å holde seg best.