Self Improvement Tips

Tipsene for selv forbedring er interessant å lese, men vanskelig å søke. Høyre Dette er den vanligste utsagnet om at vi ofte høre fra alle som gjør en ambisiøs plan for selv forbedring. Så, hvis det er vanskelig, bør vi ikke gjøre en innsats for vår personlighet utvikling? Vel, definitivt ja. Det ville være krenkende verdien av menneskeliv. Nevnt nedenfor er noen selv forbedring tips som kan være nyttig for deg i det lange løp av livet.
Self Improvement Tips # 1: Vel begynt er halvt Done!; Riktig begynnelsen av dagen kan sette rett punch for hele dagen. Så, sikre at dagen begynner i klassisk stil, slik at hele dagen går positivt. Gjør det til en vane å stå opp minst en halv eller en time for tidlig, slik at du kan bruke det til noe konstruktivt ting som trening, yoga og formidling. De tidlige timer om morgenen er en god periode for studenter å studere, som sinnet er fersk. Så husk at en god start er essensielt for en god dag!
Self Improvement Tips # 2: Plan dagen før!, Planlegging er en oppgave som de fleste av oss bort, og selv om vi planlegger, er vår plan som den "ultra-effektivt-plan" der hvert minutt av våkne timer er fylt med aktiviteter. Prøv å skrive planen av neste dag mens du går til sengs, eller når du våkner opp tidlig om morgenen. Dette vil bidra til å organisere og prioritere arbeidet. Gjør timeplanen fleksibel slik at du kan skifte eller endre plan i tilfelle uventede hendelser.
Self Improvement Tips # 3: All arbeid og No play gjør Jack en kjedelig Boy!, Arbeide er hardt bra, men jobbe smartere er best! Hvis du er en arbeidsnarkoman, så er det ikke en dårlig idé å ta noen hyppige pauser hver fjortende dag eller i det minste i helgene for å tilbringe tid med familien din og forynge deg selv. Gå for utflukter eller bare planlegge en dag med venner og familiemedlemmer. Husk, ikke ta livet for seriøst, til slutt vi alle må dø! Les mer om hvordan du kan være fornøyd med deg selv.
Self Improvement Tips # 4: Ydmykhet er Silent Confidence!; Ydmykhet er en uvurderlig dyd, og det er ofte ansett som viktigere enn tillit. Så, være sjenerøs. Godta talenter har du vært begavet av den allmektige med takknemlighet og sette pris på noe godt i alle. Prøver å dele andres følelser, og tilbyr hjelp i nødens og nyte andre selskap er noen av de viktigste tingene man kan gjøre for å vise sjenerøsitet mot andre. Les mer om hvordan du skal få selvtillit.
Self Improvement Tips # 5: Godta loven om uunngåelig!; Ifølge Murphy's lov, hvis noe kan galt, det vil og så er det logisk ingen vits i fretting over fortid og unødvendig bekymret for fremtiden. Enkelte ting i livet er utenfor vår kontroll, og så vi skulle ha visdom til å akseptere det uunngåelige. Mange forvirre kraft av aksept med kompromiss og det er en feil. Aksept er et tegn på modenhet som lar tiden bestemme hendelsesforløpet, fordi menneskelig interruption bare gjør ting verre i grunn løpet av fremtidige hendelser. Så, er bunnlinjen "aksept er nøkkelen".
Tips for selv forbedring er bare ikke å bli lest, har de som skal følges med flid og disiplin. Prøv å av og til bryte fri av monotone aktiviteter i dagliglivet ved å gjøre noe kreativt. For eksempel endre maten og lage noe annerledes på en dag av helgen. Gå til en bokhandel og plukke noen gode bøker. Bare utforske ditt selv, uttrykke din Self! Livet handler om å realisere dine kreative evner. Gjør noe nytt som utvikler skrive vaner, lære noen nye språk, eller lære å spille noen musikkinstrumenter!
Du kan gjerne lese mer på:; selvtillit motivasjon Teknikker; Quiz spørsmål om deg selv, slutt, det viktigste selv forbedring tips som jeg personlig mener er den mest produktive en (og hvis gitt sjansen til å skrive noe på et lerret jeg ville henge det under skyene) Jeg vil si: Just Fight One dag om gangen! Vedta disse selv forbedring tipsene gradvis i din livsstil og høste rik fordeler! Alle de beste!