Ting å ha i en Survival Kit

En samling av grunnleggende forsyninger som hjelper i overlevende katastrofale eller livstruende situasjoner er generelt kjent som en overlevelse kit. En "Swiss Army Knife" er en av de populære elementer funnet i overlevelse kits. La oss diskutere om forskjellige ting som bør være i en godt utstyrt overlevelse kit. Les mer på katastrofeberedskap kit.
Ting å ha i en Survival Kit
Formålet med inkludert ulike elementer i en survival kit er å oppfylle grunnleggende behov av kroppen. Beskytte kroppen mot motgang i det ville miljøet slik som overdreven varme, kulde temperatur, etc. nødvendig. Kunnskap om miljøet som en ekspedisjon, backpacking tur, etc. blir organisert, er nødvendig. Fra denne informasjon og kunnskap, kan man lett finne de nødvendige elementene i en overlevelse kit.
Ting å ha i Disaster Survival Kit, mat, vann og førstehjelp elementer er de viktigste i en katastrofe overlevelse kit. Her er en liste over elementer som skal inngå i en katastrofe overlevelse kit. ; I en nødssituasjon kit, bør man holde 3 liter vann for hver person. En avsalting av sjøvann kit er et must for livbåt overleve kits. ; Mat elementer i overlevelse kits må de som har høyt kalori-innhold. Hard brød er et eksempel på slike matvarer / rasjoner. ; Førstehjelp elementer er viktige komponenter i en overlevelse kit. Sammen med grunnleggende forsyninger som bandaids, aspirin, osv. oxytetracyklin tabletter er nyttig i behandling av diaré og infeksjoner. ; Redningsvester er et nødvendig element i nødstilfeller. ; En GPS-enheten vil være til stor hjelp om man har å kommunisere sin posisjon til andre mennesker. ; Vanntett kamper bør også inkluderes i pakken. ; Ting i Vandring Survival Kit, I en trekking tur, få sjansene for en person mistet kan ikke nektes. For å overleve i naturen uten grunnleggende forsyninger er umulig. Følgende punkter bør inngå i sekken for å overleve i naturen. , Mat og vann er de grunnleggende ting å ha i en overlevelse kit. En bør ta 8 pund vann med ham for hver eneste dag. Ut av disse 8 pounds, bør 2 liter holdes av til drikking. De resterende 2 liter er nødvendig for sanitær og matlaging. ; Den førstehjelp kit bør inneholde bandaids, aspirin, Neosporin og andre elementer som gasbind og sterile pads. En hånd rensemiddel er nødvendig for å renslighet. Insect repellants vise seg å være til stor hjelp i vill miljøer. ; En sveitsisk kniv er et multi-purpose verktøy som viser seg å være nyttig i vanskelige situasjoner. ; Et kompass ville være til stor hjelp om en person er tapt i en skog under en fottur. Finne informasjon med kompass er enkelt, det er også brukt i ørkener. , Å gi den nødvendige varmen til kroppen, bør man ta plass tepper. Disse er også kjent som krise eller førstehjelp tepper. ; En lyskaster er nødvendig for å finne veien i mørket. ; Polarisert glass gjør arbeidet med å beskytte øynene fra skadelige virkninger av sol. ; Toalettpapir, såpe, antibiotika krem, osv. er noen av de andre elementene som skal være pakket i en overlevelse kit. ; Et forstørrelsesglass ville komme godt med for å starte en brann. ; Les mer på:; Hvordan Pack en ryggsekk, Emergency Preparedness; Informasjon om ting å ha i en overlevelse kit bør bli samlet og studert nøye. For folk som ikke klarer, eller annen grunn, å pakke disse tingene hjemme, eller som finner det vanskelig å få tak i disse overlevelse elementene, er det ferdige backpacking overlevelse prosjektpakker tilgjengelig i markedet. Disse pakkene vanligvis gjør 2 personer til å overleve i ca 3-4 dager, avhengig av miljø og bruk av kit, i tilfelle noen uhell.
Selv om disse overlevelse kits kan hjelpe deg hvis du står fast i det fri, eller hvis du får inn noen uforutsette uhell, er det nødvendig å bruke disse elementene med tilbørlig aktsomhet og sparsomt for å maksimere katastrofe utvinning perioden. Også lage en sjekkliste over ting å ha i en overlevelse kit vil sikre at du ikke glemmer noen viktige elementet mens pakking disse.