Hjemmelaget Mouse Trap

Mus er en av de tøffeste skadedyr å bli kvitt. Det er mange løsninger for å bli kvitt mus, derimot, svært få av dem faktisk fungerer! For eksempel, konfeksjon mus feller hevder at deres feller er de beste i å fange mus, som også i løpet av et par timer, men selv etter en måned du ikke klarer å se selv stiften på mus i fella! Ready-made rotte feller er også ganske dyre og komplekse i struktur, så hvis en ferdig musefellen pauser eller noe, kan du ikke engang reparere dem. Den beste utvei er å lage en mus felle selv. Det er ganske mange fordeler av en hjemmelaget mus felle, for eksempel kan du alltid gjøre noen endringer i din hjemmelagde fellen, eller du kan også lage ny når som helst, men det beste av alt er at du ikke trenger å bruke en krone på dem! Hvis du lurer på hvordan du bygger et hjemmelaget musefellen, blar du ned så instruksjonene for tre mus feller er gitt nedenfor. Les mer på skadedyrbekjempelse.
Humane Mouse Trap, The humane musefellen er det beste alternativet hvis du ønsker å slippe musen etter fangst det. Å gjøre en human musefellen er ganske enkelt, som du trenger bare noen få ting som papp, smør, stol, osv. Søk etter en tre-eller papprør, selv et toalett papir rør vil gjøre! Bare sørg for at slangen er stor nok for musen til å passe inn Shape røret inn i en tunnel ved å brette den ene enden av den. Nå tar et lite bord eller stol og sett den i området kaos. Røret som du har gjort skal nå være plassert på bordet, legg den på en slik måte at ¼ av røret er på bordet og resten av det henger av. Plasser en bøtte under hengende delen av røret. Nå satte noen agn som ost, kjeks smuler, eller frø i musen fellen. Alt du trenger å gjøre nå er å vente og se! Ikke opphold nær fellen stadig som mus er sikker på å lukte fare. Hold dette humane musefellen over natten, musene er mye mer fritt og uforsiktig når det er mørkt! Og når den skyldige blir fanget, la det i et langt område, men husk det er ulovlig å frigjøre skadedyr i lokalbefolkningen parker eller gårder. Les mer om hvordan du kan bli kvitt mus i huset.
Hjemmelaget Mouse Trap - Bucket; Dette er en av de mest populære fellen som fungerer godt for skadedyr som mus. For å lage denne fellen trenger du en fem-gallon bøtte (plast), en rampe, en styrofoam plate, og den lengste delen av en wire kleshenger. Start med å lage to små hull på sidene av bøtta, like under åpningen av bøtta. Nå Sett platen opp ned på munningen av bøtta. Den ene enden av platen skal hvile på kanten av bøtta, halvveis mellom hullene. Nå gjør et hull i platen og stikk ene enden av kabelen hengeren i hullet på plate, langsomt setter hele ledningen gjennom platen. Fortsett med prosessen til ledningen kommer ut gjennom den andre enden av platen. Ikke gå til spissen av platen som platen kan bryte. Gjør det andre hullet av platen en tomme vekk fra kanten. La ledningen pelsen gjennom boret hull på skuffen. Når du er ferdig med dette, fylle bøtta med 2-3 inches av vann. Nå plasserer en stiv flat papp på begge sidene av bøtta, de vil fungere som en rampe. Hvis du ikke har papp, kan du også bruke køller. Nå sprer masse peanøttsmør på overflaten av platen som vender mot vannet. Vend platen slik at ikke-agnet område av platen hviler på kanten av bøtta. Sett peanøttsmør på den andre siden av platen også. Ditt arbeid er nå gjort. Musen vil stige denne hjemmelagde musen felle for osten og få dumpet i vannet. Les mer om hvordan å drepe mus.
Hjemmelaget Mouse Trap - Poison; Hvis du ikke lykkes i å fange mus med noen av de ovennevnte måter, bare så du bør ty til gift. For å lage hjemmelaget mus gift trenger du følgende ingredienser:, 1 kopp vann, ½ kopp instant poteter, 3 ss gips, Bland alle de ovennevnte ingrediensene i en gammel tunfisk kan. Bland det med en gammel skje, når du er ferdig med miksing forkaste skjeen. La gips stivne. Musene vil forveksles blandingen for mat og spise den. Når de spiser blandingen de vil lide av forstoppelse som vil føre til deres langsom død. Les mer om hvordan du fange en mus.
Ovenfor var noen av sikker brann måter å arbeide hjemmelaget musen feller. Jeg er sikker på at med hjelp av noen av de ovenfor nevnte hjemmelagde mus feller, vil du kunne bli kvitt mus fra hjemmet ditt. Alle de beste!