Hvordan lage Glue

Barnet ditt prosjekt er fortsatt må gjøres, og du har kjørt ut av lim! Dens allerede sent og du vil ikke ha noen butikk åpner på denne tiden av natten. Kjører ut av en flaske lim etterlater deg i en vanskelig situasjon. Være det barneklubb kunst aktiviteter eller stikker tapet, er limet som kreves av ett og alt i familien. Lim kan gjøres veldig enkelt fra ingredienser som er allment tilgjengelig i et kjøkken selv. Her er noen enkle instruksjoner om hvordan å lage lim ved hjelp av melk, mel, eddik, etc.
Hvordan få Lim med mel og vann - en oppskrift
Ingredienser: Hel hvete mel, vann, Prosedyre: Ta mel i en bolle og tilsett vann som per mengden mel brukes. Pisk ingrediensene til en jevn blanding som er fri for klumper. Varm den til den kommer til å koke. Rør blandingen hele tiden mens den står på ovnen. La den avkjøles før den når romtemperatur. Det er det, er din hjemmelaget lim klar til bruk! Oppbevar den i en lufttett beholder til senere bruk. Legg varmt vann til den i tilfelle den stivner. Dette er imidlertid hjemmelaget lim oppskriften best for umiddelbar bruk.
Hvordan få Lim med mel og vann - 2 Oppskrift
Ingredienser: Hvetemel - 1 ½ kopper; Boiling Water - 2 kopper; Kaldt Vann - en kopp; Sugar - ½ kopp; Alum - 1 ss, Prosedyre, Bland mel og sukker i en bolle. Legg til kaldt vann langsomt til blandingen og slo det før det er ryddet for klumper. Varm blandingen over middels flamme og legge kokende vann til det. Rør blandingen godt slik at en smidig masse skjemaer. Kok blandingen til det blir en litt stiv. Fjern den fra varmen og tilsett alum. La det avkjøle den til romtemperatur. Bruk lim til å sette opp en plakat på veggen eller lagre den i en lufttett beholder til senere bruk. I tilfelle herder den, ta den tilbake i pastaform ved å legge litt varmt vann til det.
Hvordan få Glue fra Melk og Baking Soda
Ingredienser; Pulverisert melk - 2 ss; Varmt vann fra springen - ¼ kopp; Vinegar - 1 ss; Baking Soda - ½ ts, Prosedyre, Mix pulverisert melk og noen av varmt vann fra springen (avhengig av mengden av pulverisert melk brukes) og rør det godt. Legg eddik å melke. Melk vil skille til fast ostemasse og flytende myse. Rør til all melken har skilt helt. Sil bort mysa. Sikre et tørkepapir med strikk over munnen på en stor kopp. Sett ostemasse i den. Plasser en annen stykke papir håndkle på ostemasse og trykk den på plass så nesten all myse renner ut fra ostemasse. Sett ostemasse i en egen cup og bryte i i mindre klumper. Tilsett 1 ts varmt vann og ¼ ts natron. Noen skummende kan oppstå fordi reaksjonen av natron og eddik utgivelser karbondioksid. Rør limet til det har en jevn konsistens. Tilsett vann hvis den er for tykk. Hvis det er for klumpete legge til flere natron. Så, nå vet du hvordan du kan lage lim av melk! Kjøle limet når den ikke er i bruk. Kast den når den begynner lukter bortskjemt melk.
Hvordan få Glue fra Sap
Ingredienser, Sap, koksgrå, Brannsikker kasserolle, Knife, Long håndteres metall røreverk, Prosedyre, ved hjelp av en kniv, skrape litt saft som blir samlet på barken av trestammer av furutrær. Sap siver ut av sår på treet. De tørker på bark som blanke brune klumper. Samle tykke lys brun saft. Grind noen kull i fint pulver. Varm saft i en brann trygt kasserolle i 5 til 10 minutter, slik at saft smelter. Vær forsiktig at flammer er ikke så høy som den sap kan ta fyr. Legg kull til flytende saft. Forholdet mellom sap: kull bør være 1:1. Rør trekull-sap blandingen med en lang håndteres metal vispen til de to bland godt sammen. La limet avkjøles. Når det kjøler det vil få en kitt som konsistens. Varme opp limet i tilfelle du vil den skal være tynnere.
Så nå vet du at du trenger ikke bekymre deg for å sjekke på den flasken igjen og igjen. Selv om du går tom for lim uventet, bruke dine kunnskaper om hvordan å lage lim hjemme og fullføre prosjektet som du har i hånden.