Hardwood Floor lakkering

Parkett er det mest foretrukne valget for gulv, for de som ønsker å legge en eleganse og klasse til sitt hjem. Men, utløper når nyheten perioden av harde gulv, det blir ofte dekket av dekorative tepper og tepper. Dette gjør det umulig å ta seg av parkett. Hvis du nettopp flyttet inn i et nytt hus og fant tregulv i en dårlig forfatning, vil du kanskje gjenopplive sin skjønnhet, som har vært skjult under teppet for år. Hardwood gulv lakkering er en flott måte å legge til skjønnhet og sjarm tilbake til parkett. Imidlertid kan omlakkering tregulv være en krevende oppgave, og kan ta flere timer å fullføre. Hvis du er begeistret for å gjøre det selv, eller vil lagre omlakkering tregulv pris, så kan følgende tips om "hvordan billakkprodukter tregulv selv" kan hjelpe deg. Mer om hvordan du rengjør tregulv.
Hardwood Floor Refinishing: Din DIY Guide
Hvordan Refinish tregulv er en enkel prosess, og er inkluderende av tre grunnleggende trinn-sliping, farging og etterbehandling. Men før du er klar til lakkering din hardwood gulv, må du finne ut om gulvet er en god kandidat for lakkering. Enkelte ganger kan gulvet har blitt svampete og sagging, i slike tilfeller, utskifting av styrene er den eneste løsningen. Men hvis gulvet bare krever en lett vedlikehold, så lakkering kan være et alternativ. Du må kanskje arrangere for et par utstyr og materialer for Refinishing formål. Disse inkluderer:; Wide kosten, Sandpapers av varierende Grits (36 til 100), hansker, Roller med et langt håndtak, Floor voks eller polyuretan overflate, Børster, støvmaske, Wood flekken, Rags, Floor Sanders og edger, Shop vakuum; Step 1: Sliping, rydde rommet av alle møbler og feie den ren med en bred kost. Tepper bør fjernes og gulvet bør kontrolleres for spiker eller teppe stifter som har anslått ut. Pound dem ned og nivå overflaten. Lei en slipemaskin du velger fra utstyret leie butikken. Drum Sanders er best for denne jobben, men de er tunge og vanskelig å kontrollere. Pluss, du må hele tiden flytte dem av frykt for overarbeide et bestemt område.
Planslipere er praktisk å bruke, men pass på at du vet hvordan du bruker dem på forhånd. Bruk dine støvmaske og klippet den sandpapir av høyeste grus dvs. 36, til Sander. Start jobber pussemaskinen i retning av veden korn og holde den i bevegelse. Bruk en edger for de delene der sander ikke kan nå. Vacuum støv med en butikk vakuum og gjenta prosessen med en sandpapir av lettere grus, dvs. 60 år. Tilsvarende arbeid slipemaskin på gulvet med stadig lettere gryn, 60-80 til 100.
Trinn 2: Beising; Dette trinnet er valgfritt. Hvis du liker den eksisterende fargen på parkett, så kan du hoppe over dette trinnet og gå til trinn tre. I tilfelle, ønsker du å gi en fullstendig makeover til gulv, kan du vurdere farging det. Kjøp en farge etter eget valg og bruke litt av den på hjørnet av rommet med en fille og la den tørke. Mens kjøpe beis, kjøpe en som er mer eller mindre lik den naturlige fargen på gulv din. Når, er du fornøyd med fargen på flekken, kan du bruke den til resten av rommet. Bruk pensel, hvis du vil ha tyngre strøk. Du kan gi flere strøk, til du oppnår ønsket skygge. Men sørg for å la første strøk tørke før du bruker den neste.
Trinn 3: Ferdiggjøring; La flekken tørke helt før du er klar til å påføre toppstrøk. Polyuretan er den beste etterbehandler for parkett. Rist den godt før bruk og påfør den med rull eller pensel. Gi glatt, selv slag for ikke å la noen merker av toppstrøk på gulvet.
Les mer på:; Tips for rengjøring tregulv, Hardwood Floor Cleaners; Hardwood Floor Care - Hvordan Care for tregulv, Hardwood gulv lakkering kan være en kjedelig oppgave, og du må møte noen uforutsette problemer. Hvis du ikke er trygg nok om å fullføre det, alltid stole på profesjonell hjelp.