Hvordan lage Lip Balm

Tørr, sprukne lepper er en vanlig foreteelse i løpet av vinteren når været er kaldt. Dette skjer på grunn av mangel på fuktighet og en leppepomade kan komme til unnsetning. Det finnes mange typer leppepomader som er tilgjengelige i markedet og inneholder de ingredienser som vaselin og sheasmør som holder leppene fuktige og hydrert. Men du kan gjøre leppepomader hjemme og fordelen av å bruke en hjemmelaget lip balm er at det er fritt for kunstige farger og tilsetningsstoffer. Som leppene er myke og følsomme, kan kunstige tilsetningsstoffer forårsake en allergisk reaksjon. Du kan også legge til dine favoritt infundert olje i hjemmelaget leppepomade for å gjøre dine lepper glatt og myk. Her er en guide til hvordan å gjøre lip balm hjemme.
Enkel å Lage leppepomader
Honey Jojoba Lip Balm
Ingredienser: 4 ts jojobaolje, 3 ts revet bivoks, 1 ts honning, 6 ts lime olje; Method
I et vannbad, smelte bivoks og jojoba olje, under omrøring, slik at de er grundig sammen. Fjern fra varmen og tilsett kalk olje og honning og gi det en god røre, ta vare på at honningen ikke klumpe seg. Nå hell denne blandingen inn i rene tørre beholdere og la det sitte uforstyrret i 20 til 25 minutter. Bruk små, kosmetiske krukker å holde leppepomade. Kanskje du har lyst å vite mer om lip balm ingredienser.
Coconut Oil Infused Lip Balm
Ingredienser: 1 ½ ts bivoks, 1 ts kakao smør, 2 ts kokos olje, 2 ts søt mandel olje, 2 ts vitamin E; Method
I en mikrobølgeovn bolle varme bivoks og kakaosmør sammen i ca 2 minutter. Etter 2 minutter, ta ut bollen fra mikrobølgeovn, og bland dem ingrediensene godt, slik at ingrediensene er godt kombineres. Nå legger de kokos olje, mandelolje og vitamin E og rør godt. Når blandingen begynner jevning hell leppepomade i en ren beholder, og den er klar til å brukes.
Farget Lip Balm
Ingredienser, 2 ts bivoks, ½ ts kakao smør, 1 ts mango smør, 1 ts søt mandel olje, 2 ts kokos olje, 1 ½ ts aloe vera olje, ½ ts lakserolje, ½ ts gult glimmer; Method
I en mikrobølgeovn bolle, varme mango smør, bivoks og kakaosmør og mikrobølgeovn det på høy i 2 minutter. Ta bollen fra mikrobølgeovn og røre i mandelolje, kokosolje, aloe vera olje og ricinusolje. Bland alle ingrediensene sammen til du får en jevn pasta av en tykk konsistens. Legg den gule glimmer og rør igjen. Hell denne blandingen i vakre potter og rør og bruke den for deg selv din gave dem til dine venner. Tillegg av castor olje i denne lip balm gjør den blanke og skinnende. Du kan også liker å lese om hjemmelaget lip gloss, og hvordan du kan lage din egen flytende lip gloss.
Cocoa Mint Lip Balm;
2 ts kakao smør, 1 ts shea smør, 2 ss bivoks, 1 ts ren vitamin E, 4 dråper mint essensielle oljen; Method
Smelt kakaosmør, sheasmør og bivoks over et vannbad. Når alle ingrediensene er smeltet og riktig kombinert fjern fra varmen. Tilsett 4 dråper mint eterisk olje sammen med vitamin E og rør blandingen. Mens blandingen er varm, hell den i en liten beholder, og la den stå urørt i rundt 20 minutter. Når blandingen kjøles ned, størkner det og lip balm er klar til bruk. Dette er en av de beste måtene til hvordan å gjøre lip balm oppskrifter. Les mer på; Hjemmelaget Lip Balm; Best Lip Balm, Lip Gloss Ingredienser: Alle de ovennevnte oppskrifter om hvordan å lage lip balm er blant noen måter å gjøre dem hjemme. Du kan prøve en masse mange varianter med ulike eteriske oljer. En viktig ting å huske på å lage lip balm hjemme, er at mens smelte shea smør, ikke overopphetes det, som ved svært høy temperatur som Shea smør blir kornete. Hvis du foretrekker et hint av farge i leppepomade legge til noen av favoritt-leppestift til det mens smelte bivoks. Nå som du vet hvordan du gjør leppepomader, kan du gave dem til dine venner og jeg er sikker på at de vil ha stor glede disse tilpassede skjønnhet presenterer.