Brick Wall Anlegg

Bygge en murvegg er ikke så vanskelig som det ser ut, hvis du forstår det grunnleggende om byggingen. Velge gode kvalitet materiale for muren og setter din innsats er de to faktorene som spiller en avgjørende rolle i murveggen konstruksjonen. Å vite hvordan å bygge en murvegg kan hjelpe deg i å spare ganske anstendig sum penger, som du kan konstruere en vegg på egen hånd som en del av hjemmet bygging eller utvidelse aktivitet. Investeringen er involvert i den vil omfatte de pengene som brukes på å kjøpe det nødvendige materialet, og noen av din verdifulle tid, ideelt sett en helg.
Brick Wall Krav, Før du begynner med murveggen konstruksjon, må du kontrollere at du har alt materialet som kreves for oppgaven. Brick veggkonstruksjon kostnaden vil avhenge av kvaliteten på byggemateriale du bruker og hvor du får det fra. Vi anbefaler å kjøpe god kvalitet murstein og sement, selv om det koster litt ekstra, som det vil direkte reflektere over lang av veggen. Andre da murstein, sement og vann du vil også kreve noe mur verktøy for å bygge en murvegg. Disse verktøyene vil omfatte murskje, dvs. en liten hånd verktøy med en flat metall blad, spade, målebånd og en indikator for horisontale flater etc. Når du er klar med alle verktøyene, kan du begynne byggingen.
Brick Wall Anlegg; Holdbarheten av murveggen avhenger av fundamentet struktur eller fotfestet av veggen, og dermed grunnlaget strukturen skal være sterk nok til å bære hele lasten. Forholdet mellom veggen og grunnlaget bør ideelt sett være 03:01, noe som betyr for hver 3. meter veggen over bakken, bør du ha en fot dypt fundament. Hvis du ønsker å konstruere en 6 meter høy vegg, bør dens fundament være to meter. Ideelt sett, bør grunnlaget være i en invertert T-form, med den ekstra fotfestet på hver side av veggen. Hvis du har tenkt å bygge en murvegg av bredden av to murstein, bør grunnlaget ha bredden av 4 murstein.
Du kan starte med å grave i bakken og la grunnlaget med mørtelen blandes og murstein. Mørtel blanding er forberedt ved å blande sement, sand med vann. Følg produsentens anvisninger for å avgjøre hvor stor andel av disse materielle nødvendig for å få mørtelen mix. For tørt eller for vått mørtel vil ikke være egnet for murvegg konstruksjon. Pass på at det ikke er noen hull i grunnmuren, til å fylle alle hullene med murskje feed mørtelen i dem.
Når grunnlaget er lagt, la den tørke på en gang. Etter det tørker, kan du starte byggingen av de gjenværende veggen. Hell litt vann på klossene for å gjøre dem våte, slik at de ikke absorberer vann fra mørtel og gjøre det tørt pulveraktig og ineffektive. Start byggingen fra en side av stiftelsen. Bruke murskje utarbeide et lag med mørtel på fundamentet, og holde en murstein på hver ende av stiftelsen. Bruk en snor og feste den rundt klossene plassert på begge endene. Denne ledningen vil sikre at justeringen av murstein er i en rett linje. Når kabelen er på plass litt mørtel langs sokkelen, og sett murstein på den. Etter den første murstein er satt, satt litt mørtel på siden og sett den andre murstein. Fortsett i samme rekkefølge inntil hele laget er over.
Du må være forsiktig for å ikke la noe plass i mellom disse murstein. Bruke sparkelen må du fylle alle hullene som er synlige. Bruk nivået indikatoren for å sikre at justeringen er korrekt. Start med det andre laget av murstein på samme måte som du gjorde den første. Fortsett med påfølgende lag til du får ønsket høyde. La den tørke i gang og murvegg byggeprosessen er ferdig. Les mer om hvordan å bygge en murvegg.
Disse enkle murstein vegg konstruksjonsdetaljer var ment å gjøre denne tilsynelatende vanskelig oppgave enkelt for deg å forstå, og utføre. For å gjøre veggen ren og presentabel, må du børste av overskytende mørtel på det. Hvis du har tenkt å bygge en mur med stein, vil den grunnleggende prosessen være det samme, men kanskje du må følge noen spesifikke instruksjoner som kreves for den aktuelle steinen type.