Hvordan Clean kamera linse

Mange av oss er lidenskapelig om fotografering men opprettholder våre kameraene er noe som vi tendens til å overse. Over en periode, har du kanskje lagt merke til at bildene fra kameraet er ikke så skarp og klar som de pleide å være. Dette kan være på grunn av skitt, støv og sopp som kan ha samlet på kameralinsen. Den gode nyheten er at du kan rense kameralinsen deg selv, og kvitt bildene av de små forhold som gjør bildet ufullkomne. Her er noen effektive tips om hvordan du rengjør kameralinsen.
Kamera Rengjøring tips
Lære å rengjøre kameralinsen hjemme vil definitivt hjelpe deg å opprettholde kameraet for en lengre periode, og oppnå skarpere og klarere bilder. Det er viktig å være delikat med kameraet som feil når du behandler den, kan permanent skade den. ; Støv samles i kameralinsen kan forårsake riper på linsen. Ved hjelp av en myk børste, forsiktig fjerne linsen av alle støvpartikler. ; Å rengjøre kameralinsen, er det viktig å bruke et mykt materiale dyppet i en linsevæske. Det beste alternativet for å gjøre dette er en mikrofiberklut, med det neste beste alternativet være en bomullspinne. Ved å bruke noen av disse med et objektiv rengjøringsmiddel, mykt rengjøre linsen. Følge den opp ved å rengjøre den med en tørr klut eller bomullspinne, i en sirkulær bevegelse, for å hindre noen merker blir liggende igjen. ; La linsen tørke før du legger det linsedekselet eller omorganisere linsen filter på kameraet. ; Unngå bruk av tunge press som lett kan skade linsen. Løsningen på hvordan å rengjøre kameralinsen filter er ganske enkelt å demontere objektivet filteret og følger samme prosedyre som nevnt ovenfor. Du vil merke endringen i kvaliteten på bildene.
Hvordan Clean Objektiv Fungus?
Kameralinser kan også være infisert med ulike typer sopp. Det er imidlertid en myte at, en gang infisert, er en kameralinse utover reparasjon. Masse folk også anta, at ved å forsøke å reparere et kamera infisert av sopp, de risikerer å overføre smitten til andre objekter rundt. Imidlertid er kameralinse angrep av sopp kan forebygges og kureres. Det finnes også vanntette digitale kameraer som kanskje aldri møte dette problemet. Det er bare i noen tilfeller, der sopp er etset på belegget på objektivet, at det ikke er økonomisk forsvarlig å reparere kameraet eller objektivet. ; Det første trinnet er involvert i å eliminere kameralinsen sopp er å demontere oppsettet av objektivet. Dette er viktig for å vurdere skaden forårsaket av soppen. Noen ganger soppen er sementert i mellom linsen. I slike tilfeller forsøker å reparere kameraet på egen hånd er ikke en klok alternativ. , De fleste sopp forårsaker liten skade på objektivet og kan kureres ved hjelp av eddik som har anti-fungal egenskaper som effektivt kan rense linsen. ; En annen løsning for å fjerne soppen er å suge linsen i minst en time i en blanding av 94% destillert vann, 4% klare ammoniakk og 2% hydrogen peroxide. Hydrogenperoksid er også rik på anti-sopp egenskaper og fjerner linsen av soppsporer. , I tilfelle, har du lagt merke til en mild angrep av sopp på kameralinsen, skyte objektivet kontinuerlig med en elektronisk blits pistol vil fjerne soppen midlertidig. Det vil også hjelpe eliminere smitten som kan ha spredt seg til andre utilgjengelige deler av kameraet. ; En urt som heter thymol er tilstede i indisk urter som timian og oregano. Å plassere en pose av disse i kameraet settet kan være nyttig i å eliminere soppen. ; Husker at etter å ha foretatt noen form for rengjøring, er det viktig at du grundig tørr kameraet, eller forberede deg til å ta imot en annen sopp angrep. ; Forhindre forekomsten av en soppinfeksjon på kameraets objektiv, ved å holde kameraet i tørt og godt opplyste steder. Sopp elsker fuktighet og mørke, og de er akkurat de vilkår som må unngås. ; Bruke silica gel poser i kameraet saken eller kit er en effektiv måte å hindre vekst av sopp i kameraet. Unngå også å bære mat og vann i samme pakken som kameraet ditt, er en sopp angrep mest sannsynlig å finne sted i nærvær av fuktighet. ; Alt i alt, det beste svaret på hvordan du skal rengjøre kameralinsen er rett og slett for å hindre den fra å bli skitten. På denne måten kan du beholde kameraet lenger, og du vil kunne klikke ønskelig bilder. Likevel, selv om kameraet ikke blir skitne, ovennevnte tips er sikker på å hjelpe deg å rydde opp og gjøre den så god som ny, så klikk unna!