Leilighet Decorating Ideas

Eksperimentere med ulike leilighet dekorasjon ideer, kan være en morsom og den resulterende vakkert innredet leilighet vil gi deg stor tilfredsstillelse. Du kan enten velge et tema, og dekorere leiligheten, som også passer din stil og smak. Eller, kan du gå for et hjem dekorere ordning som vil gi mye plass illusjon, selv om leiligheten er liten. Eller, kan du bare hente ting fra et loppemarked, og skape et helt unikt men kult utseende, hvis du er på utkikk etter leilighet dekorere ideer om et budsjett. Her er tema ideer for å dekorere leiligheten din, som du kan gå for.
Tema Apartment Decorating Ideas
Girl Leilighet; For vegg farger gå for nyanser av rosa, ja .. ja jeg vet det er en typisk jente farge. Men, du bare ikke å holde fast med rosa. Du kan legge aksenter av rosa til vegglistene, eller male en vegg hvit med rosa vertikale tykke striper. Andre veggen fargealternativer inkluderer gul, lilla, grønn, oransje, osv. Du kan også gå for lyse nyanser av disse farger og maling rommene dine. Du kan også eksperimentere med noen interiør maling farger og ideer, som den stripete effekt, eller få en vegg strukturert eller stempel ene veggen med multi-farger blomster og la resten av de tre veggene hvite. Bruk laken med noen fine design, noen ganske farger lamper, vaser og gardiner til å dekorere leiligheten. For ekstra lys, kan du gå for den kinesiske papiret lamper, som er ganske billig og tilgjengelig i ulike farger. Du kan prøve noen DIY-prosjekt som lerret kunst ideer, og henge dem på veggene. Du kan alltid beholde leiligheten litt tom, og blir med på å dekorasjon senere, når du finner den rette ting.
Guy Leilighet; Wall farger som brunt, grått eller nyanser av blått kan brukes til å male veggene. Du kan også eksperimentere med noen vegg farge ideer, som maling stuen veggene i lys nyanse av grått og henge på den ene veggen LCD TV. På veggen midt imot TV, male hele veggen i svart, og deretter male store bobs av selvlysende maling farge for å gi en vri til stuen din innredning. Gå for elementer som har et elegant utseende, som den moderne møbler i stål lamper, et glass salongbord med stål ben, metall stoler med sorte møbler seter, rygg, etc. Bland litt sort skinn møbler med stål dekorere elementer, og du vil ha en ultra-cool og moderne utseende leilighet.
Funky Leilighet; For de som setter pris på farge og ikke tankene deres leilighet ser noe som er en del av 70-tallet kan gå for dette temaet for å skape et unikt hjem innredning. Gå for noen lyse nyanser av farger som, grønn, rød, lilla, gul, osv. Ideer som hvite prikker på en lilla vegg, blomst stempler på veggene, stripete vegger, etc. vil også hjelpe på å gi en funky utseende din leilighet. Du kan gå for noen maleri som gløder i svart lys, og holde noen fluorescerende ting rundt for å skape en funky kveld tema som vil lyse når lysene i leiligheten er av. Legg noen rare eller moderne shaped møbler som stoler og bord, kanskje en vannseng hvis de komfortable, og har et gulv-sitter i stuen din, ved å holde et teppe og få puter, og en hookah å legge mer til effekten.
Family Apartment, For en familie leilighet må du vurdere hver enkelt og blir nødt til å male de enkelte rommene tilsvarende. Men, for de rom hvor alle besøk som, den levende og kjøkkenet, kan du male dem i den fargen du liker. For en stue kan du gå for off-hvite vegger, med kirsebær eller brune nyanser av møbler, en svart LCD TV, en stor sofa i en mørk skygge (skinn sort sofaen fordi de går med alt og gir et moderne utseende), og tilhørende stoler. Gå for svart apparater og stål møbler til kjøkken dekorere, og male den i lavendel farge, for et moderne kjøkken utseende.
Små Sized Men Bigger Leter Apartment; Hvis du har en mindre leilighet, med noen smarte ideer du kan skape en illusjon av mer plass, og åpne opp rommet. Gå for noen nyanser som er nær hvitt som lys grå, off-hvitt og gult. Det du trenger å gjøre er å bruke interiørdesign plan på en slik måte, at man får en illusjon av mer lys i leiligheten. Så, prøv å få ekstra lysarmaturer å øke mengden av lys. Hold leiligheten ryddig, og gå for møbler som ser kompakt, men gir deg mye plass til å lagre inni den. Prøv å ikke legge for mange dekorere elementer til rom, vil bare noen 2-3 poster per rom gjør, som en lampe, en vase, et hus plante eller et maleri. Dette temaet fungerer også flott for folk på jakt etter billig leilighet dekorere ideer.
Bad og soverom er områder som ikke skal overdecorated. Rommene er ment å være et sted for en å slappe av, og sove. Og, er baderom ment å være for å ta bad og godt du kjenner ... Ikke bruk for mye lys fargede elementer eller veggen farger for denne plassen. Du kan holde litt lys farge og din personlige favoritt elementene til å dekorere ditt soverom, men for bad gå for hvit eller off-hvit nyanse, og holde ting ryddig. Å dekorere badet ditt, bruk en liten innendørs plante som en heldig bambus, til noen hengende trehyller lagre kremer og såper, og henge en fin lampe for å gjøre leiligheten badet ser større ut. Les mer om, bad design ideer for små rom.
Mer om:; Studio Apartment dekorere ideer, Small Apartment Decorating Ideas, Vel, kan jeg fortsette og fortsette. Men, antar jeg at du fikk ideen. Selv om du ikke følger leiligheten dekorasjon ideer om et bestemt tema, må du ikke sette noen elementer som helt mismatch med andre møbler eller veggen farger. Og pass på at overgangen fra et rom i leiligheten til andre rom, bør være en jevn en. Andre enn disse to tingene, prøve ut dine egne ideer med ovennevnte ideer og alt går helt fint, og du vil ha en vakker ser leilighet innredet av de mest kjente personen for deg, noe som er "du"! Så, ha det gøy dekorere leiligheten din!