Bambus Gulv Installasjon

Bambusgulv er blitt et populært valg blant huseiere og arkitekter alike. De er produsert fra stilkene av bambus ved bruk av moderne teknikker. Bambus gulv er en ultra glatt og elegant gulv, som er på linje med andre parkett alternativer. Fiberinnholdet bambus er mer enn andre tresorter, noe som gir dem en utmerket slitesterkt evne. Derfor, til overraskelse for folk flest, er bambus gulv svært slitesterkt og motstandsdyktig mot fukt og insekter.
Fremmet som en øko-vennlig alternativ, legger bambus gulv en naturlig touch til alle hjem. Tradisjonell skogen brukes til gulv er vanligvis høstes etter 15 - 20 år, mens bambus vokser fort og krever kun 3 - 5 år løpetid tid. Et annet pluss er at den samme bambus planten kan høstes med jevne mellomrom, som ikke er så i andre trær. Derfor bruker bambus for gulv en vinterhage skritt mot grønne omgivelser. Hvis du planlegger å legge bambusgulv i ditt nye hjem eller erstatte de eksisterende, vil denne artikkelen om bambus gulv installasjon hjelper deg å forstå de grunnleggende trinnene for å oppnå dette hjemme renovering prosjektet. Vite mer om bambus gulv fordeler og ulemper.
Bambus Gulv Installasjonsinstruksjoner
I form av bambus gulv allsidighet, kan du velge fra et bredt spekter av farger og stiler, så for å komplettere møbler og interiør. Installere bambusgulv er gjort på samme måte som vi gjør for parkett. Som hardwood gulv, er det solgt som plater eller planker, kan dens størrelse varierer fra ett merke til et annet. Likevel er det noen forberedende skritt som fuktighet testing, akklimatisering, osv. som bør gjøres før å faktisk legge en bambus gulv. Se tipsene nedenfor for å vite alt om bambus gulv installasjon.
Tiltak Rom Størrelse: Det første trinnet i å installere en bambus gulv er å måle lengden og bredden av rommet ved hjelp av en måling tape. Du kan støte ned målingene i en notatbok for videre henvisning. Sjekk dekningen kan inngå i én gulv boksen og beregne antall nødvendige bokser med hensyn til romstørrelse. Tar 10 - 20 prosent ekstra gulv for eventuelle uforutsette svinn.
Klargjør rommet: Fjern møbler og rom utsmykking av rommet, der du skal installere bambus gulv. Du kan skifte alle disse materialer i rommet ved siden av til installeringsarbeidet utføres. Du må heller ikke glemme å fikse underliggende gulvet problemene før du installerer bambusgulv.
Type av bambus Gulv: Det finnes flere typer bambus gulv, hver forskjellige i utseende, kvalitet og installasjon metoder. For eksempel, kan du velge horisontal bambus gulv med naturlig vekst ringer eller loddrett type som ligner rader av tre. Som per gulvet type, krever bambus gulv liming, spikring ned eller flytende metode for installasjon. Vite mer på flytende bambus gulv og forkullet bambus gulv.
Akklimatisere Bamboo Strips: akklimatisering av bambus gulv for en bestemt periode er svært nødvendig, slik at veden får tilpasset temperatur og fuktighet i rommet. Du kan åpne boksene, spre gulv i små hauger og holde det sånn i minst 3 dager (72 timer). Les mer på bambus gulv holdbarhet.
Bestem Installere Metode: I tilfelle av et langt rom, kan du legge bambus gulv på langs, slik at stripene matcher rommets lengde. Solid bambus gulv installasjon krever spikring eller liming, mens en konstruert type kan installeres av flytende metoden. For en sement gulv, er det best å lime bambus gulv med fuktsperre lim.
Installere Bambus Gulv: Basert på bredden, anslå antallet hel og delvis bambus brett som vil være nødvendig å passe rommet. I henhold til instruksjonene fra produsenten, installere bambus gulv og dekke en liten del av gangen. Sikre en tett passform mellom to planker eller bord av bambus gulv.
Beregning Kostnad: Mens estimere bambus gulv installasjon koster, må du beregne prisen på gulv, levere ekstra (hvis aktuelt) og andre diverse ting som lim, spiker, osv. Hvis du er å ansette en profesjonell installatør, den totale strøk av installere bambus gulv kan være svært høy.
Du foretrekker kanskje å lese mer på:; Bambus Gulv: Hvordan installere Bambus Wood Gulv; Bambus Gulv Care: Hvordan Clean Bambus Gulv; Hvis du er i tvil, gå gjennom bambus gulv anmeldelser og forskning på forbrukernes tilfredshet rate. Tatt i betraktning alle Oppussing aspekter som pris, design muligheter og levetid, investere på bambus gulv installasjon er en smart beslutning. Følg retningslinjene anbefales å ta vare på bambusgulv og vedlikeholde et elegant utseende og langvarig gulv.