Hjemmelaget Baby Shower Gaver

En baby shower er et parti som er organisert for å feire ankomsten av en ny baby i familien. Vanligvis er baby dusj holdt et par måneder før babyen er født, men er det noen mennesker som organiserer dusjen etter at barnet er født, slik at alle kan møte den lille. Baby dusj er arrangert av mor, søster eller venner av den snart være mor. Tradisjonelt var baby dusj holdt kun for kvinner, men i dag selv mennene er inkludert for dette partiet.
Tidligere, samlet kvinner for en baby shower, og delte sine erfaringer og visdom med moren å være. Sammen med verdifulle råd, er det også en etikette å gi gaver til mor at hun kan bruke etter at barnet er født. Ikke mange mennesker tenker mye mens du tenker på baby shower gaver. Resultatet er at mor er bombardert med baby flasker, kremer, såper, klær, etc. Noen av dem som aldri brukes. Et godt alternativ for dette ville være å gi hjemmelaget baby shower gaver. Så kan folk som er interessert ta en titt på noen gode hjemmelagde baby shower gaver ideer.
Hjemmelaget Baby Shower Gaver
Hjemmelaget baby shower gaver vil alltid være verdsatt mer enn de som er kjøpt fra butikken som man tilbringer mye tid og krefter i å gjøre det tidligere. Videre gjør gaver hjemme er ganske billig og man trenger ikke å kaste bort penger på ting som barnet ikke kan bruke. Derfor, her er noen av de kreative baby shower gaver som vil være nyttig.
Strikket Klær, Hvis du er god til å sy og strikke, lage noen baby klær på egen hånd kan være veldig søte hjemmelagde baby shower gaver idé. Men hvis du ikke har mye ideen om strikking, er det ulike bøker og nettsteder som vil gi deg riktige instruksjoner for strikking. Velg en strikke kit med riktige nåler og god kvalitet ull. Du trenger ikke å holde seg til fargen blå for gutter og rosa for jenter, heller eksperimentere med ulike farger. Du kan gjøre en rekke klær, inkludert sokker, gensere, caps, sokker, tepper, etc. og gave det til snart å være mor. Hun vil sikkert finne det nyttig etter fødselen av barnet. Vite mer om beste baby shower gaver.
Baby Brag Bok; Etter fødselen av barnet, hver bevegelse og uttrykk for at barnet er verdifullt en for foreldrene. Derfor, hjelpe dem å fange disse vakre øyeblikkene for alltid ved å gi dem en skryter bok. Selv om det er forskjellige typer skryter bøker tilgjengelig i markedet, vil en hjemmelaget en sikkert bli veldig spesiell. Videre kan du også tilpasse det med barnets navn ved hjelp av kreative ideer. For å lage en skryte bok, ta en 8x8 tommers utklippsbok som har ulike fargerike sider i den. Du kan dekorere sider med farger, bånd, klistremerker, knapper, osv. Du kan dedikere hver side til et tema som bading tid, sovetid, spilletid, osv. Legge sitater, dikt og ordtak på hver side vil også være en innovativ idé. Men pass på at du lar nok plass til et bilde på hver side. Les mer på unike baby shower gave ideer.
Dekorer Nursery; Hvis din beste venn eller søster kommer til å ha en baby, tar initiativ til å dekorere barnehage for henne vil være en av de mest unike hjemmelagde baby shower gaver. Å ta ansvar for å gjøre opp barnerommet vil sikkert bli ansett som en velsignelse av foreldrene, særlig av moren. Du må imidlertid huske på at de kommer til å ha en baby, og de bør få sjansen til å bestemme hvordan faktisk du skal dekorere barnerommet. Sett deg ned med dem og bestemme temaet, til farger skal brukes, møbler nødvendig, osv. Du kan også legge din personlige touch til rommet for å gjøre den mer spesiell.
Nyttig Gift Kuponger; annen god hjemmelaget baby shower gave vil være å gjøre noen nyttige gave kuponger for foreldrene. Tiden etter at barnet er født er ofte hektisk og litt hjelp fra venner og familie kan hjelpe lette ansvar av foreldrene. Derfor kan du gjøre noen kuponger som gir hjelp til foreldre til å ta vare på babyen. Dette inkluderer å ta vare på babyen for en dag eller to, når foreldrene skal ut, leverer en dags måltid raskt etter at barnet er født, rengjøring av huset for en dag, osv. På samme måte, lage en liste over ting at du kan gjøre for snart å være foreldre. Når du har gjort dette, skrive ut eller skrive dem på farget papir og skjær dem i størrelsen av kuponger. Stift dem sammen og gave til mor på baby shower.
Du kan gjerne lese mer på:; Baby Gavekurver, Baby Shower Gaver til pappa; Creative Baby Shower Ideer; Bortsett fra disse hjemmelagde baby shower gaver, noen andre gaver som du kan lage hjemme er en bleie kake, gave kurv for mor, osv. Jeg håper du prøver å lage en av dem og gave til din venn eller slektning som står på terskelen til morsrollen. Uansett hva du gjør for moren eller barnet, husk å dekorere det med kjærlighet og omsorg som dette er det hjemmelagde gaver er alle om.