Facial Utbrudd

Facial breakout er en hud tilstand som vanligvis fører til en eller flere av følgende: hudormer, whiteheads og irritert hud. Acne generelt påvirker huden i ansiktet, rygg, nakke, bryst og armer. Det er en av de mest vanlig hudlidelse som rammer om lag 80 prosent av menneskene på et tidspunkt i livet.
En økning i størrelsen av olje glands fører til en økt produksjon av olje i huden. Samtidig er de døde hudcellene ikke skikkelig skur, som tresko opp huden porene. På grunn av dette er det en opphopning av olje i hårsekkene. Dette blokkerer åpningene av kjertler og føre til dannelse av hudormer og whiteheads. Oppbyggingen av olje i håret follicles skaper et ideelt miljø for bakterien kalt Propionibacterium å vokse. De lever av sebum og produserer stoffer som forårsaker betennelse i huden og rødhet forbundet med flekker.
Facial Utbrudd: Årsaker
Hvis du ønsker å vite hva som forårsaker ansikts kviser, her er en liste. , Mangel på skikkelig hygiene, Hormonell ubalanse, Mangel på søvn, stress og angst, miljø forurensning, Mage lidelser som dårlig eller forstoppelse, Allergisk reaksjon på visse kosmetikk, Arv; Hovedårsaken til akne er hormonell ubalanse, spesielt i puberteten, graviditet og menstruasjon. Det er en bølge av østrogen i denne perioden hvor overstimulates talgkjertlene. Dette produserer ekstra talg som forårsaker tilstopping av cellene. Kanskje du har lyst å vite mer om acne avslapnings årsaker.
Facial Utbrudd: Forebygging
Det er flere måter som du kan forhindre kviser vises på huden din. Det første trinnet er å følge en god hudpleie diett, vi alle vet at mantraet for et lyte gratis sunn hud er rensing, toning og fuktighetsgivende. Du trenger bare å følge denne enkle rutine for å få sunn hud uten ansikts kviser. Det er viktig å holde acne utsatt områdene rene, så vaske det berørte området to ganger om dagen med en hypoallergenic renere. Mens rensing ansiktet, bruk produkter som er egnet for acne utsatt sensitiv hud. Se etter ingredienser som salisylsyre, alpha hydroxy acid, benzoyl peroxide, tea tree ekstrakt og beta hydroxy syrer. Må huske på at huden trenger en viss mengde olje for å opprettholde sin naturlige fuktighet, så unngå over vaske ansiktet. Unngå å klemme eller plukke på akne, da dette vil føre til arrdannelse i huden. I løpet av dagen søker en lett ikke-comedogenic fuktighetskrem og om natten bruke en nattkrem som inneholder azelainsyre eller Kojic syre som vil hjelpe i sloughing av døde celler som tetter porene. Unngå å bruke scrubs som har grove partikler som valnøtt skjell som dette kan forverre ansikts kviser og forårsake hudbetennelse. Les mer på ansiktet kviser.
Facial Utbrudd: Hjem rettsmidler
Hvordan å behandle ansikts kviser? Vel, det er flere måter å behandle dem og den beste måten å er å prøve hjemme rettsmidler. Enkelte populære og effektive hjem rettsmidler for å bli kvitt ansikts utbrudd er som følger. ; Kombiner 2 ss appelsinskall med en spiseskje med yoghurt. Bruk denne lim på ansiktet og la den på i 5 til 6 minutter. Når det er tørt skyll med vann. ; Lag en tykk pasta av to ss havregryn med 2 ss yoghurt. Påfør dette på ansiktet for 4 til 5 minutter og skyll med kaldt vann. ; Smør på ansiktet ditt en blanding av 1 ss extra virgin olivenolje med 1 spiseskje med sitron krydder. La denne blandingen på ansiktet i 5 til 6 minutter og så vaske det av med varmt vann. Les mer om naturlig rettsmidler for akne. ; Kombiner 2 ss frisk tomatjuice med 1 spiseskje med knust mynte. Påfør dette på ansiktet ditt for rundt 10 til 12 minutter og vask av med kaldt vann. ; Bland en spiseskje med kanel med 2 ss honning. Bruk denne blandingen på ansiktet og la det tørke, så vaske det av med kaldt vann. ; Bruk en blanding av rå revet poteter med 1 ss av kamille essensielle oljen. La dette lim på i rundt 20 minutter og vask deretter av med kaldt vann. Dette vil ikke bare hjelpe i å bli kvitt ansikts kviser, men vil også bidra til å blekne mørke ringer og pigmentering. ; Les mer på; Akne Skin Care Products; Naturlig Akne Solutions; Hjemmelaget Acne Treatment; Hvis alle disse hjem rettsmidler ikke fungerer, så må du konsultere en hudlege som vil foreslå antibiotika til behandling av alvorlige ansikts kviser. Over skranke medisiner som er i form av aktuelle kremer og inneholder ingredienser som salisylsyre og benzoyl peroxide er også nyttige for behandling av ansikts kviser. Den beste måten å forhindre akne er ved å følge et sunt kosthold og holde kroppen hydrert ved å drikke nok vann. Med en skikkelig hudpleie, kan du få en lyte gratis og strålende hud.