Tynning Hair Årsaker

Tap av hår er noe som både menn og kvinner frykter like. Mer så menn, som skallethet er noe som er svært vanlig i den mannlige kjønn og svært sjelden blant kvinner. Hva forårsaker thinning hår? Kan hårtap forhindres? Lar finne ut dette, ved først og fremst å vite om tynt hår årsaker.
Tynning Hair Årsaker i Women; Som kvinne blir eldre, kan håret bli tynn hvis det nye håret slutter å vokse på hodebunnen hennes. ; Under overgangsalderen også, når en kvinne overtar middelaldrende, mange lider av hårtap. ; Tar et usunt kosthold, noe som resulterer i jern eller vitaminmangel, er en annen av hårtap fører hos kvinner. ; Hvis kvinnen tar visse medikamenter eller er under noen behandlinger som kjemoterapi, så hun kan lide hårtap som en av bivirkningene for det samme. , Visse sykdommer og sykdommer som skjoldbrusk problemer, er en av de tynt hår årsaker også. , Svangerskap og fødsel, som forårsaker mange hormonelle endringer i kroppen til kvinnen, kan føre til fortynning av håret i dem. Les mer på kvinnelig hårtap. ; Tynning Hair Årsaker hos menn, tynt hår eller hårtap hos menn kan skyldes arvelige årsaker. ; Forskere har vist sammenheng mellom stress og mannlige skallet. Angst, stress og depresjon kan føre til hårtap hos menn, selv når de fremdeles er i tyveårene. ; Akkurat som hos kvinner, er dårlig kosthold en viktig tynt hår årsaker i menn også. ; Enhver alvorlig sykdom eller visse legemidler til behandling at sykdom kan føre til hårtap hos menn. , Alopecia, en medisinsk tilstand der håret er tapt i patcher fra forskjellige deler av kroppen, vanligvis i hodebunnen, er en annen av tynt hår årsaker i menn. Androgenetic alopecia, selv om, finnes i både menn og kvinner, er ennå menn kjent for å lide av det mer. Les mer på mannlig hårtap. ; Hvordan forhindre håravfall
Thinning av hår kan faktisk forebygges, bare hvis riktig hårpleie og forholdsregler blir tatt. For å hindre hårtap er det svært viktig å spise et sunt, velbalansert kosthold, noe som er spesielt rik på proteiner. Dette er fordi håret i seg selv består av proteiner. Så spise protein rik mat som kjøtt, ost, fisk, etc., er obligatorisk for å opprettholde helsen til håret. Også, er jernmangel, noe som rammer kvinner mye under svangerskapet, også en av de viktigste årsakene til hårtap hos dem. Så spise jern rik mat, slik som muslinger, kylling lever, svinekjøtt lever, bønner og linser, bidrar til å hindre tynt hår også.
Masserer hodet på en ukentlig basis, med oljer, øker blodsirkulasjonen i hodebunnen, så det bør gjøres regelmessig for å hindre hårtap. For masserer håret og hodebunnen essensielle oljer som olivenolje, lavendelolje, rosmarin olje og selv kokos olje kan brukes.
For menn spesielt, bor borte fra stress og depresjon ved å gjøre yoga, regelmessige øvelser eller aromaterapi, vil bidra i å forebygge skallethet i stor grad. Håravfall forårsaket på grunn av inntak av visse medikamenter eller medisiner, kan forebygges ved å konsultere legen og hvis mulig, ber ham om å endre medisin eller behandling, som forårsaker hårtap i personen.
Utenom dette, å avstå fra å bruke kjemikalier på håret, ved å unngå hår fargestoffer, samt unngå forskjellig hår behandlinger som tilbys av salonger som hår rette eller perming som innebærer bruk av elektrisk strøm på håret, kan hindre skade på håret til en stor grad også.
Les mer på:; Hair Loss Prevention; Natural Hårtap rettsmidler; Det er ikke mye du kan gjøre med tynt hår årsaker som arvelige skallet. Men hårtap som skyldes andre årsaker er mulig å unngå. Så vidt alopecia er opptatt, er det ulike medisinske behandlinger tilgjengelig for å behandle den, slik som bruk av aktuelle steroid kremer, immunterapi og tar steroidinjeksjoner. Hvis tynt hår og hårtap fortsatt fortsetter, til tross for disse forholdsreglene og behandlinger, så har en hårtransplantasjon er det eneste alternativet igjen.