Passiv Aggressive menn

Vi har alle kommet over passive aggressive menn på et tidspunkt av tid i livet. Men å leve med en passiv aggressive, først går ubemerket i lang tid og for det andre, blir vanskelig når du har lagt merke til det. Men, slike menn er uimotståelig når de kommer over som alt du noen gang vil de skal være. De vil bli troverdig venner, bankable kamerater, ekstremt hjelpsomme kolleger og sømløs kjærlig, omtenksom og romantisk partnere. Det er nøyaktig denne atferden som hjelper dem med masken sin sanne natur. En passiv aggressiv mann er stammer oftest fra en dysfunksjonell familie bakgrunn eller et utrygt miljø i barndommen. La oss se hva som går inn å lage passive aggressive menn. Les mer om personlighetsforstyrrelser.
Historien om Passiv Aggressiv menn
Som jeg nevnte tidligere, passiv aggressive menn kommer fra familier der ytringsfrihet har alltid vært hindret. I slike familier, kan en av foreldrene vis dempet atferd, mens den andre viser en passiv aggressiv atferd. Dette skjer fordi partnerne i slike ekteskap er helt motsetninger av hverandre, lever i en tro de vil fylle den manglende kvaliteter av de andre. Dette skaper en familie, hvor en person er en kontroll freak, og den andre er helt passiv. Som barn lærer å emulere sine foreldre, blir barnet redd for overbærende foreldrene og tar en ty til passiv oppførsel. Han ser etter andre måter å uttrykke denne undertrykte følelser, noe som fører til aggresjon i passiv form. La oss se noen av de måtene som passive aggressive menn uttrykke seg.
Uttrykk for Passive Aggressive menn
Passiv aggressiv Menn i relasjoner; En passiv aggressiv mann vil velge en partner, som er totalt motsatt av ham. Alle passive aggressive menn, er i stand til å uttrykke sine følelser på forhånd. Derfor vil de lete etter partner, som er direkte og ærlig. Ettersom tiden går og forholdet mister sin newness, vil en passiv aggressiv mann sulk, hver gang hans partner uttrykker seg. En ærlig deklarering av sinne, irritasjon eller noen av hennes problemer vedrørende forholdet, vil bli tatt svært negativt av ham, sendte sin partner på en skyldfølelse. Som dette gjør ham ser utsatt, vil han lete etter måter å helbrede sårene hans. Dette tar ham på den farlige veien til ekstra ekteskapelig saker. Les mer på passive aggressive trekk.
Passiv aggressiv Menn og saker; Siden passiv aggressive mann er skadet og såret av harde ord, går han ut for å finne en emosjonell støtte. Imidlertid er han ikke kommer til å hevde sin galskap, og han aldri kommer til å stå opp for seg selv. Han vil snike seg opp bak deg og begynne sosialt samvær med andre venninner. Samtidig vil han gjøre alt i hans evne til å skjule den fra deg. Dette er hans Utbetalingen og betale tilbake tiden. Passiv aggressive menn og fusk, er et svært vanlig trekk ved slike menn. Les mer på emosjonelle fusk i et forhold.
Passiv aggressiv Menn på arbeidsplassen; Passive aggressive menn på arbeidsplassen, er den sikreste oppskriften på å gå ned i avløpet. Igjen, vil passiv aggressive menn være mest nyttig kolleger. De vil gå ut av deres måte å gjøre ting for deg. Men, vil han også kjempe til sitt siste åndedrag å trekke deg ned og ødelegge bildet, fordi han hater å se deg klatre i stigen for suksess. Han vil sabotere alle dine planen veldig smart. Hans conniving ordninger vil knapt bli merkbar, på grunn av hans sjarmerende personlighet.
Dessverre, passiv aggressive menn bruker andre uttrykksmåter, som intrigant, som de aldri kan lære å stå opp for seg selv. De kan aldri si, "dette er hvem jeg er". De bor i wallows av selvtillit medlidenhet og søke ufortjent oppmerksomhet. Det du er i et forhold med en passiv aggresjon mann, forstå hans bakgrunn, og hjelpe ham endre sin tenkemåte. Jo lenger man bor i denne passiv aggressiv atferd, desto vanskeligere det kommer til å være for ham å komme over det.