Hvordan Clean Dusj Dører

Vi liker alle våre dusjer, etter som vi kommer ut skinnende rene. Men i denne prosessen med rensing oss selv, dusjdører ofte tilsølt med såpe avskum. Renovere badet for å ha en skinnende glans bare varer i noen få dager. Etter noen dager, er den glans begravet bak såpe avskum, som faktisk er en blanding av kropp olje, mineralforekomster, talkum fra såpe, mugg og hardt vann prøvetaking. For ikke å nevne, den flekker, flekker, kalk og generelt bad skitt buildup på dusjdører. Dessuten, hvis du har prøvd å bli kvitt den avskum, så vet du hvor slitsomt endeløse skrubbing kan være. La oss ta en rask titt på hvordan du rengjør dusjdører.
Hvordan Clean Dusj Dører
Butikkene er oversvømmet med alle typer dusj døren rengjøringsmidler. Men disse kommersielle rengjøringsmidler er ofte harde på døren materiale og også giftige for huden. Dermed er den beste måten å rengjøre dusjdører ved hjelp av naturlige renseprodukter. Les mer på rengjøring produkter.
Eddik
Visste du at du kunne rydde dusjdører med eddik? Inn i en ren sprayflaske, helle varm, full styrke hvit destillert eddik og spray det på dusjen døren. Etter en halv time, skrubbe døra overflaten med en svamp og følge med en frisk strøm av vann for å skylle bort avskum.
Lemon - Slipepapir
Sitron-og glass-grade sandpapir er effektive i renhold glassdører, spesielt de med tøffe forkalkede oppbygging. Klem ut en teskje av sitronsaft på sandpapir og bruke den til å rengjøre forkalkede porsjoner. Syren i juice spiser bort den harde avleiringer på glasset, noe som gjør det glitrende rent. Les mer på badet rengjøring.
Tartar - Hydrogenperoksid
Rengjøring dusjdører med rustflekker kan være ganske slitsomt. For slike tøffe flekker, bør man forberede et lim med to spiseskjeer av hydrogen peroxide og 5 spiseskjeer av tannstein. Bruk denne lim på glasset med en ripefri nylon scrubber. Etter 10 minutter skyll av pastaen med destillert vann.
Automatisk maskinoppvaskmiddel
Hvis du har oppvaskmaskin vaskemiddel hjemme, så bland en del av denne løsningen med tre deler vann og spray det på glassdører. Etter 15 minutter, skrubb døren med en svamp og skyll med destillert vann.
Baking Soda
Vi er alle klar over deodorizing og skure egenskaper natron. For å rengjøre dusjen dører, ta litt natron på en svamp og tørk døren og deretter skylle den. En annen metode er å blande en kopp natron med en kopp salt. I en sprayflaske ta varm hvit eddik og spray det på glassdøren. Ta en svamp og få det litt fuktig med litt rent vann. Bruk denne fuktig svamp for å bruke natron-salt blandingen på dørene. Skrubb og skyll døren. Les mer på natron bruker.
Stålull
Ta en teskje av vaskemiddel og legge den til en kopp varmt vann. Dunk stålull inn i denne løsningen, og starte skrubbing i dusjen døren. Som fryktet, gjør stålull ikke bidrar til riper på glassdører. Faktisk fjerner det skitt fra døren overflaten. Videre bryter vaskemiddel ned kalkavsetninger.
Rock Salt
Rock salt er ganske effektiv i å bli kvitt kalkavsetninger på glass dusjdører. Men, kan rock salt bare brukes på glass dusjdører og ikke noe annet materiale. Bruk en svamp til å skrubbe rock salt på glassdører og skyll.
Les mer på:; Rengjøring Glass Dusj Dører; Hvordan Renhet Såpe Scum fra dusj Door, Uansett hva du bruker til å rengjøre dusjdører, husk å alltid bruke gummihansker ved rengjøring. Du vet aldri hva som kan ende opp med å utløse allergi eller utslett. Når du finne ut hvilke rengjøring middel fungerer for dusjdører, rengjøring dem vil ikke vise seg å være en krevende oppgave.