Bil vedlikeholdskostnader

Det er så mye å gjøre med en bil, når det gjelder vedlikehold. Rett fra en liten jobb å sjekke dekktrykket til en omfattende overhaling, vedlikehold av bil koster varierer i et svært bredt spekter. Du kan ha prutet aggressivt for å kjøpe en bil du vurderer en stjele. Men, er du vurderer det faktum at de årlige bilen vedlikeholdskostnadene er trolig å sabotere alle dine planer. Før du går for en kjøper, er det alltid lurt å ta bilen vedlikeholdskostnader per kilometer i betraktning. Disse dagene er det mange standard bil vedlikeholdskostnader sammenligninger dukke opp i ulike auto magasiner og nettsteder. I de fleste guider, vil du få se den gjennomsnittlige bilen vedlikeholdskostnadene som er funksjoner av ulike oppgaver som motor reparasjoner, overføring eller utskifting av bildeler. Her er en liste over noen av disse oppgavene tatt eksplisitt sammen med sine respektive kostnader.
Typer Car Maintenance
Her er noen vanlige oppgaver som utgjør vedlikeholdskostnader av biler.
Car Wash, Selv om det er den enkleste og billigste bil jobb, må det nevnes som en type bil vedlikehold. Bilvask kan vanligvis koste alt mellom $ 5 - 10 per vask.
Engine Oil, luftfilter og drivstoffilter; Dette er en svært viktig rutine som kreves for å holde motoren friske. Sjekke og om nødvendig erstatte motorolje, luftfilter og drivstoffilter er en oppgave som er foreslått av de fleste bilmekanikere for å bevare motoren karakter og øke levetiden. Disse oppgavene gjør en opp en betydelig del av bilen vedlikeholdskostnader per år. Bruk alltid god kvalitet merkede motorolje, helst en syntetisk olje behandlet med tilsetningsstoffer som hjelper kontroll friksjon. Det anbefales å skifte motorolje etter jevne mellomrom, spesielt før en lang reise. Oljeskift koster vanligvis mellom $ 70 - 120. Les mer om hvordan du endrer motorolje.
Luft-og dieselfilter systemer sikre at ren luft og bensin kommer inn i bensininnsprøytning systemet, og dermed sikrer at ingen skade er påført motoren. Når det gjelder kostnader, luft og drivstoff-filtre er ganske sammenlignbare, men luftfilter er litt billigere enn drivstoff-filtre. Luftfiltre koster vanligvis i området fra $ 10-15, mens drivstoff-filtre kan koste opp til 25 dollar. Les mer om hvordan du bytter luftfilter i bilen og drivstoff filter erstatning.
Tire Justering og Air Pressure; Dekk trenger omsorg og periodisk vedlikehold. Holde dekk riktig lufttrykk og med riktig trykk bidrar til å forbedre din drivstofføkonomi. Under-oppblåst dekk, mindre enn nødvendig trykk vil gi mer motstand i å reise og for mye press vil sette dekk til faren for punkteringer. Det anbefales å sjekke lufttrykket i dekkene på ukentlig basis. Riktig justering og lufttrykk kan forbedre gass kjørelengde med opptil tre prosent. For de fleste av amerikanske biler et hjul jobb vil koste ca $ 60, som vanligvis inkluderer dekktrykk sjekk. Dette er en oppgave som påvirker bilen vedlikeholdskostnadene per måned. Les mer om tips for dekk sikkerhet og vedlikehold.
Suspensjon arbeid, suspensjon Mekanismen er nesten eneansvarlig for glatthet og komfort inne i bilen. Krever imidlertid systemet også mye omsorg og sjekke opp. Selv om standard bil suspensjoner har et langt liv, må de skiftes hvert åtte til ti år, eller enda mindre hvis du gjør mye off road kjøring. Sette en suspensjon system kan koste alt mellom $ 1000 - 2000 eller mer hvis det er høye luksusbiler og SUV. En suspensjon justering kan koste rundt $ 60 - 100. Les mer på hjuloppheng.
Batteri: Et batteri er en svært viktig komponent i en bil, og svært ofte sin omsorg er beleilig ignorert. Periodisk påfylling av destillert vann og med riktig behandling kan man øke batteriets levetid med opptil et år. Tre av de vanligste batteriet gruppen størrelser - 24, 65 eller 75, kan variere fra $ 50 for en billigere modell til $ 90-120 for en premie batteri, sammen med en 2-3 års batteri utskifting garanti. Les mer om hvordan du kan erstatte et bilbatteri.
Motor Tuning, A 4-takts motor må være innstilt for optimal ytelse. For en grunnleggende tuning-up jobb, kan prisene være $ 30 for lave enden biler og kan gå opp til $ 100 for dyrere biler. Oftere enn ikke en auto reparere stasjon flekker feil i motoren under tuning prosessen, noe som krever ekstra utgifter til å fikse disse feilene.
Arbeiderpartiet Kostnader, Enhver reparasjon eller vedlikeholdsarbeid utføres på en bil vil bli lagt på med arbeid anklager om arbeidsstasjonen. De fleste stasjonene frafalle disse kostnadene for ca et år eller to fra tidspunktet for kjøp av en ny bil, men det er åpenbart den perioden når bilen krever minst vedlikehold. Disse arbeidskraft kostnader kan ikke være eksplisitt nevnt som du går til en workshop, så må du vurdere dem før du sender bilen.
I tilfelle, er auto garantien fortsatt er gyldig, er du sannsynligvis spare mye. Most reservedeler og arbeid kostnader er diskontert innenfor garantiperioden. Det er mange flere oppgaver som er generelt utført, men mye sjeldnere, sammenlignet med jobbene omtalt ovenfor. Disse inkluderer clutch, bremser, eksospotte, radiator arbeid osv. Les mer på bilverksted estimater.
Dette er de viktigste oppgaven break ups som samlet sett legger opp til å gi de totale bilen vedlikeholdskostnader. Etter riktig kjøring og regelmessige helseundersøkelser kan dramatisk få ned bilen vedlikeholdskostnader.