Interiør Fargevalg

Avslappende greener, energigivende rødt og beroligende blues, er noen som vi velger når du velger den indre fargevalg for hjem eller en kontorplass. Det finnes en rekke ting som du må huske på når du velger en farge. Imidlertid kan velge riktig farge bli fylt med en rekke forvirrende faktorer som for mange farger å velge mellom, eller velge din favoritt farge ordningen, men ikke vite om det vil fungere for rommet. Det er viktig at når du går der ute å velge interiøret fargevalg, holde deg visse ting i tankene. Dette inkluderer å velge en farge som forsterker følelsen av velvære, forvandler den oppfattede plass slik at den ser større eller koseligere og lyser opp og gir energi de mørke, statiske områder av innvendig plass. Før du kan starte med valg av interiøret fargevalg, må du spørre deg selv visse spørsmål.
Interiør Fargevalg: Ting å vurdere, for det er en rekke ting du må vurdere før du velger farger for et rom. Disse interiør retningslinjene omfatter:; Plassering av rommet. ; Bruken av rommet som er, enten det er privat eller et fellesskap mellomrom. , The landskapspleie utenfor. , Du liker og misliker det gjelder farge og stil. , Belysning av rommet, kunstige og naturlige kilder som vinduer. , The møbler, innredning og tilbehør. ; Interiør Color Scheme Ideas
Bruke nøytrale farger: Nøytral farger som grått, beige, tan, kremer og taupe er utmerket for bakgrunnen områder som vegger og tak. Den formidler en oppfatning av plass til rommet, og kan kobles opp godt med livlige biter av møbler og draperier. For eksempel, legger dyp tregulv med middels tone beige vegger og hvitt tak en tradisjonell touch til stuen din. Mer om interiør maling.
Se etter mønstre: Se etter et mønster eller en farge som du finner dominerende i møbler, tekstiler og kunst. For eksempel, kan mønsteret av et orientalsk teppe gi deg noen hint om det indre fargevalget. Ved hjelp av en tone på fargehjulet som matcher disse brikkene kan du legge til en sammenhengende struktur i verdensrommet.
Velge fra ulike Fargevalg: Bruk fargehjulet for å velge ulike farger. Du kan bruke monokromatiske fargeskjema for hele rommet. Men generelt, analoge eller gratis interiør fargevalg kombinasjoner, er at fargene ved siden av hverandre på fargesirkelen, for eksempel gult og lilla, er dramatiske og fet. Men fungerer de best på private områder som for eksempel et soverom. Analoge interiørmaling ordninger bruke tre farger plassert ved siden av hverandre i fargehjulet som enten er en kombinasjon av varmere toner eller kalde farger som blått og grønt. Triadisk fargevalg bruke tre farger plassert etter hverandre eller i samme avstand fra hverandre. Ideelt når dekorere et mellomrom, deler fargene inn i 60 prosent av en dominerende farge, 30 prosent av en sekundær farge og 10 prosent av en aksent farge. Dette gir en følelse av balanse og interesse å gjennomsyre inn i rommet. Mer om valg av fargekombinasjoner.
Forstå Influence of Farger: Fargene hjelpe oss i å bestemme vår oppfattet forestillinger av rom og design, for eksempel, med en rød fargevalg, kan man ha en atmosfære som staver mørk, atmosfærisk og humørsyk. På den annen side en kul og avslappet rom er oppnådd ved hjelp dempet blues, grått og brunt. Kremer og rosa toner i rommet gjør den varm og innbydende, og legger til en koselig preg på plass samtidig, dyp lilla foreslår storhet og rikdom. Mer om rommet farger og hva de betyr.
Les mer på:; House Interior Painting Ideer, Rom Farger og Moods, Living Room Fargevalg; Mens denne veiledningen for å velge interiør fargevalg kan hjelpe deg i å gjøre det riktige valget for rommet ditt, er det viktig å dekorere rommet ditt basert på dine personlige stil og favoriserte farger.