Å gi penger som gave

Når går en for muligheten til å gi penger i gave? Jeg er enig i at noen ganger kan det være svært vanskelig å kjøpe en gave til noen. Noen mennesker er veldig kresen på hva de vil. Du vet ikke om de vil like eller til og med bruke den gaven du får dem. Så velge en gave for slike folk er virkelig tøff. Samtidig kan ikke alle tenker på en god nok gave til folk hele tiden. Mange folk er for opptatt til å gå ut og tenke på en god gave.
Et annet tilfelle der kjøper en gave blir vanskelig er når du er usikker på hva forholdet mellom dere to er like. Anta at du har en flørt med noen mye yngre enn deg (noe som er mulig) og et par uker inn i forholdet, kommer deres bursdag opp. Hvilken gave kan du få dem? Enhver gave du får er ganske mye symbolsk for forholdet, og hvis du ikke vet hvor forholdet går, trenger du ikke ønsker å forplikte ennå! Dette er når folk begynner å utforske sosialt så-ned-upon velge å gi penger i gave. Les videre for jubileum gaver og bursdag gave ideer
Kreative måter å gi penger som gave
Men igjen, bør du gjøre noen innsats. Det bør ikke være som du går inn i sitt parti og slip i litt penger når ingen ser! Tross alt, det er en gave og ikke en bestikkelse! Så gjør det se ut som om du har gitt noen trodde med disse ideene for å gi pengene som gave.
Kort; Det tar ikke en Einstein for å tenke ut bursdagskort eller noen kort for den saks skyld som en gave til noen. Alt du trenger å gjøre er å gå til nærmeste gavebutikk og plukke opp en god jakt-kort med en hyggelig melding. Så slip kortet i en konvolutt med penger, og deretter gi det.
Money Tree; Dette vil ta noen gjør. For dette trenger du en plast tre, en blomsterpotte og noen dollarsedler. Plukk treet avhengig av hvor mange dollarsedler du har tenkt å gi. Sett plast treet i blomsterpotta, og stikk dollar på grenene eller på bladene. Pass på at du ikke bruker et for sterkt lim eller annet bursdagen gutt / jente ikke vil kunne bruke den!
Gift 'Wrapping'; Én kul idé er når du vet at din bursdag vennen kommer til å pådra noen regning. Er din venn gå for et cruise? Hvorfor ikke få ham et skip-i-ett-flaske med noen dollarsedler i det? Er han skal kjøpe en ny mobiltelefon? Noen venner kan bassenget i litt penger og sånt det i en leke mobiltelefon slik at din venn får meldingen. Er din venn venter en baby? Du kan ting et par dollar i en baby flaske!
Piggy Bank; Kan det være en mer kreativ måte å gi din venn noen penger enn gjennom en sparegris? En sparegris er en søt gave pluss penger til sammen. Ideell for en av de vennene som ikke for vane å spare penger!
Gift Voucher / kuponger, og hvis du ønsker å sette noen tenkte i gave i det hele tatt, så det enkleste ville være å kjøpe et gavekort eller middag kuponger. Du kan gå til en butikk / restaurant din venn liker, og kjøpe et gavekort slik at din venn vil ha en god tid!
Men igjen, ville jeg likevel oppfordre deg til å gå gjennom disse artiklene på bedre gaver til ulike anledninger enn å gi penger i gave. ; Creative Hjemmelaget Gaver, Creative Gave; Creative Merkedag Gaver, Creative Baby Shower Gaver, Creative Bursdag presentere ideer; Så disse var noen ideer for å gi pengene som gave. Å gi pengene som gave betyr at du kanskje må betale mye mer enn å kjøpe en gave selv, men hvis du tror betale mer er bedre enn å måtte søke etter en gave, godt, passer deg!