18nde Birthday Party Temaer

Det 18. birthday party er en milepæl for din tenåring som markerer alderen når du trer inn på voksenverdenen. Så, hvis du planlegger å kaste en big bash for din tenåring på hans eller hennes 18nde fødselsdag, så her er noen 18nde birthday party temaer og teenage party ideer som vil hjelpe du planlegge beste party noensinne.
18nde Birthday Party Temaer for Girls
Toga Party Tema: Denne birthday party ideen er et flott valg for store bash som du planlegger. Fra å være kledd i enkle sengetøy bundet opp som togas til elegante antikke romerske kostymer som minner om de greske gudene, sørg for at gjestene er kledd for romersk fest med stil. Du kan bruke innprentet trellis og fontenen invitasjoner eller bruk håndlagde blar som din party invitasjonen. Toga partier mener dekorere arenaen i nyanser av hvitt og gull. Du kan bruke gullmaling og også dekorere lokalet med vinstokker og drapes eller sne lang vei av hvite og gylne. Legg Gresk kolonner, terracotta urner, pidestaller og klassisk statue byster laget av papir mache å fullføre utseendet. Aktivitetene kan omfatte tildeling av beste antrekk, tilbehør og romerske gudinnen lookalikes. Mer om tenåring party aktiviteter.
Spa Party Tema: Jenter elsker å bli bortskjemt og et spa fest for 18 år gammel på en dag spa er en perfekt måte for henne å slappe av med vennene sine. Fra beroligende massasjer, aromaterapi, avslappende manikyrer og fotpleie til oppvarmede soaks og varme gjørme wraps, spa parter er et definitivt vinner med tenåringer. Hvis dagen din spa er opptatt for store dagen, så kan forvandle din huset til en avslappende spa fristed. For dekorasjoner, plassere en rekke grønne planter, stabler av myke hvite håndklær, aroma lys og masse frisk duftende blomster. En liten elektronisk foss og masse fine puter og tepper kompletterer utseendet. Book avtaler med massør eller pedicurists for partiet. Som for mat, lys finger mat og forfriskende drinker er ditt beste spill når du planlegger dette partiet.
Les mer på:; Birthday Party Ideas for Girls, Teen parter; 18nde Birthday Party Temaer for Boys
Pool Party Tema: Selv det inkluderes som part tema for gutter er pool party en utrolig co-ed party idé også. Selv om bassenget partene ikke egentlig trenger fancy dekorasjoner, kan du legge til en Hawaiian touch til pool party med tilbehør som tiki fakler, bambusdetaljer og tropiske blomster. Sjeselonger plassert rundt bassenget sammen med fargerike håndklær lar gjestene sitte tilbake og slappe av. Plasser en fin kjøling drikke og solkrem på bord ved siden av sjeselonger. Fyll bassenget med lyse beach baller for dine gjester å nyte og ha noen moro med spill som beach volleyball eller vann polo. Assortert fingermat og snacks som tortilla chips og salsa er en perfekt mat akkompagnement for partiet. Mer om teenage party temaer.
Bonfire Party Tema: An fantastiske utendørs party idé, er bålet temaet noe som tenåringen din vil elske. Før festen, må du å jakte for ett egnet plassering. En tur til en av naturparker eller strendene rundt plassere er en god idé. Tema fest invitasjoner kan sendes ut til å sette tonen i partiet. En spade for å lage gropen og masse av tre er behov for dette partiet. Du kan få pølser og annen mat å steke over bålet.
Les mer på:; 18nde Birthday Party ideer; Bursdag Temaer for Boys; I tillegg til det 18. bursdagsfest temaer, husk at når du er vert partiet, det er visse ting som du må huske. Gi veiledning til festen, men ikke bli for sjefete. Ingenting er mer pinlig for ditt 18 år gamle deretter en overprotective forelder. Også, når du velger temaene for 18-årsdag party, ta hensyn til tenåringens valg også. Selv om bursdag bash er ikke en ekstravagant en, kan planlegging på forhånd gjør den til en av de mest minneverdige dagene i din tenåring liv.