Vannsklier for Kids

Vannsklier for barn er en velsignelse for foreldre som har lite å gjøre når skolen er ute om sommeren. Det tar bort sine bekymringer om hva du skal gjøre for de små når de kjeder seg. Dessuten er det trygt, det er kult, det holder barna aktive, og viktigst, det er gøy!
Oppblåsbare vannsklier for Kids
Oppblåsbare vannsklier for barn er tilgjengelig i en rekke valg. For eksempel, det finnes enkle oppblåsbare vannsklier på én hånd, og på den andre, er det fullverdige strukturer som la lite til fantasien. De er utstyrt med en luft vifte, som er konstant slått på, slik som å være nådeløst fast og bære belastningen av flere barn klatre opp og ned murene, i tilfelle av en større struktur. Når en hageslange er koblet til dem, begynner vannet å strømme ut gjennom små punkteringer i raset, og gir det hele effekten av en ekte vannsklie i et badeland. Disse kommer også med sine egne pakker, slik at de kan brettes tilbake og lagret i slutten av sommeren. Tilgjengelig i en rekke størrelser, fra én enkelt lysbilde, til en hel badeland i hagen din, de kan velges avhengig av plassen du har å imøtekomme dem. Les mer om utendørs lekeapparater.
Typer av oppblåsbare vannsklier for Kids
Som nevnt ovenfor, finnes det flere alternativer når det gjelder vannsklier for barna. Ta en titt på noen du kan velge fra. ; Single lysbilder, for de minste, er lett å blåse, slik de fungerer i de nevnte måte. Det betyr, i løpet av 2-3 minutter, er den lille klar til å sole seg i sommersolen og likevel forblir kjølig. Siden de er tilgjengelige i forskjellige størrelser, kan du alltid finne en som passer plassen for deg. ; Noen oppblåsbare vannsklier for barna kommer med et basseng festet på basen deres, slik at de kan ha noen "splashy 'gøy! ; Den litt forseggjort oppblåsbare strukturer kommer med lysbilder i forskjellige former. Et slikt eksempel er den som kalles en "black-out 'lysbilde. Det er et lukket lysbilde barer noe lys fra å skrive det, å skape en mystisk aura og gi vinger til barna fantasien. ; En annen større struktur er ett, der barna kan klatre opp veggene førte til raset, og dermed øke element av moro og munterhet. Dette er noe høyere med lengre lysbilder. Igjen, er de også tilgjengelige i ulike former, slik som de festet med et basseng på basen. ; Vannsklie dørvaktene er også et alternativ i ulike vannsklier for barna. Disse er unike vannsklier, hvor noen kommer med sprinkleranlegg som skaper en effekt av regn mens barna sprette på disse vannsklie dørvakter og kul selv. ; Slip-n-slide vannsklier er et flott alternativ for de med begrenset plass. Det er en lang ark av plast kantet med oppblåsbare rør, som en hageslange skal kobles. Disse rørene er perforert, med vann sakte strømme inn i lysbildet dermed gjør det glatt. Når det er nok vann på lysbildet, kan barna begynne å gli langs lengden på slip-n-slide vannsklie. Det er en annen versjon av dette lysbildet, der to sklier er festet sammen. Dette kan gi rom for en engasjerende løp mellom to barn å se hvem som avslutter første. ; Vannsklier for barn er faktisk så mye morsomt som de synes å være. Det er imidlertid viktig at man holder noen sikkerhetstiltak i tankene før du går videre og investere i en vannsklie.
Vann Slides for Kids - Noen Sikkerhetstiltak
For å gjøre dette til en minneverdig opplevelse for den lille, gjør at du holde det trygt og lyd, for så spennende som det kan høres, er det en viss fare som følger med disse. ; Når man investerer i en slip-n-slide vannsklie, se etter en som har vann støtfangere på slutten. På denne måten din gutt vil være beskyttet fra å lande hardt på bakken og får noen uventede støt. ; Alltid holde et øye med barna når de bruker oppblåsbare lysbilder. De pleier å være kreativ og kan prøve forskjellige posisjoner mens du kommer ned lysbildene, som kan være skadelig for dem. ; Må huske den aldersgruppen der vannsklien er utformet. Hvis et barn som tilhører en eldre aldersgruppe forsøker å bruke et lysbilde ment for en yngre aldersgruppe, den skade forårsaket kan være skadelig for ham eller henne. Hver slide er brukbart inntil en viss grense, og derfor bør bruken begrenses bare til den grensen. ; Med henvisning til ovennevnte punkt, ikke overstige bruk av vannsklien for barna utover en grense. Som enhver annen gjenstand, har en vannsklie også en levetid som ikke skal overgås. For eksempel er det mulig at når oppblåst, er en vannsklie ikke så fast som det pleide å være. I et slikt tilfelle, kan barnet bli utsatt for mye relaterte farer. , Leter etter andre aktiviteter kan nyte sammen med barna i sommer? Finne nyttig informasjon om:; Sommer Aktiviteter, Family Fun Aktiviteter; Alle sagt og gjort, vannsklier for barn er faktisk den ultimate innovasjon for rømming somre. De kan settes opp i så forseggjort en måte, i form av din egen vannpark, at ungen kan også kaste en frisk og vill fest, og inviterer alle hans eller hennes venner over å nyte. Disse fritidsaktiviteter er sikker på å holde de små i sjakk, og gir deg det privilegium å nyte sommeren, så mye som de nyter deres.